- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.441
sorarlarsa bizde 3. yü düşünüyok o yüzden 1 le 2 yi atladık diyek
BEN SİZİ ÜZMEK İSTEMEMİŞTİM ama seviyorum bu şarkıları yafffffffffffff
mrb canımm sarkılar yakıoo valla ben de cok severımbu gün sabahtan annneme gitik ziyaret etmeye köydeydik siler ne yaptınız kızlar
mrb tatlımm nasıl gıdıo bakalımkızlar 2 gündür giremedim dün sabah bir mide bulantısı başladı istifra ettim de rahatladım gecesindede bir ateş bir titreme ay hemen banyoya girdim titreye titreye uyudum dün çalışacaktık oda olmadı bugün biraz daha iyiyim bakalım adetimin 14 . günü boş geçirmek istemiyorum sizler nasılsınız?
aynen nisacım göğüsler kasıklar kasık kasım kasılıosinir oldum çatlayacam...sancıyo sancıyo sökülmüyo....olsa da kurtulsam üfff
aynne cnm bızde ev parası dıye bırıktırdığımız paramız vardı onherkese günaydın,
sinirden uyuyamadım tatil günümde bile.
hoş zaten misafir gelcek salı günü temizlikçi gelecekti ben şimdi eşek gibi az da olsa temizlik yapmak zorundayım kocamın bana sormadan kabul etmesi yüzünden.bir de artık bebek mevzusu açılır. teyze sen ne zaman bebek doğurcaksın demişti salak kızları.....artık kim öğretiyosa...
canım çok sıkkın. eşimin iş değişikliği olmadı geçen yazmıştım. sınavda oturup kendini verip soruları bile okumamış sanki.. anlamadığım bişeyler var ama ne?
ya soruları yetiştiremedi ya konsantre olamadı.bana söylemiyor. gurur yapıyor.çok üzülüyorum ona da belli etmiyodum ama artık kendimi tutamıyorum.saldırasım geliyo.sebebine de gelince... hafta sonu çalışmayacaktı . hep yanımda olacaktı ve 2-3 ayda bir bile tüp bebek deneyecek kadar maddiyatı düzeltecektik.hem ovulasyonu yakalamaya çalışmak gibi bi derdimiz olmayacaktı.şimdi elde var SIFIR. artık tüp için de kenarda ev içi biriken parayı tırtıklamak zorundayız.
herşeyi bırakıp gidesim var.
sabah sabah içinizi sıktıysam özür dilerim
gunaydın canım
ıı olmana sevındım umutcugum
ınsallah herkes ıyıdır
kıslarr ben hala refg olmadımmm
kucucuk bı umudu bıle cok guselmıss yaww ama yok bısey bılıorum:)
çıkmadık candan umut kesilmezmiş bu ay olmasa önümüzdeki aylar bizim...bende iki gündür rüyamda erkek bebek görüyorum kucağımda ama benim değilmiş ne zaman rüyamda bebek görsem etrafımda yada kk den hamile haberi alıyorum bakalım hayırlısı inşallah...
ayy hadi inşallah canımm yaa bende bugun ruya gördum yıne
benımle evlenmek ısteyen bı coocuk vardı 4 yıl ugrastı
ama hiç kabul etmedım ben hiç umut vermedım
ama cok ugrastıı evlendıkten sonra bıle
bugun onu gördum doğum gunumde bana mektup yazmıs
ıcınde bızım duğun resımlerımız vardı ve resımelrımızın ustunde
ımtıhan yazıodu cok etkılendım yaa
ama ben onu hiç üzmedım bılerek asla umut vermedım tlflarımı değiştirdim
görüşmeyı bıle kabul etmedım gıdıp konusmadım bıle
kıslarr ben hala refg olmadımmm
kucucuk bı umudu bıle cok guselmıss yaww ama yok bısey bılıorum:)
ayy hadi inşallah canımm yaa bende bugun ruya gördum yıne
benımle evlenmek ısteyen bı coocuk vardı 4 yıl ugrastı
ama hiç kabul etmedım ben hiç umut vermedım
ama cok ugrastıı evlendıkten sonra bıle
bugun onu gördum doğum gunumde bana mektup yazmıs
ıcınde bızım duğun resımlerımız vardı ve resımelrımızın ustunde
ımtıhan yazıodu cok etkılendım yaa
ama ben onu hiç üzmedım bılerek asla umut vermedım tlflarımı değiştirdim
görüşmeyı bıle kabul etmedım gıdıp konusmadım bıle
bu yaşadıklarımız imtihan önemli olan imtihanımızı alnımızın akıyla isyan etmeden geçebilmek... gördüğün rüyada benim ilk aklıma gelen güzel sonuçlanacak bir olayla karşılaşacaksın ilk aklıma gelen buydu hem zaten rüyayı nasıl yorarsan öyle olurmuş
umutcum jel kaydırak görevi görmüş olabülüüüüürrrr ayyyyy ben de sürdüm benimkilerde kaymıştık inş. haydi müjdeli haber ver umutlandır beni umuttttttt yemek yapmam lazım kalkamıyorum kestane kebap acele cevap
meraba sizi sürekli takip ediyorum bana umut oluyosunuz 2 tüpten sonra bende başlıycan dogal çalışmalara eşim bitkisel tedavi görüyor 3aydır bu arada bende yumurtlama takibi yaptırıcam bi umut işte acaba pressed kullansammı tavsiye ediyomusunuz bide bizim morfo 0
ınsallah cnm yaa
ınsallah senın bu olgunluğun abayılıorum
baskası olsa ısyan ederdı senın yerın de
rabbım senınde sabrının odulunu en yakın zamanda verecektır canımm
selam kızlar halaaa sökülmedim.sancılarıma göre gelmesi gerek ama tarihe göre salıya kadar zamanı var.bakalım ne olacak üf her ay bu sitres çok kötü yaaaa
isyan etsem istediklerim hemen olmayacak çok iyi biliyorum daha çok yaşadığım hayat çekilmez hal alacak bizde eşimle onun için çocuğumuz olsun diye elimizden geleni yapıp, çocuksuz neler yapılabilecekse yapıyoruz mesala karda , yağmurda , soğukta gezmeye gidiyoruz gündüz olmadık vakitte canım sıkıldı deyip yatıp uyuyorum çocuk olduktan sonra bunlar zaten kısıtlanacak...çocuktan sonrada çocukla yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkaracaz çocuğumuzun keyfini çıkaracaz ...inşallah dediğin gibide ödülünü RABBİM verecektir... sabrın sonu selamettir...hepimiz birgün mukafatımızı alacaz bu dünyada yada öbür dünyada...
selam kızlar halaaa sökülmedim.sancılarıma göre gelmesi gerek ama tarihe göre salıya kadar zamanı var.bakalım ne olacak üf her ay bu sitres çok kötü yaaaa
ınsalllah canımm ne gusel
dusunmussunuz benım esım cok takıo
o oyle olunca bende uzuluorum sebepsız surat asar fılan sebep bellıdrı aslında
hem tedavı ıstemz ama doğal akısına da bırakamz
sanslısın o yuzden cnm
ne yapıosanız devam edın doğru yoldasınız cnm:)
umutcum olmaz olmaz deme bu iş birden oluyo seni etkilemek istemem ama lekelenmen dün mü olmuştu
hayra yor tatlım kendini de suçlu hisstme bazı insanlar takıntılı oluyobu arada ikzlare cevap yazacaktım unutmuşum mesajı çok beğendim demek 1 ve 2 yi atladık üçüncüyü düşünüyoz ha ikizler çok güldüm ya süpermiş ben de zorunlu hizmetteyken bana bebek soran arkadaşlara mayısta düşünüyom demiştim kendimce ozamana kadar olur aaa korunurken olmuş dicektim mayısın üstünden bi sene geçmişti artık nasıl kıvırcamı şaşırmışken tayin çıktı hahahaha ben zaman zaman yer değiştirelim diyorum ya da daha komiği yeni evlendik diyelim ya da ikinci eşim falan diyelim hahahahahahahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?