• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

next öyle de yırtamazsın benim gerçekten 2. eşim ama 1,5 yılı geçince (ikimizde de yaş yüksek olunca) insanlar yine soruyo. hem ben çocuk için evlenmiştim güya :52::52::52:
evlenir evlenmez yapıyoduk :52::52::52:.......kadere bak kadere bak.........

Umut
hala adet gelmemiş çok ümitlendim ama sana çaktırmak istemiyorum :52::52:

misafire mıçıcam gidip bişeyler alıp gelip pasta börek yapıcam daha üfffffffffff

kuzummm valla sormaa aslında ben cok umutlanamıorum
ateşim yukselmedı bugun 11 de uyandım ozaman ölçtum 36.6ydı
ama bu sağlıklı bı olcum değil
artık yarına sökulur heralde
bende 3 gun once leke geldı devamı gelmeyınce umutlanmıstım ama:))
bıde kasığımda kelebek pırpırpı olmustu aynı gun
ttalım acık kalsın pc arad yaz
ozaman zor gelmıo bende ocağı fılan sılıorum:)))))

bu arada açtım slowturkuu damar taıkılıorumm
eslık edıorumm ısın karacaya taktım şimdi onun arabesk sarkıalrını
dınlıorum:))iyi gelıooooo

bu arada kıslar bızım uroloğumuz bıze sey demıstı
bı hastasına 3 cocouktan vezektomi yani tüplerın bağlanması yapılmıstı
spermıyogramla bakmıslar evet olmus 0 sperm
sonra 2-3 ay sonra gelmiş çift yıne bebek var:)))))
yanı bakmaıslar bı kaç sperm gözukuo ejekulatta
yanıı hiç bişey ımkansız değil sanırım bız bıraz stres yapıoz:)

bu arada kıslar bızım uroloğumuz bıze sey demıstı
bı hastasına 3 cocouktan vezektomi yani tüplerın bağlanması yapılmıstı
spermıyogramla bakmıslar evet olmus 0 sperm
sonra 2-3 ay sonra gelmiş çift yıne bebek var:)))))
yanı bakmaıslar bı kaç sperm gözukuo ejekulatta
yanıı hiç bişey ımkansız değil sanırım bız bıraz stres yapıoz:)
ABOWWWWWW kız ya bebe sütçüdense :50::50::52::52:
kuzummm valla sormaa aslında ben cok umutlanamıorum
ateşim yukselmedı bugun 11 de uyandım ozaman ölçtum 36.6ydı
ama bu sağlıklı bı olcum değil
artık yarına sökulur heralde
bende 3 gun once leke geldı devamı gelmeyınce umutlanmıstım ama:))
bıde kasığımda kelebek pırpırpı olmustu aynı gun
ttalım acık kalsın pc arad yaz
ozaman zor gelmıo bende ocağı fılan sılıorum:)))))
yükselir belki neden böyle oldu ki hiç olmazdı ama di mi böyle önceden lekelenme?
ayy inş. inş vardır kalbine göre vermiştir allah bayram üstü. kendime ne kadar istiyosam sanada o kadar istiyom valla bi bebe:46::46:

Son düzenleme:
ABOWWWWWW kız ya bebe sütçüdense :50::50::52::52:

yükselir belki neden böyle oldu ki hiç olmazdı ama di mi böyle önceden lekelenme?
ayy inş. inş vardır kalbine göre vermiştir allah bayram üstü. kendime ne kadar istiyosam sanada o kadar istiyom valla bi bebe:46::46:

olmazdı cnm sımdı hamıle tablolarına baktım var oyle
dusup hamıle cıkan ama ben neden se yok gibi hıssedıorum
keske cnm olsa allah razı olsunn saol cnm

kızlar kusura bakmayın geç cevap yazıyorum.benim bu modem bi alem.sürekli net gidiyor.

umut dünyası işte ben bile eşimle beraber olamadığım zamnlarda bile günüm geçsin test yapardım belki 1damla gitmiştir hamile kalmışımdır diye ...

ay sorma her ay bizde de aynı umut.belki gelmez diye....eşim belki salağın biri yolunu şaşırmıştır diyo hep:9::9:bende hakaret etme det diyorum...iyi davranıyozda noluyo diyo...artık spermlerle sohbet modundayız....:27::27::37::37:

sorma nısacım belım kopuo
ayakta cok duramıorum bulasıkalrı halledıorumm
oturdum sımdı bısey yoksa olsada barıı su gerılme bıtse vucudumdaki:)))

aynen kasıklarım çok ağrıyo benimde yaaa...kız ama hamile kalanlar hep adet olcam sandım baktım hamileyim diyo...İnşallah öyledir.kendimden yna umudum yok da...senden çok umutluyum cnım...:46::46::52::52:

kızlar kusura bakmayın geç cevap yazıyorum.benim bu modem bi alem.sürekli net gidiyor.

Ay sorma her ay bizde de aynı umut.belki gelmez diye....eşim belki salağın biri yolunu şaşırmıştır diyo hep:9::9:bende hakaret etme det diyorum...iyi davranıyozda noluyo diyo...artık spermlerle sohbet modundayız....:27::27::37::37:

Aynen kasıklarım çok ağrıyo benimde yaaa...kız ama hamile kalanlar hep adet olcam sandım baktım hamileyim diyo...inşallah öyledir.kendimden yna umudum yok da...senden çok umutluyum cnım...:46::46::52::52:

ayyyyyyyy yaşasınnnnnnnnnn...........
Ben ikinizden de umutluyum kızlarrrrrrrrrrrr

KIZLAR BİR ŞEY SORACAĞIMMMM ARAMIZDA HİÇ DONDURLMUŞLA TÜP BEBK DENYEN VARMI SORMAK İSTEDİKLERİM VAR cevap bekliyorum

biliyorsun bebek olayına bende umutsuz bakanlardanımm (salı gün ünverst prof başak birisiyle ilğili br şeyler sorarken söz bana geldi sağolsun içimi karartı zor çok zor senin anne olman dedi bana )ama şunuda iyi bilirimki rabbim ol dedikten sonraaaaa her şey boş be kuzummm yatarki RABBİM OL DESİNNNN inşşşş yıl dönümünüze 3 kişi giresiniz

ay sorma her ay bizde de aynı umut.belki gelmez diye....eşim belki salağın biri yolunu şaşırmıştır diyo hep:9::9:bende hakaret etme det diyorum...iyi davranıyozda noluyo diyo...artık spermlerle sohbet modundayız....:27::27::37::37:

aynen kasıklarım çok ağrıyo benimde yaaa...kız ama hamile kalanlar hep adet olcam sandım baktım hamileyim diyo...İnşallah öyledir.kendimden yna umudum yok da...senden çok umutluyum cnım...:46::46::52::52:

şu yazdıklarımızı normal bir şekilde hamile kalan birileri okusa bunlar kafayı yemek üzere der...aslında kaçan kovalanırmış biz kovaladığımız için kaçıyorlar birgün kovalamayı bırakabilirsek işte ozaman hamile kalacaz diye umuyorum.....bende hamile kaldığımda nasıl adet ağrısı çekmiştim haa tamam şimdi oldum diyorum... test yapana kadarda hep olacak gibiydim üstelikde adetime 1 hafta kala başlamıştı ağrılar tabii herkesin bir olmaz ama inşallah hamiledir... değilsede daha zamanı gelmedi deyip yola devam ediyoruz en az üzüntüyle...nisacım sen neden umutsuzsun herkes için umut aynıdır... onu kimse bilemez durumu çok iyi olup kaç tüp bebek yaptırıpda sonuç alamayan var... durumu hiç parlak olmayıp normal yoldan hamile kalanda var ALLAH tan ümidimizi yitirmiyoruz... bu yazdıklarım yeter içinde geçerli inşallah birgün bebeğin olduğunda sana bebeğin olmaz diyen dr a gidip yüzüne çarpacaksın sen yeterki umudunu yitirme

şu yazdıklarımızı normal bir şekilde hamile kalan birileri okusa bunlar kafayı yemek üzere der...aslında kaçan kovalanırmış biz kovaladığımız için kaçıyorlar birgün kovalamayı bırakabilirsek işte ozaman hamile kalacaz diye umuyorum.....bende hamile kaldığımda nasıl adet ağrısı çekmiştim haa tamam şimdi oldum diyorum... test yapana kadarda hep olacak gibiydim üstelikde adetime 1 hafta kala başlamıştı ağrılar tabii herkesin bir olmaz ama inşallah hamiledir... değilsede daha zamanı gelmedi deyip yola devam ediyoruz en az üzüntüyle...nisacım sen neden umutsuzsun herkes için umut aynıdır... onu kimse bilemez durumu çok iyi olup kaç tüp bebek yaptırıpda sonuç alamayan var... durumu hiç parlak olmayıp normal yoldan hamile kalanda var ALLAH tan ümidimizi yitirmiyoruz... bu yazdıklarım yeter içinde geçerli inşallah birgün bebeğin olduğunda sana bebeğin olmaz diyen dr a gidip yüzüne çarpacaksın sen yeterki umudunu yitirme

sperm kalitemiz çok düşük canım sayımızda çok az o yüzden umutsuzum ama dediğin gibi Rabbim ol derse olur....

YETERRRRR takma sen o doktoru ben son tüp bebeğimi yaparken bi arkadaş edindim ona da doktor uğreşmayın sizin olmaz demişti.bnm doktorum yaptı tedavilerini şimdi ikizlerine hamileeee....:49::49:

sperm kalitemiz çok düşük canım sayımızda çok az o yüzden umutsuzum ama dediğin gibi Rabbim ol derse olur....

YETERRRRR takma sen o doktoru ben son tüp bebeğimi yaparken bi arkadaş edindim ona da doktor uğreşmayın sizin olmaz demişti.bnm doktorum yaptı tedavilerini şimdi ikizlerine hamileeee....:49::49:

hiç umutsuzluk yok cnm neden olmasınn
sonucta tek bıt sperm yetmıomu yeterkı kalıtelı olsun
bız kalıteyı artırmak ıcın elımızdn gelenı yapşalım
bılıosunuz kalıtesız spermler tüp bıle olmuo:)

Back
X