• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

benim beyinsiz bi velim gelmiş diyo ki bebek olsa biz bakarız düşünüyo musunuz. sizi çok sinirli görüyom neden?
bende dicem ki ayy sorma çok istiyoz ama olmuyo biz kısırız. ondan sinirliyim hehehe
kendileri mi salak beni mi salak sanıyolar acaba???

doğum hikayesinin linkini alayım

ayy sekerler bende mayıs gıbı dusunuoz demıstım bu okla geldığımden berı
okuzun tekı agzımı arıo
dedım belım agrıo hasta olcam sanırım
tuh tuh gıttı desen yumurta demezmıı ayy senın dılın kopsunn
dedimm evett sormaa dedım mayısa kadar gıtcek olee bosa deım
ııce pişkın olduk heee

bnde okudum
onun yazdıklarınlan sankı bn sancı cektım
rabbım hepımıze yasatsın ınsallah

hayırlı gelısmeler varmı kızlar
nasılsınız
ben bıldıgınız gıbı :(
esracım hoşgeldınn
bızım 5. ayımız bu
sayımız duzeldı ama ılerı hızlımız hala %0
bu sekılde de olur dıor doktorumuz ılerı yavaslar var dıor ama sabredın dıo
bızde hızlanadıralım dedık ocakta aşılamaya geçiyoruz
sen nasılsın
yok anacım direk vazgeçtim normal doğumdan yada erkenden epidural.... oldu da doğurması kaldı sanki...

ay aynen ama yazık kadın ayaa fenalık geldı okurken bıle baan
kadın yasamıs yani:)))

esracım hoşgeldınn
bızım 5. ayımız bu
sayımız duzeldı ama ılerı hızlımız hala %0
bu sekılde de olur dıor doktorumuz ılerı yavaslar var dıor ama sabredın dıo
bızde hızlanadıralım dedık ocakta aşılamaya geçiyoruz
sen nasılsın

ay aynen ama yazık kadın ayaa fenalık geldı okurken bıle baan
kadın yasamıs yani:)))

ağrı eşiği düşük demek ki benim de öyledir korkunç valla iyiki şu an hamile değiliz:))))) bu yazıyı tamamen unutalım...

ağrı eşiği düşük demek ki benim de öyledir korkunç valla iyiki şu an hamile değiliz:))))) bu yazıyı tamamen unutalım...

benımde eskı okuldan aradı bı arkadas
onlara yazın tatıl bebısı olur belkı demıstım:))
herkese farklı yalan oluncaa:))))
kıvırdım da kıvırdım
bu surec bıtse artık cok ıı olacak

bu gün sabahtan annneme gitik ziyaret etmeye köydeydik siler ne yaptınız kızlar

kızlar 2 gündür giremedim dün sabah bir mide bulantısı başladı istifra ettim de rahatladım gecesindede bir ateş bir titreme ay hemen banyoya girdim titreye titreye uyudum dün çalışacaktık oda olmadı bugün biraz daha iyiyim bakalım adetimin 14 . günü boş geçirmek istemiyorum sizler nasılsınız?

evet canımm benımde yarın teşriff ederler
bı gun bı mucıze olsa ama olmuo maalesef

canımm benım normal yolla cok umudum yok
ama aşılama ıcın oyalıorum ıste kendımı
boş boş bekleyerek vakıt de gecmıo kı 2.5 yıldır beklıorum:)
umarım rabbım merhamet eder bıze cnm
hız cok onemli geblıkte sayıdan bıle onemlı
bızımde o sorunlu ama aşılama ıle hız sorunuda kalmıcak ınsallh sabırr cm
atesın cok guzl bu aradaa

sinir oldum çatlayacam...sancıyo sancıyo sökülmüyo....olsa da kurtulsam üfff:47::47::47:

herkese günaydın,
sinirden uyuyamadım tatil günümde bile.
hoş zaten misafir gelcek salı günü temizlikçi gelecekti ben şimdi eşek gibi az da olsa temizlik yapmak zorundayım kocamın bana sormadan kabul etmesi yüzünden.bir de artık bebek mevzusu açılır. teyze sen ne zaman bebek doğurcaksın demişti salak kızları.....artık kim öğretiyosa...

canım çok sıkkın. eşimin iş değişikliği olmadı geçen yazmıştım. sınavda oturup kendini verip soruları bile okumamış sanki.. anlamadığım bişeyler var ama ne?
ya soruları yetiştiremedi ya konsantre olamadı.bana söylemiyor. gurur yapıyor.çok üzülüyorum ona da belli etmiyodum ama artık kendimi tutamıyorum.saldırasım geliyo.sebebine de gelince... hafta sonu çalışmayacaktı . hep yanımda olacaktı ve 2-3 ayda bir bile tüp bebek deneyecek kadar maddiyatı düzeltecektik.hem ovulasyonu yakalamaya çalışmak gibi bi derdimiz olmayacaktı.şimdi elde var SIFIR. artık tüp için de kenarda ev içi biriken parayı tırtıklamak zorundayız.

herşeyi bırakıp gidesim var.
sabah sabah içinizi sıktıysam özür dilerim

kaç yıldır uğraşıyorum, evlendiğimden beri diyebilirim çünkü ilk 7 yıl beraber olabilmek için uğraştım[ son 7 yılda bebek için] sonra beraber olduktan 8 ay sonra dr a gittim gonaphene + çatlatma iğnesi oldum ama o ay olmadı... adetle birlikte 2.tedaviye geçilecekti ben kardeşimin düğününe gittiğim için yetişemedim bende aman bu ay olmazsa birdahaki aya devam ederim tedavime dedim...çok takılmadım ama yumurtlama gününüde boş geçirmedim... adetime bir hafta varken gezmeye gittim... ama nasıl karnım ağrıyor tamam diyorum şimdi olacam ama yok gelmedi 6 gün gecikince test yaptım... silik ikinci çizgi çıktı birkaç gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi tam belirginleşti ama ben hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra 6 haftalık düşük yaptım...sonra düşükten bir sene sonra dış gebelik oldu 2 aya yakın tedavisi derken 1 sene korunmam gerekti ...korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar gittim dr en az 8 ay geçmesi gerekiyor dedi... sonra tekrar tedaviye 1ay klomen sonra 2 kezde menogon tedavisi yapıldı tedaviye cevap vermediğim için ve rezervimde azalma olduğu için tüp bebeğe gönderildim ...ondada dr bana yumurtalarım kendiliğimden çatlamasın diye baskılayacı verilmediği için yumurtalarım erken çatladı ve o ay boşa gitmesin diye aşılama yapıldı oda tutmadı... bir sonraki ay kist oldu sonrada aşılama falan derken parada suyunu çekti şimdide parayı denkleştirirsek tekrar tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz ...yani ben neredeyse evlendiğimden beri uğraşıyorum sayılır bende 22 yaşında evlendim ve şuan 36 yaşındayım...biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah
ah canım sıkıcı şeyler yaşamışsın ama inş. bebeğinin gelme zamanı gelmiştir de mutlu sona kavuşursun
Yağmur ağlıyor ikimiz için
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin hayal oldum şimdi
Aşkımız bitti masallar gibi
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Kar çiçekleri gibisin temiz
Sende bulmuştum aşkı ben henüz
Son bir buse ver hatıra kalsın
Sen yokken gönlüm yanımda sansın
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

ay sabah sabah çökerttin bein yeter bu şarkı içimi çok acıtıyo bebeğim öldüğünde buzdolabı üzerindeki ultrason resimlerini annemler kaldırmıştı eve döndüğümde bu şarkıda kendimi buluyorum içim acıyo:43:
Çoğaldı gitgide yokluğun dağ gibi
Atılmış üzerime ağ gibi
Zaman ilaç değil yanmaya alıştıran
Hepsi sönsede yanan
Tek bir çerağ gibi
Kimbilir kaç ilkbahar yaz, sonbahar kış
Aylar mevsimler derken
Seneler sensiz geçti
Büyüdü ağaç oldu çoktan

Ektiğimiz fidanlar gölgesinde
Kaç gün geceyi zor ettik
Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık
Çık gel ne olursun apansız
Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız
Uzayıp giden yollara kitlenmiş gözlerim
tükenmiyor ümit bir olmazı bekliyorum
Bulurmu bulur benide
günün birinde bir mucize
duayı duaya ekliyorum
bu şarkı da dinlerken ağladığım bi çok şarkıdan biri sen de yanıyorsun demek aynı acı içindesin yalnız olmamak güzel mi değil mi bu nasıl bi çelişki:43:
aynen aynen canım delirdik bir nevi...... ki ben daha 16 aydır bekliyorum bunun 3-4 ayıda korunduk malesef.
daha 8 gün var adete ama bende erken başlar belirtiler nedense...

dinle dinle bende akşam burda içimi döküp çıktım ya yolda hep böle şarkılar buldum onları dinledim.

bu şarkıda çaldı radyoda hatta yeterim..

bu arada benim g.z.b (gerizekalınınbaşkanı) kocam akşam gelcem dedi diye dışarı çıktım biraz sinirim yatışsın kavga etmeyelim diye yaaa
sonra aradı iş uzamış yarın gelebiliyomuş.
onun yüzünden deli gibi alışveriş yaptım
bari gelmicem deseydi param cebimde kalırdı
biriktirir bebe odası, bebe arabası, bebe taşıyan kadın kıyafeti falan alırdım... :52::52: hem şimdi hamile kalsam giyemeyeceğim şeyler aldım hemen kalcam ya zaten hehe hoho:9::9:

ikizlercim ben de kaç senedir ha hamile kaldım ha kalıcam diye hamile olunca da giyilebilecek kıyafettlerden alıyodum sonra kaldım sonra gitti bu nara ben de zıvanadan çıktım 2 kilo alsam giyilemeyecek şeyleri alıyorum iyice saldım artık sen de kafana göre takılmışsın iyi işte

ah canım sıkıcı şeyler yaşamışsın ama inş. bebeğinin gelme zamanı gelmiştir de mutlu sona kavuşursun

ay sabah sabah çökerttin bein yeter bu şarkı içimi çok acıtıyo bebeğim öldüğünde buzdolabı üzerindeki ultrason resimlerini annemler kaldırmıştı eve döndüğümde bu şarkıda kendimi buluyorum içim acıyo:43:

bu şarkı da dinlerken ağladığım bi çok şarkıdan biri sen de yanıyorsun demek aynı acı içindesin yalnız olmamak güzel mi değil mi bu nasıl bi çelişki:43:

ikizlercim ben de kaç senedir ha hamile kaldım ha kalıcam diye hamile olunca da giyilebilecek kıyafettlerden alıyodum sonra kaldım sonra gitti bu nara ben de zıvanadan çıktım 2 kilo alsam giyilemeyecek şeyleri alıyorum iyice saldım artık sen de kafana göre takılmışsın iyi işte

işin kötüsü şu ara sıkıntıdan 49 a düşmüşüm bi çıktım tartıya bugün gözlerim yuvalarından fırladı. zayıfladığımı biliyodum ama bu kadarını beklemiyodum. aldıklarım sıfır bedene göre 51 olsam giremem içine. mudo daki pantolunu da alamamıştım neyse iyi olmuş o zaman.

BEN SİZİ ÜZMEK İSTEMEMİŞTİM ama seviyorum bu şarkıları yafffffffffffff:17::17::17::17:

Back
X