- Konu Sahibi umutbizimolsun
saol canımcım
hergün dua ediyorum allah tüm isteyenlere çocuklarını kucaklarında görmeyi nasip etsin
aminn, hepimize nasip etsin inşallah....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımcım
hergün dua ediyorum allah tüm isteyenlere çocuklarını kucaklarında görmeyi nasip etsin
hayırlı olsun topıgınnnnnn canm
hayırlı olsun topıgınnnnnn canm
topiğiniz hayırlı olsun kızlar
ayşeyi ben tüp bebek topiğinden tanıyorum benden
2 önce tüp denemişti olmamıştı şimdi hamileymiş
allah kocağına almayı nasıp etsin
bizlerede o günü güstersin ya
hoşgeldin canımm teşekkürler bız umut olduğun içinkızlar herkeze meraba yeni topiğiniz hayırlı uğurlu bol hamişli olsun inş
geriye dönük biraz okudum ama maşşallah hemen 30 lu sayfalara gelmiş sohbet.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
benim sizlere tek tavsiyem üstüne çok düşmeyin kızlar Allah nasip edince bebeğin zamanı gelince zaten gelicek bebiş
ben 2007 de evlendim 2010 nisanda öğrendim bebeğimin olamayacağını eşim azosperm yani hiç spermi yok.kesin tüp bebek şansınızda %30 falan dediler.hemen atlamadım hadi yapalım tüp bebek diye önce kendimi ve eşimi sakinleştirdim.sonra bismillah hadi başlayalım dedik ilk ay gittiğimde kistlerim çıktı bekleyeli küçülsün dediler bekledim.sonraki ay eşime hap başladılar bekledim.sonraki taşınmam gerekti bekledim buarada hiç telaş etmiyorum biliyorum bebeğimin zamanı gelse Allah benim yolumu açar.bidaki ay gittiğimde yine bir şey çıkar diye düşünürken okadar hızlı başladıki tedavim ne oldu anlamadım yani öğrendikten 8 ay sonra başladık.kan pıhtılaşması testi normalde hemen yapmıyolar ama kardeşimde olduğu için istedim yaptılar ve kan pıhtılaşmasıda çıktı.yapılmasa zaten gelişemeyek boş gebelik olacaktı.1 aylık bir tedavi sürecinden sonra şubatta transferim oldu.ikinci kalite tek embriyom oluşmuştu.ama bebeğim tutundu bana.Allahım nasip etti.yani diyeceğim o ki bebeğinizin geleceği zamanı allah bilir siz önleminizi alın tedavinizi olun gerisini Allaha bırakın.
evet canım aynen oyle yapmak gerekıyor bılınçaltımızaynen öyle cnm, hayal kurmak inanmak gerekiyor gerçektende, deneyelim, ne zararı olacak sanki dimi ama, ha di bayanlar bu ay bu konu üzerine eşlerimizle çalışalım biras hahaha:) güzel haberler verelim buradan
bellacım cok cok saolcanım topiğin uğur getirir inşallah sana
bir an önce güzel haberlerini alırız :))))))
daha önce bir dış gebelik geçirdim ve tüplerimde yapışıklık oluştu.bende tüplerim tıkalı olduğu için tedaviye başladım
malesef benim doğal yolu denemek için hiç şansım yoktu
dr. açabiliriz diyerek laparoskopi ameliyatı yaptı ama böyle bir ihtimal olmadığını başka bir doktora geçince öğrendim
neyse ki ilk denemem de hamile kaldım
çok zor günlerin ardından kızım bana tutundu
arkadaşım ovulasyon testi kullandı ve yumurtlama gününü öğrenerek hamile kaldı eczanede satılıyo internettede varmış bi bak sende istersen :79:
bende mi alsam şu ovulasyon testinden, ama sorun sperm azlığı, faydası olur mu ki? :26:
Canım evet seninle baya yazışmıştık özeldende. Valla ben şuan bekle aşamasındayım 3. denememde dondurulmuş tedavisiyle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu ve geçen hafta değerim düştü. Şuan için birazcık ara verdim doğal ylla nedeyeceğim. Tabi bu arada hiç yumurtalama günlerimi kaçırmamık için digital ovulasyon cihazı sipariş verdim bakalım neler olacak :) sen ne yapıyorsun tatlım.
tatalım bak benimde ilki tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum
2. tüp hiç tutmamadı
3. tüpte dondurlulmuştu ama tuttu fakat bu seferde kimyasal gebelik oldu.
İnşallah bu sefer senin bebeişin sıkı sıkı tutunu annesine.
tüp bebek tedavisene başladığımda yumurtam erken çatlayınca bir aşılama yapıldı tutmadı ama aşılamalarda az para değil rapor için 3 aşılama yapana kadar neredeyse 1 tüp parası gidiyorevet erkek faktörlü olunca daha rahat ama sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin 3 aşılama yaptırman mantıklı belkide tüpe gerek kalmadan aşılmayla olur.denemekten ne çıkar ki.
soğan kürünü yapabilirmiyim bilmiyorum ama ateş yöntemi daha mantıklı geldi banabencede nazemircim hiç zor değil durumunu bence istersen önce bıraz kür dene
bu arada ateş ölçerek ovulasyon olup olmadığını kendın bıle anlayabılırsın
ovulasyon olduktan 2 gun sonra benım ateşim yukselıor ben çatladığını anlıorum 3 gun ölçup bırakıorum hem de regl gunumu tahmın edıp umutlanmıorum ayy hadiii heyecenladım senınn yerıne valla bı yumurta olusturcaz ınsalalh
el bırlığıyle hadı bakalım:))
canım günaydınn..nasılsınn
bide yumurtlama olduğu gün böyle sümükümsü bi akıntı oluyo şeffaf oda o gün yumurlamanın olduğu anlamına geliyomuş.
hoşgeldın nazarboncugHepınıze selamlar kader arkadaslarım
bende ıkı kez tup bebek tedavısı oldum burcucum.ve esımde aynı sıkıntılar ve senınle bızdede sayı hareket morfolojı hepsı bozuk.sen bana umut ısıgı oldun ne guzel darısı bızlere ınsallah.gercı benımde ıkıncı deneme pozıtıf oldu ama ne yazık kı bebegın kalbı atmadı kurtaj oldum.sen herhangı bır kur denedın mı canım?bızde morfolojı sıfır o yuzden mı bebek gelısmedı acaba?
bılıorum canım benım vefalı arkadasım benımm herkes de tanıo senı cokkız beni biliyorsun gelirim her gün için rahat olsunnn
ne kadar güzel anlatmışınız :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, başta bizlere
tüp bebek tedavisene başladığımda yumurtam erken çatlayınca bir aşılama yapıldı tutmadı ama aşılamalarda az para değil rapor için 3 aşılama yapana kadar neredeyse 1 tüp parası gidiyor
soğan kürünü yapabilirmiyim bilmiyorum ama ateş yöntemi daha mantıklı geldi bana
ben ağrıdan farkediyorum ve sümüksü akıntıyıda es geçmiyorum benim adetlerim düzgün olduğu için aşağı yukarı tahmin ediyorum....neyse daha sonra yazarım eşim başımda kalk deyip duruyor
Slm kızlar nasılsınız ? Ben bugün ewdeydim yarın iş başı ewimi temizledim cici yemekler yaptım şimdi yeşil çayımı aldım star akademiyi izliyorum :))
hoşgeldın canımm
bende yemek faslını bıtırdım eşim demir adamı ızlıo
bende aldım pcyi elıme ancak geçmişi okudum:)))))
Senin eşinde fim delisi mi :)) Benimkide öylee sırf filmleri için bir cihaz aldı içine kaydediyor televizyona bağlı :)) ama şöyle bir sorun var hepsini ingilizce izliyor alt yazısız ben fransız kalıyorum çok istersem alt yazıyı açıyor anca öye izleyebiliyorum hehehe benimki film kolik
evet canım aynen oyle hatta
HDMI kablosu alıp bılgısayar ekranını tvye aktarıosun
ıstedığın fılmı ızlıosun:)))))
ooo ozaman cok ıyı olmalı ıngılızcesı valla ben ıng. öğretmenıyım
arada kacırıorum aksan yapıo ozellıkle zencıler:)))))
Özel okulda okumuş cnm sonra lise için Hollandaya gitmişler :)) Bende çok öğrenmek istiyorum gerçekten gerekli eksikliğini çok hissediyorum ama olmuyor . Eşim sabırsız 1 kelimeyi yanlış telaffuz ediyim birbirimize giriyoruzz =)))
Sen çok şanslısın ne güzel ing öğretmenisin =))))
oo cok gusel ozaman yaa
ayy benım esımde ben araba kullanırken cok sabırsız
yok erkekler bana bakıomus kullnırken hatta mıllete ters ters bakıo
bıde aydın bı aılede yetışmiş:)))))
yok nıye oylee yok nıye boyle yaptınn
yanı bıkez kaza yapmıslığımda yok arabadakı butun cızıkler ona aıt:))))
hepsı sabırsız heralde :)))))