How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

TATLIM İŞTE SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
SEN BİLİYORSAN YAP LİSTEYİ BEN VARIM :66::66::66::66::66:

offf ceyda harika oldu bu tarif, gayet açık ve net, kimsenin kafası karışmazz, hadi arkadaşlarr başlamamız gerek artık bir yerden :64:

TATLIM İŞTE SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
SEN BİLİYORSAN YAP LİSTEYİ BEN VARIM :66::66::66::66::66:

Hadi şifa olsun yarasın kızlar.
gelsin sonra bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:60::60::60: ay bende hep benim hikayemin sıktığını düşünmüşümdür :60::60: neyse tek değilmişim....

olurmu 2008 ilk ayından bu yana kk deyim hem yazarım hem ağlarım zır zır:43::43::43::43::43::43::43::43::43: hemde gezerim topikleriii
herkes beni bilir:17::17::17::17::17::17::17:
artık okadar ileri gittik aaaaaaaaaa seni tanıyorum diyenlerin sayısı artı:18::18::18::18::18::18::18:
ama yalnız değilmişimmmmmmmmm bende sevindim tek olmadığımaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

olurmu 2008 ilk ayından bu yana kk deyim hem yazarım hem ağlarım zır zır:43::43::43::43::43::43::43::43::43: hemde gezerim topikleriii
herkes beni bilir:17::17::17::17::17::17::17:
artık okadar ileri gittik aaaaaaaaaa seni tanıyorum diyenlerin sayısı artı:18::18::18::18::18::18::18:
ama yalnız değilmişimmmmmmmmm bende sevindim tek olmadığımaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60: canımsın yaaa.

selamlar canım .
hiç bozma morelini çünkü bizim morfolojimiz 0 çıkmıştı hemde kaç kere sonra keçiboynuzu kürünü yaptık 3 ay ama çok düzenli bigün bile atlamadık morfoloji 4 e çıkmış sayımız 5 milyonun altındaydı 14 milyon olmuş ama hareketliliği etkilememiş olsun enazından morfolojiye iyi gelmiş .
buarada ben ikinci denemede rapor çıkardım seninde erkek faktörlü olduğu için rahat alırsın.rapor olunca hem diyosinki bu tutmasa ikinci hakkım var rahat oluyosun.
inşallah sende güzel sonuçlarını alırsın en kısa zamanda.

burcucum cok tesekkur ederım canım benım:)bızde bu tedavıde rapor cıkarmıstık canım.arastırmalarım sonucu rapor cıkarabılecegımı ogrendım ve hıc ugrasmadan da cıkarabıldım raporu.sonucumuz ıyı olmadı ama en azından bır hakkımız daha var dıye umutluyum.esım sıgarayı bırakıyor bu donemde ve kecıboynuzuna baslayacagım.gectıgımız tedavıde hemen hemen ıkı ay kullandık ama bıze morfolojı ve sayıda bır etkısı olmamıstı canım.bunyeden bunyeye degısıyor demek kı.kuru soyle uygulamıstım.ılk hafta sabah aksam taze kaynattıgım kecıboynuzunu 20 dakıka dınlendırdıkten sonra ıcırdım esıme.devam eden ıkı ay boyuncada sadece aksamları yatmadan once 1 bardak ıcırdım.ama en azından gebelık elde ettık buda bısey bence.durmak yok yola devam.cok tesekkur ederım canım:)senınde gozun aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın İnşallah...

burcucum cok tesekkur ederım canım benım:)bızde bu tedavıde rapor cıkarmıstık canım.arastırmalarım sonucu rapor cıkarabılecegımı ogrendım ve hıc ugrasmadan da cıkarabıldım raporu.sonucumuz ıyı olmadı ama en azından bır hakkımız daha var dıye umutluyum.esım sıgarayı bırakıyor bu donemde ve kecıboynuzuna baslayacagım.gectıgımız tedavıde hemen hemen ıkı ay kullandık ama bıze morfolojı ve sayıda bır etkısı olmamıstı canım.bunyeden bunyeye degısıyor demek kı.kuru soyle uygulamıstım.ılk hafta sabah aksam taze kaynattıgım kecıboynuzunu 20 dakıka dınlendırdıkten sonra ıcırdım esıme.devam eden ıkı ay boyuncada sadece aksamları yatmadan once 1 bardak ıcırdım.ama en azından gebelık elde ettık buda bısey bence.durmak yok yola devam.cok tesekkur ederım canım:)senınde gozun aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın İnşallah...

amin canım darısı başına olsun inşallah şimdi ikinciyi nezamn deniyceksin .bide nerde tedavi görüyosun.

Anne Olmak

Anne olmak;
Sevdalanmak hiç sebepsiz.
En güzeli görmek gözlerinde,
Ağlarken seninle ağlamak,
Senden de fazla…

Güldüğünde cennete döner dünyası,
Dünyayı serer ayaklarının altına.
Cennet kendi ayakları altında olsa da…

Dudaklarından dökülen bir “anne” sözü,
Duyduğu anda, görmez dünyayı gözü…
“Yavrum” derken, bal akar dilinden,
Ne yaparsan yap çıkmazsın hiç yüreğinden…

İster en iyiyi, en güzeli;
“Şahindir” gözünde “kuzgun” da olsa bebeği.
Kırılsa da darılmaz;
Çarpar hep yavrusu için yüreği…

Boşa dememişler: “ kalbini söksen de
Ayağın takılsa taşa ah yavrum!
Diye inler ana yüreği”…

Bütün anneler
Teşekkür borçludur evlâtlarına.
Çünkü;
Onlar yapmıştır “kadın”ı “ANA”…

Anne Olmak

Anne olmak;
Sevdalanmak hiç sebepsiz.
En güzeli görmek gözlerinde,
Ağlarken seninle ağlamak,
Senden de fazla…

Güldüğünde cennete döner dünyası,
Dünyayı serer ayaklarının altına.
Cennet kendi ayakları altında olsa da…

Dudaklarından dökülen bir “anne” sözü,
Duyduğu anda, görmez dünyayı gözü…
“Yavrum” derken, bal akar dilinden,
Ne yaparsan yap çıkmazsın hiç yüreğinden…

İster en iyiyi, en güzeli;
“Şahindir” gözünde “kuzgun” da olsa bebeği.
Kırılsa da darılmaz;
Çarpar hep yavrusu için yüreği…

Boşa dememişler: “ kalbini söksen de
Ayağın takılsa taşa ah yavrum!
Diye inler ana yüreği”…

Bütün anneler
Teşekkür borçludur evlâtlarına.
Çünkü;
Onlar yapmıştır “kadın”ı “ANA”…

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

amin canım darısı başına olsun inşallah şimdi ikinciyi nezamn deniyceksin .bide nerde tedavi görüyosun.

Tesekkur ederım canım Amin İnşallah.Hazıran ayının basında kurtaj oldum.Ilk tedavımle ıkıncı tedavım arasında da 3 ay bekledım.Yanı 9 ayda ıkı tedavı oldum.O yuzden bıraz bekleyelım dıyoruz en az 6 ay gıbı.Cunku hem meddı hemde manevı anlamda gercekten yorucu bır donem gecırdık.Ben Adana da yasıyorum canım burada oldum ıkıncı tedavımı.

ay canım olsunda tek kız erkek farketmez amaaaa "kız evlat öz evlat" demişler kızım olsun çok isterim bende saçlarına renk renk tokalar taksam etekler giydirsem elinden tutup tıpış tıpış yürütsem, barbileriyle oynarken izlesem beraber evcilik oynasam kızımla "anne" dese bana yeni çıkan mini mini dişleriyle gülümsese, eşimin kucağında uyusa bende seyretsem ufacık elleriyle ekmek tutsa yarısını yese yarısını dökse, renk papuçlar alsam kızıma naz yapsa bana "kırmızı anne kırmızı" diye bebeğim gülse bana "o" gülünce dünya gülse ben gülsem, eşim gülse :43::43::43:

ne kadar güzel anlatmışınız :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, başta bizlere

Back