How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bende 8 yıllık evliyim eşimde sperm sorunu vardı sayı hareketlilik morfoloji hepsi bozuktu ikinci tüp bebk denememde şükür pozitifi görebildim inşllh sende en kısa zamanda pozitiflenirsin inşllh..
emine diye bi tanıdığımı var polikistik hatta benim doktorumun yanında çalışıyodu sadece tüp bebk demişti dr valla saraçoğlunun soğan kürünü yaptı eşinede keçi boynuzu yaptı 3 ayda hamile kaldı hatta 27 temmuzda geçen sene doğurdu..bence mutlaka dene

Hepınıze selamlar kader arkadaslarım:3:
bende ıkı kez tup bebek tedavısı oldum burcucum.ve esımde aynı sıkıntılar ve senınle bızdede sayı hareket morfolojı hepsı bozuk.sen bana umut ısıgı oldun ne guzel darısı bızlere ınsallah.gercı benımde ıkıncı deneme pozıtıf oldu ama ne yazık kı bebegın kalbı atmadı kurtaj oldum.sen herhangı bır kur denedın mı canım?bızde morfolojı sıfır o yuzden mı bebek gelısmedı acaba?

godescim senle hemen hemen aynıyız, bende üçüncü deneme için beklemedeyim, inşallah busefer tutacağına inanıyorum ben ya, hemde ikiz olacak inşallah, iki tane embriyo transfer hakkım var çünkü.

cnm inşallah kısmetimizde hayırlı sağlıklı bi evlat vardır cnm, inşallah burdan hamilelik dönmellerimizi, doğumumuzu, çocuklarımızın büyüyüşünü huylarınıda yazışacağımız günler gelecek, buna inanıyorum:34::34:

İnşallah canım tabikide o günler gelecek ben çok ianıyorum. Zaten hiçde umudumu yitirmedim kötü günleri yaşarken bile. Bende dondurulmuşlara çok iannıyordum bende kısa sürdü ama inşallah seninki tutar ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin.
Ama tatlım dondurulmuş tedavisine başlayacaksın onun için bu ovulasyon cihazına o kadar para verme derim ben. Daha uygun digital cihaz var onu alabilrisn. Benim sipariş verdiğim sürekli kullanımlık.

Tatlım o cihaz burada çok pahalı 540 tl yi buluyor. Gittigidiyorda biraz daha uygun fakat ben ebaydan sipariş verdim ve acayip uyguna geldi. Birde preseed jel sipariş verdim yanında. Yumurtalama günümde o jelide kullanacağım. Bende çok hırs yaptım doğal yolla hamile kalacağım. :))
Hadi inşallah başarılı oluruz. Sende muhakakk al canım ovulasyon cihazını böylelikle yumurtalam günleirni hiç kaçırmamış olacağız buda çok önemli.

evet kesinlikle almam lazım, bu ay geçti madem, gelecek ay zamanı kaçırmadan denemem lazım ve dondurulmuşlarım için merkeze gittiğimde hamile olduğumu öğrenmem lazım:81::34: hadi godescim o halde deniyoruz, kararı verdik, bakalım işe yaracakmı:26:

bu soğan kürünü ben denedim, sadece üçgün deneyebildim, mide bulantısından işyerinde duramadım bütün gün, nasıl devam ettiricem hiç bilemiyorum ya, tadı çok kötü geliyor, içtiğimde işyerimde çalışamaz duruma geliyorum, hele kokusu, of offfff :25: Napıcam bilmiyorum, bende çok duydum halbuki soğan kürüyle hamile kalan, doğrudur yani....

hayatım o kadar iğne ilaç operasyon testler kan vermeler hepsi daha zor bence soğanın suyunu içmekte ne var bebişinin kokusunu düşün içerken burnuna bile gelmez soğan kokusu ben başlayacağım en kısa zamanda hiç inanmıyorum aslında böyle şeylere ama denemekte fayda var sonuçta olmaz demek lazım burada yazan kişilerin yorumlarını okudum dün gece geç saatlere kadar ne mucizeler var belki olur ya bura bizim mucizemiz olur soğan mucizesi :66::66::66::66: Sende tekrar başla canım denemeye değer bence

evet kesinlikle almam lazım, bu ay geçti madem, gelecek ay zamanı kaçırmadan denemem lazım ve dondurulmuşlarım için merkeze gittiğimde hamile olduğumu öğrenmem lazım:81::34: hadi godescim o halde deniyoruz, kararı verdik, bakalım işe yaracakmı:26:

Ay canımsın yaaa. İnşallah doktora gittiğinde hamilesin der sana ya.Ay hayal ettimde süper olur he.
Canım bak ben clearblue marka sipariş verdim. Sİtesi var istersen biraz kurcala.

hayatım o kadar iğne ilaç operasyon testler kan vermeler hepsi daha zor bence soğanın suyunu içmekte ne var bebişinin kokusunu düşün içerken burnuna bile gelmez soğan kokusu ben başlayacağım en kısa zamanda hiç inanmıyorum aslında böyle şeylere ama denemekte fayda var sonuçta olmaz demek lazım burada yazan kişilerin yorumlarını okudum dün gece geç saatlere kadar ne mucizeler var belki olur ya bura bizim mucizemiz olur soğan mucizesi :66::66::66::66: Sende tekrar başla canım denemeye değer bence

evet başlamak gerek, aslında burdan toplu karar alıp hepimiz başlasak ve sonucun kimlerde olumlu olduğunu görsek ne güzel olur dimi? bence bi liste yapalım, başlama tarihlerimizi yazalım, ama hiç aksatmamaız gerek, her ay sadece 15 gün boyunca içiliyor die biliyorum, başlamakta fayda var kızlar:34:

bu soğan kürünü ben denedim, sadece üçgün deneyebildim, mide bulantısından işyerinde duramadım bütün gün, nasıl devam ettiricem hiç bilemiyorum ya, tadı çok kötü geliyor, içtiğimde işyerimde çalışamaz duruma geliyorum, hele kokusu, of offfff :25: napıcam bilmiyorum, bende çok duydum halbuki soğan kürüyle hamile kalan, doğrudur yani....

evet kokusu biraz fena ablamda yaptı çünkü ama onlarda erkek faktörlü ama yinede değer.
saraçoğlunun sitesini okudunuzmu bilmem okadar faydasını gören varki demekki etkili .

cnm bnm eskilerden tanıştığımıza çok sevindim, benim tedavimde ilkinde tuttu, kapl atışları duyulmayınca kürtaj oldum, gentik testlerdede sorun yok çok şükür, ikinci tedavimdedi negatifi gördüm ne yazıkki, sebebi bilmiyorum ama kendimce ya kürtajdan sonra bi hasar kaldı, ya da olacağına inanmadım. şimdi 3 tane dondurulmuşum var gelecek aya onları deniycem cnm.

sen anlat ne yaptın ne durumdasın? inşallah olumlu sonuç almışsındır, benden daha fazla tecrübeliysen çok ihtiyacım var anlat bana :71::71::54:

canım tüplerim tıkalıydı benim doktor laparoskopiyle açarız dedi bende tüp bebek yapana kadar açalım dedim
tabi boşuna oldum ameliyatı malesef olmadı dedi
o zaman ara verdim tedaviye yaz bitti zaten işe döndüm
bi daha ki yaza denerim derken bi yandanda doktor aramaya başladım
sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle (onunda ilk denemesinde tuttu eşinde sperm azlığı vardı)
şimdiki doktorumla tanıştım uzun protokolde tedaviye başladım
ama adet düzensizliğim olduğundan bir türlü regli olamadım olamadıkça da iğneler arttı tabi
tedavi uzadı da uzadı nihayet adet olduğumda 50 ye yakın iğne olmuştum:(
adet oluncada yumurtalarım toplanacağı zaman ostorojen hormonum 11.000 e çıktı alt sınır 5.000 miş toplarsak seni kaybedebiliriz tedaviyi iptal ediyoruz dediler
yok artık dedim bu kadar iğne tekrar başa dön nasıl olacak derken
doktor sen son bi kan ver bi daha ki tedaviye fikir edinelim dedi
kan verdim döndüm tabi ağla ağla bi hal oldum
o an bi mucize oldu ve telefonum çaldı doktorum değerin 2.700 e düşmüş yarın gel yumurtalarını toplıycaz dedi
ben tabi şokta mucizelere o an inanmaya başladım :)))))
2. gün transferim oldu şimdi kızım benimle 19. haftadayız
ay çok uzun oldu :69:
ama yaşayınca unutuyo insan şimdi ne yollardan geçmişiz düşünüyorum da
allah tüm isteyenlere kavuştursun inşallah

evet başlamak gerek, aslında burdan toplu karar alıp hepimiz başlasak ve sonucun kimlerde olumlu olduğunu görsek ne güzel olur dimi? Bence bi liste yapalım, başlama tarihlerimizi yazalım, ama hiç aksatmamaız gerek, her ay sadece 15 gün boyunca içiliyor die biliyorum, başlamakta fayda var kızlar:34:

tamam ben varım hadi başlayalım kim liste yapacak ben bilmiyorum liste yapmayı biliyorsan önce ikimizle başlayalım ben bir daha araştırayım saraçoğlunun sitesinden yazayım buraya kopyalayıp

ay canım olsunda tek kız erkek farketmez amaaaa "kız evlat öz evlat" demişler kızım olsun çok isterim bende saçlarına renk renk tokalar taksam etekler giydirsem elinden tutup tıpış tıpış yürütsem, barbileriyle oynarken izlesem beraber evcilik oynasam kızımla "anne" dese bana yeni çıkan mini mini dişleriyle gülümsese, eşimin kucağında uyusa bende seyretsem ufacık elleriyle ekmek tutsa yarısını yese yarısını dökse, renk papuçlar alsam kızıma naz yapsa bana "kırmızı anne kırmızı" diye bebeğim gülse bana "o" gülünce dünya gülse ben gülsem, eşim gülse :43::43::43:

sen moralini bozma ağlama sakın hepsi bir bir olacak bu günler de sana masal gibi gelecek sabır.. yukarıda hepimizin kalbini gören var ve hepimizin kalbine göre olanı veriyor zaten..

Ay canımsın yaaa. İnşallah doktora gittiğinde hamilesin der sana ya.Ay hayal ettimde süper olur he.
Canım bak ben clearblue marka sipariş verdim. Sİtesi var istersen biraz kurcala.

hımm, dur ben bi bakıyım godescim, birde bunların tükrük ile yapılanı oluyo, eczanede satılan test, acaba onlarda iyimidir, ben gelecek aya kadar bence o testi bi alıyım, deneyim, eğer olmazsa dondurulmuşlarıma başlıyım, inaşşalh dondurulmuşlarım tutar, ama eğer tutmaz ise ozaman senin aldığın cihazdan alıyım. aslnda çok haklısın, şurda tam 1 ay kalmışken o kadar para verip cihazı almama gerek yok, dondurulmuşlarım tutmazsa alırım ve 6 ay boyunca denerim.

off godescim böyle diyorum ama dondurulmuşların tutacağına kenndimi okadar çok inandırmışımki inşallah gerek kalmayacak o cihazı almaya, bide içime şöyle bişiy doğuyor galiba senle aynı anlarda hamiş kalacağız, süper olur dimi ama ya, deliririz valla:52:

Hepınıze selamlar kader arkadaslarım:3:
bende ıkı kez tup bebek tedavısı oldum burcucum.ve esımde aynı sıkıntılar ve senınle bızdede sayı hareket morfolojı hepsı bozuk.sen bana umut ısıgı oldun ne guzel darısı bızlere ınsallah.gercı benımde ıkıncı deneme pozıtıf oldu ama ne yazık kı bebegın kalbı atmadı kurtaj oldum.sen herhangı bır kur denedın mı canım?bızde morfolojı sıfır o yuzden mı bebek gelısmedı acaba?

selamlar canım .
hiç bozma morelini çünkü bizim morfolojimiz 0 çıkmıştı hemde kaç kere sonra keçiboynuzu kürünü yaptık 3 ay ama çok düzenli bigün bile atlamadık morfoloji 4 e çıkmış sayımız 5 milyonun altındaydı 14 milyon olmuş ama hareketliliği etkilememiş olsun enazından morfolojiye iyi gelmiş .
buarada ben ikinci denemede rapor çıkardım seninde erkek faktörlü olduğu için rahat alırsın.rapor olunca hem diyosinki bu tutmasa ikinci hakkım var rahat oluyosun.
inşallah sende güzel sonuçlarını alırsın en kısa zamanda.

canım tüplerim tıkalıydı benim doktor laparoskopiyle açarız dedi bende tüp bebek yapana kadar açalım dedim
tabi boşuna oldum ameliyatı malesef olmadı dedi
o zaman ara verdim tedaviye yaz bitti zaten işe döndüm
bi daha ki yaza denerim derken bi yandanda doktor aramaya başladım
sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle (onunda ilk denemesinde tuttu eşinde sperm azlığı vardı)
şimdiki doktorumla tanıştım uzun protokolde tedaviye başladım
ama adet düzensizliğim olduğundan bir türlü regli olamadım olamadıkça da iğneler arttı tabi
tedavi uzadı da uzadı nihayet adet olduğumda 50 ye yakın iğne olmuştum:(
adet oluncada yumurtalarım toplanacağı zaman ostorojen hormonum 11.000 e çıktı alt sınır 5.000 miş toplarsak seni kaybedebiliriz tedaviyi iptal ediyoruz dediler
yok artık dedim bu kadar iğne tekrar başa dön nasıl olacak derken
doktor sen son bi kan ver bi daha ki tedaviye fikir edinelim dedi
kan verdim döndüm tabi ağla ağla bi hal oldum
o an bi mucize oldu ve telefonum çaldı doktorum değerin 2.700 e düşmüş yarın gel yumurtalarını toplıycaz dedi
ben tabi şokta mucizelere o an inanmaya başladım :)))))
2. gün transferim oldu şimdi kızım benimle 19. haftadayız
ay çok uzun oldu :69:
ama yaşayınca unutuyo insan şimdi ne yollardan geçmişiz düşünüyorum da
allah tüm isteyenlere kavuştursun inşallah
canım ya, nekadar çok sevindim, başından geçenlere bak, maaşallah, hayırlısıylada doğumunu yaparsın inşallah, bizede dua et arkadaşım

hımm, dur ben bi bakıyım godescim, birde bunların tükrük ile yapılanı oluyo, eczanede satılan test, acaba onlarda iyimidir, ben gelecek aya kadar bence o testi bi alıyım, deneyim, eğer olmazsa dondurulmuşlarıma başlıyım, inaşşalh dondurulmuşlarım tutar, ama eğer tutmaz ise ozaman senin aldığın cihazdan alıyım. aslnda çok haklısın, şurda tam 1 ay kalmışken o kadar para verip cihazı almama gerek yok, dondurulmuşlarım tutmazsa alırım ve 6 ay boyunca denerim.

off godescim böyle diyorum ama dondurulmuşların tutacağına kenndimi okadar çok inandırmışımki inşallah gerek kalmayacak o cihazı almaya, bide içime şöyle bişiy doğuyor galiba senle aynı anlarda hamiş kalacağız, süper olur dimi ama ya, deliririz valla:52:

Canım evet sen bu ay ucuz bişey al. Yumrutlama günü kaçırma bak 7 kullanımlık digital ovulasyon cihazı var sana bir ay yeter oda clearblue marka. Ben birde daha önceden predictor ovulasyon cihaz kullanmıştım ve yumurtalama günümü yakalamıştım onuda deniyebilrsin.
Canım nedense ben dondurulmuşlara çok güveniyorum. Onların çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Çünkü düşünsene 5. güne geliyor sonra donduruluyor ve sonrasında tekrar sağlıklı çözülüyorsa bence süpermanler :))))
İnşallah sen donmuşlarını daha sonra kardeş için kullanırsın :)))

İkimizde aynı anda hamile kalalım ve çıldıralım birlikte :52::52::52::52::52::52:

YETEEER, hoşbulduk:)) inşallah hepimiz iki kişi olarak devam ederiz.

bu arada geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum, birgünde bukadar sayfa, rekor kırılmış tavan yapmış yorum sayısı,maaşallah :52:, meğersem nekadar ihtiyacımız varmış böyle bir topiğeee, gelecek aya dondurulmuşlarımı deneyeceğim, inşallah gerek kalmadan doğal yolla hamile kalanlardan olurum:33:

inşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş

Canım evet sen bu ay ucuz bişey al. Yumrutlama günü kaçırma bak 7 kullanımlık digital ovulasyon cihazı var sana bir ay yeter oda clearblue marka. Ben birde daha önceden predictor ovulasyon cihaz kullanmıştım ve yumurtalama günümü yakalamıştım onuda deniyebilrsin.
Canım nedense ben dondurulmuşlara çok güveniyorum. Onların çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Çünkü düşünsene 5. güne geliyor sonra donduruluyor ve sonrasında tekrar sağlıklı çözülüyorsa bence süpermanler :))))
İnşallah sen donmuşlarını daha sonra kardeş için kullanırsın :)))

İkimizde aynı anda hamile kalalım ve çıldıralım birlikte :52::52::52::52::52::52:

effeeeeeeeeeeeeeeeeetttt :emir_bebek::emir_bebek: inşallahhhhhhh....

ozaman nazemircim hemen bakıosun saraçoğlunun sayfasına once soğan sonra kuru ıncır kürü yapıosunn
kusum kadın faktörü daha kolay bı yumurta olsun bıttı gıttı iş iştee:))))
kıı sen once kalmıssın daa..bak boş duranı allah sevmez ben arkadasımı yazdım işte o pkoluydu yuurta olmuodu
bu ıkı kürü yaptı 2 ay ve kaldı,,neden olmasın vesıle kılsın rabbım yeterkii:)))))))))

yeterrr sormaa canım hepımızın dili şiişmiş vallahii
ay ben bı kaç gunluğune anneme gidecem ama
doyamadım ben daha muhabbate neyse gelınce tam hgaz devam ederım
vallahı topik size emanet:)))))

hoşgeldınn sowaycımm
meden olmasınn cok duyuoruz tüp bebekten sonra
kendılığınden olanı,bızde ınanalım elımzıden gelşenı yapalım bakalımm
ne kaybederız kii:))))))))

kız beni biliyorsun gelirim her gün için rahat olsunnn:1::1::1::1::1::1:

evet başlamak gerek, aslında burdan toplu karar alıp hepimiz başlasak ve sonucun kimlerde olumlu olduğunu görsek ne güzel olur dimi? bence bi liste yapalım, başlama tarihlerimizi yazalım, ama hiç aksatmamaız gerek, her ay sadece 15 gün boyunca içiliyor die biliyorum, başlamakta fayda var kızlar:34:

TATLIM İŞTE SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
SEN BİLİYORSAN YAP LİSTEYİ BEN VARIM :66::66::66::66::66:

Back