How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

geçen gece rüyamda erkek diyordu doktor ben de eşime bağırıyordum tayfuuun nolur söyle kız yapsınlar ben kız istiyorum diye :))) sağlıkla kucağıma alsam başka birşey istemem ama sanki kız da tadından yenmez dimi :))))

ay bende kendımı tartıorum olsa ne olsun ısterım dıye
once bı paylıorum kendımı dıorumm mısırı buldun püsküllüsümü ıstıosun
sonra dıorumm ay soyle bı kızım olsa suslesem fılan:)))))
sonra erkek olsa dıorum eşimle oyun oynarlarken fılan hayal edıorum
pc de oynuolarmıs fılan bırlıkte markete yollluomuşum fılan oda hosuma
gitti evlatt iştee canbım hayalı bıle gusel:)))))

canım günaydınn..nasılsınn
bide yumurtlama olduğu gün böyle sümükümsü bi akıntı oluyo şeffaf oda o gün yumurlamanın olduğu anlamına geliyomuş.

benim rüyalarımdada hep erkekdi ama sonuç kız:))sanırım tersi çıkıyo ayşecim.

gunayyadınn canımmm
evet canım uzayan akıntı yanı servıkal mukuss
bazı aylarda daha yoğun bazı aylarda az olabılıo kasık agrısı fılan derken
anlıoruz artık sankii:))))9
hiç ıtıraz etmezsın dımı aysecım tersı cıkarsa:))))))

canımm gusel bı metodmuss bende deneyim bakalımm:))))))
paylaştıkça yükümüz daha hafifliyor canım
sabahalrıı neden daha iyi olduğuna bı yorumum daha var
şimdi bızım doktorumuz demıstı kıı ne kadar ıhtıraslı olursanız sperm cıkısı okada ıyı olur demıstı
şimdi hepınızın bıldığı uzere sabahalrı erkeklerin libidosu daha yuksek olur o saatlerde testosteron pik
yaptığı için,acaba bunun da etkısı var mıdır dıorum doktorların sabak ilşki önermesinde:)))))))
mutlaka etkisi vardır bende sabah ilişkinin hem bedene hem ruha daha iyi geldiğini okumuştum:1::1:
size biraz uzun ve sıkıcı bir hikaye anlatayım ama sonu güzel..
Ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliliğimin 3 veya 4. Ayıydı sanırım hemen hamile kaldım ama çok kiloluydum 5. Haftada tansiyonum 19-10 a çıktı 4-5 doktor gezdim, gebeliği böyle sürdüremeyeceğimi söylediler bebeğimi aldırdım :(((
sonra zayıflayabilmek için ciddi ve tehlikeli bir ameliyat oldum epey kilo verdim tansiyon sorunum geçti.. Sonra da yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik. Nasılsa gebe kalmıştım ve henüz 29 yaşındaydım ne sorun olabilirdi ki... Ama olmadı aylar ayları kovaladı.. Klomen yumurta takibi hep hayalkırıklığı.. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok şükür.. Ama dünya başıma yıkıldı.. Yumurtalık rezervim azalmış amh değerim 0,12, sağ yumurtalığım çalışmıyor çünkü çikolata kistim varmış, yetmezmiş gibi eşimde hareketlilik %5 ve morfoloji sadece % 2ymiş :((( aradan geçen 5 yılda ne kadar da yaşlanmışız ya da o evliliğinin 3. Ayı hamile kalan kadın ben değilmişim..
2010 ekim ayında ilk tüp denememizi yaptık sonuş kocaaaa bir sıfır... Doktorum ocakta yine deneriz dedi hevesle ocağı beklemeye başladım. Ocak geldi ama bende de bir myom oluştu ameliyat oldum, alındı. şubatta deneyecektik myom ameliyatından sonra rahmimde yapışıklıklar oluştu, histereskopi ile düzeltildi. Mart geldi iğnelerime başladım daha iğnelerin 3. Günü iki tane kocaman kistim oldu, tedavi iptal... Nisan oldu yine başladık iğnelere 8 gün geçti tık yok milim büyümedi yumurtalarım, prtokol değiştirdik yine yok yine yok.. Azıcık hareketlendiler ama bırakalım artık çok zorladık dedi doktorum. Bıraktık başladık mayısı beklemeye ayın 14ünde adet olacaktım 20si oldu yok..bu arada eşim ameliyat oldu tayinim çıktı telaş telaş üstüne.. Doktorum gel bir bakalım söktürücü verelim de tedavine başlayalım dedi.. Ben de bu arada ufak ufak hevesleniyorum ya 3 gün arayla 2 idrar testi yaptım ama yoook..salı günü muayeneye gittim görünürde bir aksilik yok hadi dedi doktorum 3-5 gün daha bekleyelim sonra söktürürüz ama tedbiren de bir kan testi yapalım dedi. Iyi dedim hatta dalga geçtim olsa olsa bu menapozdur diye..
Sonra dün öğlen bir telefon geldi arayan doktorumdu. Ayşe hamilesin dedi değerin 300 küsür.. Sonra çok şeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.. Hala kendimde değilim hislerimin tarifi yok.. Bu bir mucize... şimdi yarını bekliyorum değerim katlanacak mı diye..
çok uzun yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama sanırım ben de bu topikteyim sat 17 nisan :)))

evet bu yazıyı 26 mayısta yazmışım şimdi 11. Haftamın içindeyim şükür herşey yolunda önümüzdeki hafta yapılacak ikili tarama testimi bekliyorum.. Tabi tayin falan yalan oldu hayatım artık karnımdaki 2,5 cmlik kurtçuğun idaresinde :)))
sağlıkla kucağına al inşallah canım

bu sene kız senesi zaten :))) herkesinki kız.. kısmet işte ama eşim de deli oluyor kız diye.. eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var o yüzden kızım diyor başka bişey demiyor...

erkeklerde bu kız sevdası hiç bitmiycek sanırım.allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip tsin hepimize.
herkesede gönlüne göre versin inşallahhh

erkeklerde bu kız sevdası hiç bitmiycek sanırım.allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip tsin hepimize.
herkesede gönlüne göre versin inşallahhh

burcucum yanlşıs hatırlamıorumdıur uamrım
senın göbüşünü görmüştüm bi topikte yayvandı :)))))))
sonra aynı gün ruyamda kendımı gördüm kızım olacakmıs yayvandı benım karnımda:))))))

geçen gece rüyamda erkek diyordu doktor ben de eşime bağırıyordum tayfuuun nolur söyle kız yapsınlar ben kız istiyorum diye :))) sağlıkla kucağıma alsam başka birşey istemem ama sanki kız da tadından yenmez dimi :))))

ay canım olsunda tek kız erkek farketmez amaaaa "kız evlat öz evlat" demişler kızım olsun çok isterim bende saçlarına renk renk tokalar taksam etekler giydirsem elinden tutup tıpış tıpış yürütsem, barbileriyle oynarken izlesem beraber evcilik oynasam kızımla "anne" dese bana yeni çıkan mini mini dişleriyle gülümsese, eşimin kucağında uyusa bende seyretsem ufacık elleriyle ekmek tutsa yarısını yese yarısını dökse, renk papuçlar alsam kızıma naz yapsa bana "kırmızı anne kırmızı" diye bebeğim gülse bana "o" gülünce dünya gülse ben gülsem, eşim gülse :43::43::43:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

umutbizimolsun,burcusafak08,soway,aysun64,bella_83,aaksoyoglu,ceydafatih,
yenı gelen arkadaslar hoşgeldinizz:)))))

burcucum yanlşıs hatırlamıorumdıur uamrım
senın göbüşünü görmüştüm bi topikte yayvandı :)))))))
sonra aynı gün ruyamda kendımı gördüm kızım olacakmıs yayvandı benım karnımda:))))))

evet benimdi canım ..:)))
ay ne güzel bi rüya allah hayır etsin inşallah demekki senin erkek olucak:9: hemde en kısaa zamanda..

ay canım olsunda tek kız erkek farketmez amaaaa "kız evlat öz evlat" demişler kızım olsun çok isterim bende saçlarına renk renk tokalar taksam etekler giydirsem elinden tutup tıpış tıpış yürütsem, barbileriyle oynarken izlesem beraber evcilik oynasam kızımla "anne" dese bana yeni çıkan mini mini dişleriyle gülümsese, eşimin kucağında uyusa bende seyretsem ufacık elleriyle ekmek tutsa yarısını yese yarısını dökse, renk papuçlar alsam kızıma naz yapsa bana "kırmızı anne kırmızı" diye bebeğim gülse bana "o" gülünce dünya gülse ben gülsem, eşim gülse :43::43::43:

hayal kurmak gerekıomus zatenn beynın ınanması ıcın olacağına,
ama sende cok gusel anlatmıssın canımm yaa valla duygulandım şimdii:)))))

inşallah canımm ..bütün bu yazdıkların bigün olur inşallah..herkesin dediği gibi yılmak yok bu yolda.allah nasip kısmet etsin yeterki.aslında daha neler yazmak isterim ama kelime bulamıyorum.

hayal kurmak gerekıomus zatenn beynın ınanması ıcın olacağına,
ama sende cok gusel anlatmıssın canımm yaa valla duygulandım şimdii:)))))

TATLIM ÇOK SEVDİĞİM BİR YAZIYI PAYLAŞAYIM SİZLERLE
Bi kızım olsun .♥
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? :87::87::87:

TATLIM ÇOK SEVDİĞİM BİR YAZIYI PAYLAŞAYIM SİZLERLE
Bi kızım olsun .♥
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? :87::87::87:

ya sen bizi bu sabah ağlatmaya kararlısın sanırım..

kızlar herkeze meraba yeni topiğiniz hayırlı uğurlu bol hamişli olsun inş :66::66::49::49:
geriye dönük biraz okudum ama maşşallah hemen 30 lu sayfalara gelmiş sohbet.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
benim sizlere tek tavsiyem üstüne çok düşmeyin kızlar Allah nasip edince bebeğin zamanı gelince zaten gelicek bebiş
ben 2007 de evlendim 2010 nisanda öğrendim bebeğimin olamayacağını eşim azosperm yani hiç spermi yok.kesin tüp bebek şansınızda %30 falan dediler.hemen atlamadım hadi yapalım tüp bebek diye önce kendimi ve eşimi sakinleştirdim.sonra bismillah hadi başlayalım dedik ilk ay gittiğimde kistlerim çıktı bekleyeli küçülsün dediler bekledim.sonraki ay eşime hap başladılar bekledim.sonraki taşınmam gerekti bekledim buarada hiç telaş etmiyorum biliyorum bebeğimin zamanı gelse Allah benim yolumu açar.bidaki ay gittiğimde yine bir şey çıkar diye düşünürken okadar hızlı başladıki tedavim ne oldu anlamadım yani öğrendikten 8 ay sonra başladık.kan pıhtılaşması testi normalde hemen yapmıyolar ama kardeşimde olduğu için istedim yaptılar ve kan pıhtılaşmasıda çıktı.yapılmasa zaten gelişemeyek boş gebelik olacaktı.1 aylık bir tedavi sürecinden sonra şubatta transferim oldu.ikinci kalite tek embriyom oluşmuştu.ama bebeğim tutundu bana.Allahım nasip etti.yani diyeceğim o ki bebeğinizin geleceği zamanı allah bilir siz önleminizi alın tedavinizi olun gerisini Allaha bırakın.

Back