How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hayal kurmak gerekıomus zatenn beynın ınanması ıcın olacağına,
ama sende cok gusel anlatmıssın canımm yaa valla duygulandım şimdii:)))))

aynen öyle cnm, hayal kurmak inanmak gerekiyor gerçektende, deneyelim, ne zararı olacak sanki dimi ama, ha di bayanlar bu ay bu konu üzerine eşlerimizle çalışalım biras :52: hahaha:) güzel haberler verelim buradan :64::66:

canım topiğin uğur getirir inşallah sana
bir an önce güzel haberlerini alırız :))))))
daha önce bir dış gebelik geçirdim ve tüplerimde yapışıklık oluştu.bende tüplerim tıkalı olduğu için tedaviye başladım
malesef benim doğal yolu denemek için hiç şansım yoktu:59:
dr. açabiliriz diyerek laparoskopi ameliyatı yaptı ama böyle bir ihtimal olmadığını başka bir doktora geçince öğrendim :47:
neyse ki ilk denemem de hamile kaldım
çok zor günlerin ardından kızım bana tutundu :nazar:
arkadaşım ovulasyon testi kullandı ve yumurtlama gününü öğrenerek hamile kaldı eczanede satılıyo internettede varmış bi bak sende istersen :79:

daha önce bir dış gebelik geçirdim ve tüplerimde yapışıklık oluştu.bende tüplerim tıkalı olduğu için tedaviye başladım
dr. açabiliriz diyerek laparoskopi ameliyatı yaptı ama böyle bir ihtimal olmadığını başka bir doktora geçince öğrendim :47:
arkadaşım ovulasyon testi kullandı ve yumurtlama gününü öğrenerek hamile kaldı eczanede satılıyo internettede varmış bi bak sende istersen :79:

AYYY MAŞALLAH ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN DARISI BAŞIMIZA :nazar::nazar::nazar:

bende mi alsam şu ovulasyon testinden, ama sorun sperm azlığı, faydası olur mu ki? :26:

aynen öyle cnm, hayal kurmak inanmak gerekiyor gerçektende, deneyelim, ne zararı olacak sanki dimi ama, ha di bayanlar bu ay bu konu üzerine eşlerimizle çalışalım biras :52: hahaha:) güzel haberler verelim buradan :64::66:

canım seninle ilk kadınlar kulubünü keşfettiğimde tanışmıştık
o zaman daha tedavi nedir tüp bebek nasıl olur haberim bile yoktu
doktordan gelip araştırmaya başlamıştım o dönem çok yardımcı olmuştunuz bana :69:
aradan 1 sene geçti artık bayağa tecrübeliyim tabi sen ne yaptın tedavi sürecin ne durum da

hayıırrr ağlamak yok umut var bunların hiçbiri hayal olmayacak hepsi gerçekleşecek inanmak lazım önce ben inanıyorum hadi şimdi sende inan :1:

haklısın bişeyin omasını istiyosanız hayalinizde sürekli canlanıdırn o size gelicek diyolar ya..hani aklıma gelen başıma geldi diye.de söylenir.
tabiki ağlamak yok ama insan ister istemez duygulanıyo.

bende mi alsam şu ovulasyon testinden, ama sorun sperm azlığı, faydası olur mu ki? :26:

canım en azından yumurtlama gününde birlikte olarak şansını denemiş olursun
o kadar çok hikaye okudum ki eşinde sperm azlığı yada yumurtası az olan insanların bi anda hamile kaldığını
denemekle ne kaybedersin ki :34:

canım ben polikistik over sendromluyum ben senin yazdıklarını okumaya çalıştım ama bulamadım sizin sorun neydi canım?

canım tüplerimin tıkalı olması dışında bende de aynı problem var tedavi süreci biraz uzun olsada gebe kalma olasılığı en yüksek grupmuş aslında :)

canım seninle ilk kadınlar kulubünü keşfettiğimde tanışmıştık
o zaman daha tedavi nedir tüp bebek nasıl olur haberim bile yoktu
doktordan gelip araştırmaya başlamıştım o dönem çok yardımcı olmuştunuz bana :69:
aradan 1 sene geçti artık bayağa tecrübeliyim tabi sen ne yaptın tedavi sürecin ne durum da

cnm bnm eskilerden tanıştığımıza çok sevindim, benim tedavimde ilkinde tuttu, kapl atışları duyulmayınca kürtaj oldum, gentik testlerdede sorun yok çok şükür, ikinci tedavimdedi negatifi gördüm ne yazıkki, sebebi bilmiyorum ama kendimce ya kürtajdan sonra bi hasar kaldı, ya da olacağına inanmadım. şimdi 3 tane dondurulmuşum var gelecek aya onları deniycem cnm.

sen anlat ne yaptın ne durumdasın? inşallah olumlu sonuç almışsındır, benden daha fazla tecrübeliysen çok ihtiyacım var anlat bana :71::71::54:

selam cnmm, senin tedavin ne aşamada, taaa geçmişten beri biliyorum seni, burdaki çoğu arkadaş yeni , tanıyorum seni, hemen hemen aynı zamanlarda negatifleri gördük, bi başaramadık, ama olacak sonunda inanıyorum, dua edelim :)):49:

Canım evet seninle baya yazışmıştık özeldende. Valla ben şuan bekle aşamasındayım 3. denememde dondurulmuş tedavisiyle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu ve geçen hafta değerim düştü. Şuan için birazcık ara verdim doğal ylla nedeyeceğim. Tabi bu arada hiç yumurtalama günlerimi kaçırmamık için digital ovulasyon cihazı sipariş verdim bakalım neler olacak :) sen ne yapıyorsun tatlım.

canım ben polikistik over sendromluyum ben senin yazdıklarını okumaya çalıştım ama bulamadım sizin sorun neydi canım?

bende 8 yıllık evliyim eşimde sperm sorunu vardı sayı hareketlilik morfoloji hepsi bozuktu ikinci tüp bebk denememde şükür pozitifi görebildim inşllh sende en kısa zamanda pozitiflenirsin inşllh..
emine diye bi tanıdığımı var polikistik hatta benim doktorumun yanında çalışıyodu sadece tüp bebk demişti dr valla saraçoğlunun soğan kürünü yaptı eşinede keçi boynuzu yaptı 3 ayda hamile kaldı hatta 27 temmuzda geçen sene doğurdu..bence mutlaka dene

cnm bnm eskilerden tanıştığımıza çok sevindim, benim tedavimde ilkinde tuttu, kapl atışları duyulmayınca kürtaj oldum, gentik testlerdede sorun yok çok şükür, ikinci tedavimdedi negatifi gördüm ne yazıkki, sebebi bilmiyorum ama kendimce ya kürtajdan sonra bi hasar kaldı, ya da olacağına inanmadım. şimdi 3 tane dondurulmuşum var gelecek aya onları deniycem cnm.

sen anlat ne yaptın ne durumdasın? inşallah olumlu sonuç almışsındır, benden daha fazla tecrübeliysen çok ihtiyacım var anlat bana :71::71::54:

tatalım bak benimde ilki tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum
2. tüp hiç tutmamadı
3. tüpte dondurlulmuştu ama tuttu fakat bu seferde kimyasal gebelik oldu.

İnşallah bu sefer senin bebeişin sıkı sıkı tutunu annesine.

bende 8 yıllık evliyim eşimde sperm sorunu vardı sayı hareketlilik morfoloji hepsi bozuktu ikinci tüp bebk denememde şükür pozitifi görebildim inşllh sende en kısa zamanda pozitiflenirsin inşllh..
Emine diye bi tanıdığımı var polikistik hatta benim doktorumun yanında çalışıyodu sadece tüp bebk demişti dr valla saraçoğlunun soğan kürünü yaptı eşinede keçi boynuzu yaptı 3 ayda hamile kaldı hatta 27 temmuzda geçen sene doğurdu..bence mutlaka dene

tatlım soğan kürünü dün yine bir arkadaş tavsiye etti başlayacağım inşallah denemeye değer inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini güzel dileklerin için teşekkür ederim

kızlar benim eşim tese ameliyatı oldu.eşimi ameliyat ederken söylemiş doktor.bir hafta falan önce bir hastası varmıştı bu teseden önce son kez bir sperm testi daha yapıyolar ameliyattan hemen önce.o hastasınında hiç spermi yokmuştu ameliyattan önce test için sperm vermiş bi bakmışki doktor milyonlarca sperm var.sen ne yaptın böyle diye sormuş doktor.oda hiç bi kaç tane keçi boynuzu yemiştim demiş.hiç yokta bile faydası olmuş azlığa baya faydası olur bence birde bunu söyleyen doktor.denemekte fayda var kızlar

Canım evet seninle baya yazışmıştık özeldende. Valla ben şuan bekle aşamasındayım 3. denememde dondurulmuş tedavisiyle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu ve geçen hafta değerim düştü. Şuan için birazcık ara verdim doğal ylla nedeyeceğim. Tabi bu arada hiç yumurtalama günlerimi kaçırmamık için digital ovulasyon cihazı sipariş verdim bakalım neler olacak :) sen ne yapıyorsun tatlım.

godes cnm o cihazdan bende sipariş vermek istiyorum, nerden verdin siparişi ve fiyatı ne cnm? kesinkez almam lazım, bu sefer çok kararlıyım, çok hırslıyım, inşallah kazanırız cnm:)) :49:

tatalım bak benimde ilki tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum
2. tüp hiç tutmamadı
3. tüpte dondurlulmuştu ama tuttu fakat bu seferde kimyasal gebelik oldu.

İnşallah bu sefer senin bebeişin sıkı sıkı tutunu annesine.

godescim senle hemen hemen aynıyız, bende üçüncü deneme için beklemedeyim, inşallah busefer tutacağına inanıyorum ben ya, hemde ikiz olacak inşallah, iki tane embriyo transfer hakkım var çünkü.

cnm inşallah kısmetimizde hayırlı sağlıklı bi evlat vardır cnm, inşallah burdan hamilelik dönmellerimizi, doğumumuzu, çocuklarımızın büyüyüşünü huylarınıda yazışacağımız günler gelecek, buna inanıyorum:34::34:

godes cnm o cihazdan bende sipariş vermek istiyorum, nerden verdin siparişi ve fiyatı ne cnm? kesinkez almam lazım, bu sefer çok kararlıyım, çok hırslıyım, inşallah kazanırız cnm:)) :49:

Tatlım o cihaz burada çok pahalı 540 tl yi buluyor. Gittigidiyorda biraz daha uygun fakat ben ebaydan sipariş verdim ve acayip uyguna geldi. Birde preseed jel sipariş verdim yanında. Yumurtalama günümde o jelide kullanacağım. Bende çok hırs yaptım doğal yolla hamile kalacağım. :))
Hadi inşallah başarılı oluruz. Sende muhakakk al canım ovulasyon cihazını böylelikle yumurtalam günleirni hiç kaçırmamış olacağız buda çok önemli.

tatlım soğan kürünü dün yine bir arkadaş tavsiye etti başlayacağım inşallah denemeye değer inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini güzel dileklerin için teşekkür ederim

bu soğan kürünü ben denedim, sadece üçgün deneyebildim, mide bulantısından işyerinde duramadım bütün gün, nasıl devam ettiricem hiç bilemiyorum ya, tadı çok kötü geliyor, içtiğimde işyerimde çalışamaz duruma geliyorum, hele kokusu, of offfff :25: napıcam bilmiyorum, bende çok duydum halbuki soğan kürüyle hamile kalan, doğrudur yani....

Back