How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

YETEEER, hoşbulduk:)) inşallah hepimiz iki kişi olarak devam ederiz.

bu arada geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum, birgünde bukadar sayfa, rekor kırılmış tavan yapmış yorum sayısı,maaşallah :52:, meğersem nekadar ihtiyacımız varmış böyle bir topiğeee, gelecek aya dondurulmuşlarımı deneyeceğim, inşallah gerek kalmadan doğal yolla hamile kalanlardan olurum:33:

Cnm merhaba nasılsın ? Tedavin negatifle mi sonuçlandı ??

umutcum kuşuuuum uğurlu olsun topiğin canım... ilk gününde cevap rekorları kırmışsın valla okuyamadım... beni de hikayemi de herkes biliyor zaten.. ben o iki arada bir derede o kadar olumsuzluğa rağmen gebe kaldıysam dağlar taşlar bile kalır :))) ama yapmamız gerken bişey var ki bütün bu stresin içinde unutuyoruz o da malum halvet :))) biz kocamla ahbap olmuştuk olacağı varsa da olamazdı zaten.. kocalarınıza tekrar kocanız gözüyle bakın gerisini doğa hallediyor zaten:34:

ayyy kuşummmm vallahii bende sasırdım herkesın ne kadar ıhtıyacı varmış meğer:))))))
sorma cnm bkma bende halvet halver dıodum ama bizde hiç dikkat etmıoduk
zaten yumurtacığın ömrü 24 saat tutturmak epey zor:)))))))
ay sen bi daha yaz vaktn olursa ben okudukca duydukça umutlanıorum belkı bılmeyen de vardır:))))))
kıss kusun da kocaman olmus ya maşaşalahh barek allah:nazar::nazar::nazar:

canım sorun sadece bende eşimde bir sorun yok... benim tedavide bile yumurtam zor büyüyor... önceden hiç bir sorunum yoktu daha doğrusu dr lar bir sorun yok diyorlardı... hatta kendiliğimden bir kez doğal yolla hamile kaldım 6 haftalık düştü 1 kez de dış gebelik oldu bir dahada tedaviler falan hamilelik elde edlemedi...sadece polen+arı sütü+ bal+tarçın kullandım 1 ay zaten sonrada tüp tedavisine başladığım için hiç bişey yapmadım
ozaman nazemircim hemen bakıosun saraçoğlunun sayfasına once soğan sonra kuru ıncır kürü yapıosunn
kusum kadın faktörü daha kolay bı yumurta olsun bıttı gıttı iş iştee:))))
kıı sen once kalmıssın daa..bak boş duranı allah sevmez ben arkadasımı yazdım işte o pkoluydu yuurta olmuodu
bu ıkı kürü yaptı 2 ay ve kaldı,,neden olmasın vesıle kılsın rabbım yeterkii:)))))))))
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman allahımmmmmmmmmmm safalara inanamadımmmmmmmmmmmm kaynatmışsınızda kaynatmışsınızzzzzz tabiki geçmişi okuyamayacağım
bol muhabetli bol hamişli günlerimiz olsunnn inşşşşşşşşşş
yeterrr sormaa canım hepımızın dili şiişmiş vallahii
ay ben bı kaç gunluğune anneme gidecem ama
doyamadım ben daha muhabbate neyse gelınce tam hgaz devam ederım
vallahı topik size emanet:)))))
selam arkadaşlar bende geldim, benide alın aranıza, hepinizi sevgiyle öpüyoruuuuuuuummmm:16::16::16::71:

hoşgeldınn sowaycımm
meden olmasınn cok duyuoruz tüp bebekten sonra
kendılığınden olanı,bızde ınanalım elımzıden gelşenı yapalım bakalımm
ne kaybederız kii:))))))))

bende dıorum ki psıkopat anne babak oluruz heralde
,ben sabaha kadar uyumam hralde boğulur kusar fılan dıye
esımde wc hariç heryere kamera koyup ızlıcekmıs ısteyken
bakıcı kötü davranırsa gelıp döveckmıs:)))
ayy normal anne baba olmayacaz sanırım bız yaa:)))))
evet canım bende aynı fikirdeyim kesinlikle bende üzerine titreyen paranoyak derecesinde kimselere emanet edemem bebişimi ben :18: ya bişey olursa diye birde bende bana birşey olursa bebeğime kim bakar korkusu vardı :37:ama onu atlatıyorum yavaş yavaş :66:
Kızar ya acaba hangi saatlerde denemek lazım :17::17: beki hep gece yapıldığından tutmuyordur acaba sabahları daha mı etkili olur =p
hahaha vallahi çok güldüm Allah iyiliğini versin önemli olan yumurtlama zamanını kaçırmaman ama sabahlarıda denemeye değer:66:
iyiakşamlar bayanlar...benmde ilk tüp bebek denemem negatif oldu.daha doğrusu 1 haftadır kimyasal gebelik yaşıyorum:((((olsun inanıyorum bugünlerde geçicek...ben 28 eşimde 34 yaşında ben pko hastasıyım pkolular bilirler ne kadar zorlayıcı olduğunu bu durumun...evet bende inşallah doğal yollarla hamile kalırım diyenlerdenm...zaten şu anda istesemde tekrar tedaviye başlayamam klasik maddi durumlar...hiç belli olmaz allah en kısa zamanda inşallah isteyen herkese evlat nasip ader
amin canım hepimize annelik nasip olsun inşalllah
canım bende 36 oldum sen benden 6 yıl karlısın
tatlım kimi 20 yaşında ama yumurtalıkları 50 yaşında gibi oluyor önemli olan yumurtalık yaşı
herkesı motıve eden cumleyı neden merk edıorum bılıomusunuz arkadaslar
okuduğum kıtapta dıokı stresı yenmenın bı yoluda, onu yenenlerı modelelemek
yanı onlar n eyapark yenıosa aynısını yaparak bızde yenebılıomusuz
belkı bırımıze ıyı gelen bı cumle hepımıze ıyı gelır gucu azaldığında o cumleyı soyle kendıne..
BENİM GÜCÜM TÜKENDİĞİ NOKTADA OTURUP ÖNCE BİR BİTKİ ÇAYI ARKASINDAN UFAK BİR MEDİTASYON VE DUALARIN SONRASI AYNANIN KARŞINA GEÇİP GÖBÜŞÜME BAKARAK "İNANIYORUM BİR GÜN İÇİN BEBEKLE DOLACAKSIN YAVRUM BANA GEL ALLAHIM KUCAĞIMI BOŞ GÖZÜMÜ YAŞLI BIRAKMA SÖZ VERİYORUM EMANETİNE ÇOK İYİ BAKACAĞIM GEL BEBEĞİM ANNENİ ÇOK BEKLETME" DİYORUM BANA ÇOK İYİ GELİYOR....:21::21::21:
Herkese günaydın kucak dolusu sevgiler :54::54:

gunayydınnn herkeeseee:)))))))

GÜNAYDIIINNN KIZLAAARRR

ayyy kuşummmm vallahii bende sasırdım herkesın ne kadar ıhtıyacı varmış meğer:))))))
sorma cnm bkma bende halvet halver dıodum ama bizde hiç dikkat etmıoduk
zaten yumurtacığın ömrü 24 saat tutturmak epey zor:)))))))
ay sen bi daha yaz vaktn olursa ben okudukca duydukça umutlanıorum belkı bılmeyen de vardır:))))))
kıss kusun da kocaman olmus ya maşaşalahh barek allah:nazar::nazar::nazar:

yazarım canııım ama insanlar bıktı benim hikayemi duymaktan diye yazmadım dur başka bir topikten kopya yapayım :)))

evet canım bende aynı fikirdeyim kesinlikle bende üzerine titreyen paranoyak derecesinde kimselere emanet edemem bebişimi ben :18: ya bişey olursa diye birde bende bana birşey olursa bebeğime kim bakar korkusu vardı :37:ama onu atlatıyorum yavaş yavaş :66:

hahaha vallahi çok güldüm Allah iyiliğini versin önemli olan yumurtlama zamanını kaçırmaman ama sabahlarıda denemeye değer:66:

amin canım hepimize annelik nasip olsun inşalllah

tatlım kimi 20 yaşında ama yumurtalıkları 50 yaşında gibi oluyor önemli olan yumurtalık yaşı

BENİM GÜCÜM TÜKENDİĞİ NOKTADA OTURUP ÖNCE BİR BİTKİ ÇAYI ARKASINDAN UFAK BİR MEDİTASYON VE DUALARIN SONRASI AYNANIN KARŞINA GEÇİP GÖBÜŞÜME BAKARAK "İNANIYORUM BİR GÜN İÇİN BEBEKLE DOLACAKSIN YAVRUM BANA GEL ALLAHIM KUCAĞIMI BOŞ GÖZÜMÜ YAŞLI BIRAKMA SÖZ VERİYORUM EMANETİNE ÇOK İYİ BAKACAĞIM GEL BEBEĞİM ANNENİ ÇOK BEKLETME" DİYORUM BANA ÇOK İYİ GELİYOR....:21::21::21:

GÜNAYDIIINNN KIZLAAARRR

canımm gusel bı metodmuss bende deneyim bakalımm:))))))
paylaştıkça yükümüz daha hafifliyor canım
sabahalrıı neden daha iyi olduğuna bı yorumum daha var
şimdi bızım doktorumuz demıstı kıı ne kadar ıhtıraslı olursanız sperm cıkısı okada ıyı olur demıstı
şimdi hepınızın bıldığı uzere sabahalrı erkeklerin libidosu daha yuksek olur o saatlerde testosteron pik
yaptığı için,acaba bunun da etkısı var mıdır dıorum doktorların sabak ilşki önermesinde:)))))))

yazarım canııım ama insanlar bıktı benim hikayemi duymaktan diye yazmadım dur başka bir topikten kopya yapayım :)))

yap yap
yok canımm yaa ben okudukça ınancım artıo
cunku umudumuz kırılmaya okadar hazır kii
ama boyle mucızeler gucumuzu artırıo umudumuzu yenılıo
ben hep kötü olduğumda senı getırıorum aklıma sonra
bı kaç arkdası daha dıorum kendıme
baaak yeterkı allah ol desın olmayack hiçbişey yok:))))))))

Size biraz uzun ve sıkıcı bir hikaye anlatayım ama sonu güzel..
Ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliliğimin 3 veya 4. ayıydı sanırım hemen hamile kaldım ama çok kiloluydum 5. haftada tansiyonum 19-10 a çıktı 4-5 doktor gezdim, gebeliği böyle sürdüremeyeceğimi söylediler bebeğimi aldırdım :(((
Sonra zayıflayabilmek için ciddi ve tehlikeli bir ameliyat oldum epey kilo verdim tansiyon sorunum geçti.. Sonra da yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik. Nasılsa gebe kalmıştım ve henüz 29 yaşındaydım ne sorun olabilirdi ki... Ama olmadı aylar ayları kovaladı.. Klomen yumurta takibi hep hayalkırıklığı.. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok şükür.. Ama dünya başıma yıkıldı.. Yumurtalık rezervim azalmış amh değerim 0,12, sağ yumurtalığım çalışmıyor çünkü çikolata kistim varmış, yetmezmiş gibi eşimde hareketlilik %5 ve morfoloji sadece % 2ymiş :((( Aradan geçen 5 yılda ne kadar da yaşlanmışız ya da o evliliğinin 3. ayı hamile kalan kadın ben değilmişim..
2010 Ekim ayında ilk tüp denememizi yaptık sonuş kocaaaa bir sıfır... Doktorum Ocakta yine deneriz dedi hevesle ocağı beklemeye başladım. Ocak geldi ama bende de bir myom oluştu ameliyat oldum, alındı. Şubatta deneyecektik myom ameliyatından sonra rahmimde yapışıklıklar oluştu, histereskopi ile düzeltildi. Mart geldi iğnelerime başladım daha iğnelerin 3. günü iki tane kocaman kistim oldu, tedavi iptal... nisan oldu yine başladık iğnelere 8 gün geçti tık yok milim büyümedi yumurtalarım, prtokol değiştirdik yine yok yine yok.. Azıcık hareketlendiler ama bırakalım artık çok zorladık dedi doktorum. Bıraktık başladık Mayısı beklemeye ayın 14ünde adet olacaktım 20si oldu yok..Bu arada eşim ameliyat oldu tayinim çıktı telaş telaş üstüne.. Doktorum gel bir bakalım söktürücü verelim de tedavine başlayalım dedi.. Ben de bu arada ufak ufak hevesleniyorum ya 3 gün arayla 2 idrar testi yaptım ama yoook..Salı günü muayeneye gittim görünürde bir aksilik yok hadi dedi doktorum 3-5 gün daha bekleyelim sonra söktürürüz ama tedbiren de bir kan testi yapalım dedi. iyi dedim hatta dalga geçtim olsa olsa bu menapozdur diye..
Sonra dün öğlen bir telefon geldi arayan doktorumdu. Ayşe hamilesin dedi değerin 300 küsür.. sonra çok şeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.. Hala kendimde değilim hislerimin tarifi yok.. Bu bir mucize... Şimdi yarını bekliyorum değerim katlanacak mı diye..
Çok uzun yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama sanırım ben de bu topikteyim SAT 17 nisan :)))

Evet bu yazıyı 26 Mayısta yazmışım şimdi 11. haftamın içindeyim şükür herşey yolunda önümüzdeki hafta yapılacak ikili tarama testimi bekliyorum.. Tabi tayin falan yalan oldu hayatım artık karnımdaki 2,5 cmlik kurtçuğun idaresinde :)))

Size biraz uzun ve sıkıcı bir hikaye anlatayım ama sonu güzel..
Ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliliğimin 3 veya 4. ayıydı sanırım hemen hamile kaldım ama çok kiloluydum 5. haftada tansiyonum 19-10 a çıktı 4-5 doktor gezdim, gebeliği böyle sürdüremeyeceğimi söylediler bebeğimi aldırdım :(((
Sonra zayıflayabilmek için ciddi ve tehlikeli bir ameliyat oldum epey kilo verdim tansiyon sorunum geçti.. Sonra da yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik. Nasılsa gebe kalmıştım ve henüz 29 yaşındaydım ne sorun olabilirdi ki... Ama olmadı aylar ayları kovaladı.. Klomen yumurta takibi hep hayalkırıklığı.. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok şükür.. Ama dünya başıma yıkıldı.. Yumurtalık rezervim azalmış amh değerim 0,12, sağ yumurtalığım çalışmıyor çünkü çikolata kistim varmış, yetmezmiş gibi eşimde hareketlilik %5 ve morfoloji sadece % 2ymiş :((( Aradan geçen 5 yılda ne kadar da yaşlanmışız ya da o evliliğinin 3. ayı hamile kalan kadın ben değilmişim..
2010 Ekim ayında ilk tüp denememizi yaptık sonuş kocaaaa bir sıfır... Doktorum Ocakta yine deneriz dedi hevesle ocağı beklemeye başladım. Ocak geldi ama bende de bir myom oluştu ameliyat oldum, alındı. Şubatta deneyecektik myom ameliyatından sonra rahmimde yapışıklıklar oluştu, histereskopi ile düzeltildi. Mart geldi iğnelerime başladım daha iğnelerin 3. günü iki tane kocaman kistim oldu, tedavi iptal... nisan oldu yine başladık iğnelere 8 gün geçti tık yok milim büyümedi yumurtalarım, prtokol değiştirdik yine yok yine yok.. Azıcık hareketlendiler ama bırakalım artık çok zorladık dedi doktorum. Bıraktık başladık Mayısı beklemeye ayın 14ünde adet olacaktım 20si oldu yok..Bu arada eşim ameliyat oldu tayinim çıktı telaş telaş üstüne.. Doktorum gel bir bakalım söktürücü verelim de tedavine başlayalım dedi.. Ben de bu arada ufak ufak hevesleniyorum ya 3 gün arayla 2 idrar testi yaptım ama yoook..Salı günü muayeneye gittim görünürde bir aksilik yok hadi dedi doktorum 3-5 gün daha bekleyelim sonra söktürürüz ama tedbiren de bir kan testi yapalım dedi. iyi dedim hatta dalga geçtim olsa olsa bu menapozdur diye..
Sonra dün öğlen bir telefon geldi arayan doktorumdu. Ayşe hamilesin dedi değerin 300 küsür.. sonra çok şeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.. Hala kendimde değilim hislerimin tarifi yok.. Bu bir mucize... Şimdi yarını bekliyorum değerim katlanacak mı diye..
Çok uzun yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama sanırım ben de bu topikteyim SAT 17 nisan :)))

Evet bu yazıyı 26 Mayısta yazmışım şimdi 11. haftamın içindeyim şükür herşey yolunda önümüzdeki hafta yapılacak ikili tarama testimi bekliyorum.. Tabi tayin falan yalan oldu hayatım artık karnımdaki 2,5 cmlik kurtçuğun idaresinde :)))

okumaktan hiç bıkmıcam sanırım canımm:)))
ayy o kurtcuğu seveyim ben 2-3 hafta sonra cınsıyetını de öğreneceğiz inşallah:)))))))

canım 3 kez aşılama yapılması gerekiyor rapor için vede erkekde sorun olursa daha kolay alınıyormuş diye duydum raporu

evet erkek faktörlü olunca daha rahat ama sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin 3 aşılama yaptırman mantıklı belkide tüpe gerek kalmadan aşılmayla olur.denemekten ne çıkar ki.

okumaktan hiç bıkmıcam sanırım canımm:)))
ayy o kurtcuğu seveyim ben 2-3 hafta sonra cınsıyetını de öğreneceğiz inşallah:)))))))

geçen gece rüyamda erkek diyordu doktor ben de eşime bağırıyordum tayfuuun nolur söyle kız yapsınlar ben kız istiyorum diye :))) sağlıkla kucağıma alsam başka birşey istemem ama sanki kız da tadından yenmez dimi :))))

evet erkek faktörlü olunca daha rahat ama sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin 3 aşılama yaptırman mantıklı belkide tüpe gerek kalmadan aşılmayla olur.denemekten ne çıkar ki.

bencede nazemircim hiç zor değil durumunu bence istersen önce bıraz kür dene
bu arada ateş ölçerek ovulasyon olup olmadığını kendın bıle anlayabılırsın
ovulasyon olduktan 2 gun sonra benım ateşim yukselıor ben çatladığını anlıorum 3 gun ölçup bırakıorum hem de regl gunumu tahmın edıp umutlanmıorum ayy hadiii heyecenladım senınn yerıne valla bı yumurta olusturcaz ınsalalh
el bırlığıyle hadı bakalım:))

geçen gece rüyamda erkek diyordu doktor ben de eşime bağırıyordum tayfuuun nolur söyle kız yapsınlar ben kız istiyorum diye :))) sağlıkla kucağıma alsam başka birşey istemem ama sanki kız da tadından yenmez dimi :))))

benim rüyalarımdada hep erkekdi ama sonuç kız:))sanırım tersi çıkıyo ayşecim.

bencede nazemircim hiç zor değil durumunu bence istersen önce bıraz kür dene
bu arada ateş ölçerek ovulasyon olup olmadığını kendın bıle anlayabılırsın
ovulasyon olduktan 2 gun sonra benım ateşim yukselıor ben çatladığını anlıorum 3 gun ölçup bırakıorum hem de regl gunumu tahmın edıp umutlanmıorum ayy hadiii heyecenladım senınn yerıne valla bı yumurta olusturcaz ınsalalh
el bırlığıyle hadı bakalım:))

canım günaydınn..nasılsınn
bide yumurtlama olduğu gün böyle sümükümsü bi akıntı oluyo şeffaf oda o gün yumurlamanın olduğu anlamına geliyomuş.

Back