How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

herkesı motıve eden cumleyı neden merk edıorum bılıomusunuz arkadaslar
okuduğum kıtapta dıokı stresı yenmenın bı yoluda, onu yenenlerı modelelemek
yanı onlar n eyapark yenıosa aynısını yaparak bızde yenebılıomusuz
belkı bırımıze ıyı gelen bı cumle hepımıze ıyı gelır gucu azaldığında o cumleyı soyle kendıne..

onemlı olan yumurtalıklarının yası cnm
bızım merkezde 25 yasında bı kadının 1 yumurtsı ancak olusmustu aynı doz
alamamıza ragmen, yumurtalıkları 40 yasındaymıs canım
senı en cok motıve eden cumle ne canım

yumurtam kaç yaşında bilmem ama benimde en fazla 2 tane oluyor aslında gecikmeden tüpe başlamamız lazım rezervim azalıyormuş...beni motive eden söz birgün olacağına inanıyorum eninde sonunda olacak onun için umudumu hep taze tutuyorum... insan istedikten inandıktan sonra elde edemeyeceği şey yoktur

yumurtam kaç yaşında bilmem ama benimde en fazla 2 tane oluyor aslında gecikmeden tüpe başlamamız lazım rezervim azalıyormuş...beni motive eden söz birgün olacağına inanıyorum eninde sonunda olacak onun için umudumu hep taze tutuyorum... insan istedikten inandıktan sonra elde edemeyeceği şey yoktur

canım sadece yumurta sıkıntısımı var yanı doğal yolla olmama nedenı
hiç kür denedınmı eğer spermlerde sıkıntı yoksa bı ayda bı tane yumurta yeterli vede
onu kaçırmamak tabıkı ozaman cnm bana nedense kadın faktörü daha kolay oluo gıbı gelıo canım bılmıorum yanılıomuyum ama biz senle hiç uzun uzun konusmamısız bu arada:=)))

herkesı motıve eden cumleyı neden merk edıorum bılıomusunuz arkadaslar
okuduğum kıtapta dıokı stresı yenmenın bı yoluda, onu yenenlerı modelelemek
yanı onlar n eyapark yenıosa aynısını yaparak bızde yenebılıomusuz
belkı bırımıze ıyı gelen bı cumle hepımıze ıyı gelır gucu azaldığında o cumleyı soyle kendıne..

yarın gelecek arkadaslar için bir daha yazıorum
arkadaslar lütfen herks gucu tukendiğinde kendıne ne diyerek motıve oluyor yazsın olurmu
hepınızden öğrenecek cok seyım var her cumle benı dahada guclu yapıor..okuyan herkes yazarsa
cok sevınırım ben cıkayım artık lap top alev lacak bırazdan iyi geceler hepınıze tam da ıstediğim sıcaklık olustu
umarım hiç bozulmaz...hepinize iyi gecelerrr:)))))))

benim 8 yıllık evliliğimde bebekle ilgili motive mi diyim yoksa beni sakinleştirenmi tam cümleyi bulamıyorum ama ..her şer de bi hayır her hayırda bir şer vardır sözü oldu..diyodum kendime demekki olmamamsı benim için hayırlı yoksa rabbim kullarını bu şekilde üzermi bi sınav olarak gördüm ve halada görüyorum .. insanlar bazen acımasız çocuğumuzun olmadığını bilen insanlar bile hadi artık yapın diyolardı sanki bilmiyolar ama bunu yapanları allaha havale ediyorum..

yarın gelecek arkadaslar için bir daha yazıorum
arkadaslar lütfen herks gucu tukendiğinde kendıne ne diyerek motıve oluyor yazsın olurmu
hepınızden öğrenecek cok seyım var her cumle benı dahada guclu yapıor..okuyan herkes yazarsa
cok sevınırım ben cıkayım artık lap top alev lacak bırazdan iyi geceler hepınıze tam da ıstediğim sıcaklık olustu
umarım hiç bozulmaz...hepinize iyi gecelerrr:)))))))

canım iyi geceler sanada ..:74:

canım çok şükür 2 tane oluyo bazen tüp bebek 3 ay üstüste gibi yumurta toplayıp 6 taneden en iyi durumdakileri koyuyolarmış yani tıpta hergün yeni şeyler oluyo.ama yinede çok gecikme

bahçeci umut tüp bebek merkezinde 1 31 ağustos tarihleri arasında tüp bebek ücreti 4 250 tlmiş hem de ilaçlar dahilmiş bence çok iyi fiyatı

ay dudydularmı ne kendılerınden bahsettığimizi:)))))
mustafa amca benım bı yazıma cvp yazmıstı hatrılayanlarınız vardır
ben her gunumu kızımsız oğlumsuz yasıorum topiğindekı yazıma:))))
evet ben hatırlıyorum
akşam vakti ümitlenelim, eşimin yakın bir akrabası 14 senelik evlilik ve hala çocuk yokken doktora gitmişler sebep bulunamıyor genelde stres diyorlar bu ne stresse 14 sene sürüyor ve inançları öyle imiş tüp bebeğe karşılar istememişler ben de karşıyım ama denedim deniyorum ayrı mesele, herneyse kadıncağız çocuk lafı yanında ettirmiyormuş kimseye. almanyada italyan bir doktora gitmişler ama adam jinekolog falan değil terapistmiş otlar vermiş falan, derken 36 yaşında ilk çocuğunu 38 yaşında 2. ve 42 yaşında da 3. çocuğunu normal yollarla dünyaya getirdi. biz o kadar beklemeyiz dilerim. şahsen çok çocuk isteyen biri olarak 4 tane mikroenjeksiyonla olmuş çocuğa 1 tane normal yolla olmuş çocuğu tercih ederdim, elimde olsaydı. hayırlısı olsun ne diyelim

inşallah bizde görecez beninde kasımda 15 yıl olacak 36 yaşındayım...bir taneye bile razıyım hayırlısı ile

canım çok şükür 2 tane oluyo bazen tüp bebek 3 ay üstüste gibi yumurta toplayıp 6 taneden en iyi durumdakileri koyuyolarmış yani tıpta hergün yeni şeyler oluyo.ama yinede çok gecikme

evet biran önce tüp yaptırmam lazım ama şu an maddi olarak imkansız... inşallah en erken ekim gibi istiyoruz ama zaman ne gösterecek bilmiyorum

umutcum kuşuuuum uğurlu olsun topiğin canım... ilk gününde cevap rekorları kırmışsın valla okuyamadım... beni de hikayemi de herkes biliyor zaten.. ben o iki arada bir derede o kadar olumsuzluğa rağmen gebe kaldıysam dağlar taşlar bile kalır :))) ama yapmamız gerken bişey var ki bütün bu stresin içinde unutuyoruz o da malum halvet :))) biz kocamla ahbap olmuştuk olacağı varsa da olamazdı zaten.. kocalarınıza tekrar kocanız gözüyle bakın gerisini doğa hallediyor zaten:34:

canım sadece yumurta sıkıntısımı var yanı doğal yolla olmama nedenı
hiç kür denedınmı eğer spermlerde sıkıntı yoksa bı ayda bı tane yumurta yeterli vede
onu kaçırmamak tabıkı ozaman cnm bana nedense kadın faktörü daha kolay oluo gıbı gelıo canım bılmıorum yanılıomuyum ama biz senle hiç uzun uzun konusmamısız bu arada:=)))

canım sorun sadece bende eşimde bir sorun yok... benim tedavide bile yumurtam zor büyüyor... önceden hiç bir sorunum yoktu daha doğrusu dr lar bir sorun yok diyorlardı... hatta kendiliğimden bir kez doğal yolla hamile kaldım 6 haftalık düştü 1 kez de dış gebelik oldu bir dahada tedaviler falan hamilelik elde edlemedi...sadece polen+arı sütü+ bal+tarçın kullandım 1 ay zaten sonrada tüp tedavisine başladığım için hiç bişey yapmadım

umutcum kuşuuuum uğurlu olsun topiğin canım... ilk gününde cevap rekorları kırmışsın valla okuyamadım... beni de hikayemi de herkes biliyor zaten.. ben o iki arada bir derede o kadar olumsuzluğa rağmen gebe kaldıysam dağlar taşlar bile kalır :))) ama yapmamız gerken bişey var ki bütün bu stresin içinde unutuyoruz o da malum halvet :))) biz kocamla ahbap olmuştuk olacağı varsa da olamazdı zaten.. kocalarınıza tekrar kocanız gözüyle bakın gerisini doğa hallediyor zaten:34:

evet ya bu halvet olayı çok önemli bende çocuk olmayınca aman ne yapcam dediğim zamanları bilirim..

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman allahımmmmmmmmmmm safalara inanamadımmmmmmmmmmmm kaynatmışsınızda kaynatmışsınızzzzzz tabiki geçmişi okuyamayacağım
bol muhabetli bol hamişli günlerimiz olsunnn inşşşşşşşşşş

YETEEER, hoşbulduk:)) inşallah hepimiz iki kişi olarak devam ederiz.

bu arada geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum, birgünde bukadar sayfa, rekor kırılmış tavan yapmış yorum sayısı,maaşallah :52:, meğersem nekadar ihtiyacımız varmış böyle bir topiğeee, gelecek aya dondurulmuşlarımı deneyeceğim, inşallah gerek kalmadan doğal yolla hamile kalanlardan olurum:33:

Back