• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım ben 2 senelik evliyim 2 senedir de hiç korunmadık yumartalıklarımda over kisti vardı 2 kere ameliyat oldum hersene aynı tarihlerde şimdi bebiş için uğraşıyoruz tüp bebk denemedik geçenlerde rahiö filmi çekti drum eğer bu ay gebelik oluşmazsa yumurta takibine başlayacaz canım böyle işte yaşım 23 eşimde 24 yaşında küçük yaşımız ama biraz zorlanıyoruz işte bebiş için çaba harcıyoruzzz:31::31:

evet daha cok gencsınız ama bebek ozlemı bı dusunce yureğe genc filan dınlemıo
değilmi belırsızlık cok yoruo aslında..olmaamsı ıcın hiçbi neden yok yeterkı sen elınden gelenı yap ve ınan
vede en onemlısı stres yok strese savass:)

ahahah valla aşkta savasta ve bunu da ben eklıorum bebek yolunda yapılan hersey mubahtır:))))))))

Doğru diyorsun cnm ama çalışan bayanların işi zor ben şimdiden tedavi için nasıl gidip gelicem onu düşünüyorum puuuuf mutlaka tedavide olduğumu söylemem lazım herşey sıkıntı napalım sonunun güzel olacağını düşündükçe herşeye değer diyorum

ya bıde dus ısı cok zorluo sabahcıyım ben 6.30da kalkıorum
hadı yaptıkda o saatte dus alıo cıkarsan ya sınuzut yada zaturre olursun
ama kanal 7 de mustafa bey var soyadını hatrlayamadım
dedıkı boyle dusumlarda baısnı örtup mesedıp vucudunu yıkarsa kadın
guslu tamam olur dedı yanı bası agrıyacaksa hasta olacaksa

Doğru diyorsun cnm ama çalışan bayanların işi zor ben şimdiden tedavi için nasıl gidip gelicem onu düşünüyorum puuuuf mutlaka tedavide olduğumu söylemem lazım herşey sıkıntı napalım sonunun güzel olacağını düşündükçe herşeye değer diyorum

canım ben ohatayı yaptım 2. denememdı sabahın 5ınde kalkıp adanaya gittim bızım suan bulunduğumuz yer
2.5-3 saat uzaklıkta adanaya,sonra öğleden sonra döndum cok yorucu oldu mudurume soylemıım dıye
mıdem alt ust oldu yollarda ne sonuç negatıf oldu yanı bılmelerı gerekıosa bılsın mudurun, patronun
ayıp değil gunah değil dıorum artık napayım canım sonuç kötu olunca daha cok uzuluoz

ya bıde dus ısı cok zorluo sabahcıyım ben 6.30da kalkıorum
hadı yaptıkda o saatte dus alıo cıkarsan ya sınuzut yada zaturre olursun
ama kanal 7 de mustafa bey var soyadını hatrlayamadım
dedıkı boyle dusumlarda baısnı örtup mesedıp vucudunu yıkarsa kadın
guslu tamam olur dedı yanı bası agrıyacaksa hasta olacaksa

Valla bende kireçlenme vardır herhalde çünkü ben sabahları duş alırım ssaçımıda kurutmam hamileyken tam tersini yaptım dikkat ettim ama şimdi yine saldım kendimi =B

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

umutbizimolsun,burcusafak08,DelCarmen,world07,nazemir,tupbaby,kivancigdem,hayatgunesim,janines,tuana0225,
yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız
geçmişimi okuo herkes:))))))

evet daha cok gencsınız ama bebek ozlemı bı dusunce yureğe genc filan dınlemıo
değilmi belırsızlık cok yoruo aslında..olmaamsı ıcın hiçbi neden yok yeterkı sen elınden gelenı yap ve ınan
vede en onemlısı stres yok strese savass:)

haklısın canım dediğin gibi genç yaşlı dinlemiyor bu bebk işi çok farklı sanırım genetik bu da annemde 4 sene bebek beklemiş ben olmuşum ve halalarıda çok zor bebekleri olmuş drun söylediğine göre genetikmiş patoloji incelemelerinden sonr öyle dedi allahım hayırlısını nasip etsinnn

aa bak şimdi stressiz bi hayat mı var canım yaaa ahh ahhh o günleride görürüz dşyecem ama paylaşılan yazıyı okuyunca hayatın kıymeti yok ozamanda onu düşünüyorsun keşke elde olsa da ama elimden geldiği kadar stresi kendimden uzak tutuyorum
rabbim yeterki herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırsızsa nasip etmesin diyorum heppp
hanımlar ben şimdicik çıkıyorum yarın iş başı keşke fazla kalabilsem yarın tekrar girerim iyi geceler rabbim tez zamanda hayırlı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin iyi geceler tatlı bebişli rüyalarrrr

akşam vakti ümitlenelim, eşimin yakın bir akrabası 14 senelik evlilik ve hala çocuk yokken doktora gitmişler sebep bulunamıyor genelde stres diyorlar bu ne stresse 14 sene sürüyor ve inançları öyle imiş tüp bebeğe karşılar istememişler ben de karşıyım ama denedim deniyorum ayrı mesele, herneyse kadıncağız çocuk lafı yanında ettirmiyormuş kimseye. almanyada italyan bir doktora gitmişler ama adam jinekolog falan değil terapistmiş otlar vermiş falan, derken 36 yaşında ilk çocuğunu 38 yaşında 2. ve 42 yaşında da 3. çocuğunu normal yollarla dünyaya getirdi. biz o kadar beklemeyiz dilerim. şahsen çok çocuk isteyen biri olarak 4 tane mikroenjeksiyonla olmuş çocuğa 1 tane normal yolla olmuş çocuğu tercih ederdim, elimde olsaydı. hayırlısı olsun ne diyelim

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

umutbizimolsun,burcusafak08,DelCarmen,world07,nazemir,tupbaby,kivancigdem,hayatgunesim,janines,tuana0225,
yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız
geçmişimi okuo herkes:))))))

amanın bi girip bakıyım dedim gerçekten coşmuş geçmişi okuyamıyoru bile..

haklısın canım dediğin gibi genç yaşlı dinlemiyor bu bebk işi çok farklı sanırım genetik bu da annemde 4 sene bebek beklemiş ben olmuşum ve halalarıda çok zor bebekleri olmuş drun söylediğine göre genetikmiş patoloji incelemelerinden sonr öyle dedi allahım hayırlısını nasip etsinnn

aa bak şimdi stressiz bi hayat mı var canım yaaa ahh ahhh o günleride görürüz dşyecem ama paylaşılan yazıyı okuyunca hayatın kıymeti yok ozamanda onu düşünüyorsun keşke elde olsa da ama elimden geldiği kadar stresi kendimden uzak tutuyorum
rabbim yeterki herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırsızsa nasip etmesin diyorum heppp
hanımlar ben şimdicik çıkıyorum yarın iş başı keşke fazla kalabilsem yarın tekrar girerim iyi geceler rabbim tez zamanda hayırlı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin iyi geceler tatlı bebişli rüyalarrrr

haklısın cnm elımızden geldığınce uzak durabılıoruz ıste canm
zor cok zor ama bıraz gayret edınce kolaylasıo sankıı sanada ıyı gceler cnm:))))))))

Kızar ya acaba hangi saatlerde denemek lazım :17::17: beki hep gece yapıldığından tutmuyordur acaba sabahları daha mı etkili olur =p

kesin etkili canım biz ilk evlendiğimiz sene duymuştuk sabah daha etkili diye gerçektende 6. ayda hamile kaldım malesef kimyasalmış ama olsun demekki faydalı:9:
erkeklerin testi için bile sabah erken çağırıyolar demek var bişey.

akşam vakti ümitlenelim, eşimin yakın bir akrabası 14 senelik evlilik ve hala çocuk yokken doktora gitmişler sebep bulunamıyor genelde stres diyorlar bu ne stresse 14 sene sürüyor ve inançları öyle imiş tüp bebeğe karşılar istememişler ben de karşıyım ama denedim deniyorum ayrı mesele, herneyse kadıncağız çocuk lafı yanında ettirmiyormuş kimseye. almanyada italyan bir doktora gitmişler ama adam jinekolog falan değil terapistmiş otlar vermiş falan, derken 36 yaşında ilk çocuğunu 38 yaşında 2. ve 42 yaşında da 3. çocuğunu normal yollarla dünyaya getirdi. biz o kadar beklemeyiz dilerim. şahsen çok çocuk isteyen biri olarak 4 tane mikroenjeksiyonla olmuş çocuğa 1 tane normal yolla olmuş çocuğu tercih ederdim, elimde olsaydı. hayırlısı olsun ne diyelim

janınescım saolasın valla algıda secıcılık oldu heralde benıde hep bu hıkayeler buluo
gecen aksam esımın bı hastasında yemekteydık onlar dahıl kımse bılmıo bızım durumu
yenıde evlı sayılırız daha cakılmıoda
ama kadın bı anlatmaya basladı hıkayesını
pkolu ılk 3 yıl olmaamıs bebeği sonra olmus kendılığınden
ve hiç korunmamaıslar 5 yıl arayla 3 tane daha olmus
sımdı son coocuğu 5 yasında spıral taktırmaya gelmiş bu arad bu 5 yıl boyuncada korunmuılar
hemsıreler de merak etmıs ee madem olmuo neden takrırıosun dıye oda demıstı ee 5 yıl oldu
zamanı geldı demiş ve spiral takılmıs:))))))coocukların hepsı doğal yolla gelmıs bu arada ve hiç korunmamıslar:)))))))) cok ılgınc geldı ve neden hep benı buluo dıorum kuaforum esımın hastası yoksa cokmu yaygınlastı ınfertılıte:))))))

kesin etkili canım biz ilk evlendiğimiz sene duymuştuk sabah daha etkili diye gerçektende 6. ayda hamile kaldım malesef kimyasalmış ama olsun demekki faydalı:9:

ayy dur ozman ben 2 ay tatıldeyım kociş gıderken işe ödülünü verip yollim:)))))):17:

O zaman zaman dilimini değiştiriyorum bundan sonra :60::60::60: hay neler konuşuyoruz =D
Kızlar bende yatıyorum hepinizi öptüm iyi sohbeter size topiğimizi yalnız bırakmayın :))

O zaman zaman dilimini değiştiriyorum bundan sonra :60::60::60: hay neler konuşuyoruz =D
Kızlar bende yatıyorum hepinizi öptüm iyi sohbeter size topiğimizi yalnız bırakmayın :))

sorma tatlım ama napalım okadar arastırdım derım ama bak hala bılmedığımız duymadığımız
bıseyler öğrenıoruz bırbırımızden:))))
bu arada herkes ten bı rıcam var herkes kendını en cok motıve eden sözu yazabılırmı
mesela benımkı o bana bebk soranlar ıcın sole dıorum sız zalımsınız ama sizden buyuk allah var
o ne cektiğimi ciğermın yangını bılıo ve en yakın zamanda vereck sabrımın ödulunu dıorum
sızın?

umutcum evet infertilite çok yaygınlaştı ne yazık ki, birinci sırada çağın hastalığı adını yazmayacağım uzak olsun herkesten 2.sırada da kısırlık bunlar yeni çağ hastalıkları. doğa eliyor insanların üremesine izin vermiyor demek gelmiyor içimden her ne kadar doktorlar böyle söylese de. çünkü ben buna inanamıyorum
hollanda da doğan her 3 çocuktan 1i tüp bebek amerika zaten almış başını gidiyor hep beslenme beslenme diyoruz allah aşkına ugandadakiler senegaldekiler ne yapıyor ne yiyorlar da yine de ürüyorlar o fakirlikte. vardır elbet bir sebebi.
bu arada akrabanın içtiği otu defalarca sorduk ama adını telaffuz bile edemiyor italyan doktor kişiye göre tedavi veriyormuş hastanın gözlerine bakması şartmış. işte böyle

tekrar herkes için hayırlısı olsun diliyorum iyi geceler hepinize

Teşekkür ederim tatlım saolasın hemen bakacağım tekrar umudum gün geçtikçe azalıyor artık bebek konusunda yaşta geçiyor söylemesi ayıp 30 oldum:43::90: denemeye değer birşey kaybetmem diye düşündüm şuan sende söyleyince senin problemin nedir? Bu arada glifor kullanıyorum ben insülin direnci için kullanan var mı aranızda?

canım bende 36 oldum sen benden 6 yıl karlısın

umutcum evet infertilite çok yaygınlaştı ne yazık ki, birinci sırada çağın hastalığı adını yazmayacağım uzak olsun herkesten 2.sırada da kısırlık bunlar yeni çağ hastalıkları. doğa eliyor insanların üremesine izin vermiyor demek gelmiyor içimden her ne kadar doktorlar böyle söylese de. çünkü ben buna inanamıyorum
hollanda da doğan her 3 çocuktan 1i tüp bebek amerika zaten almış başını gidiyor hep beslenme beslenme diyoruz allah aşkına ugandadakiler senegaldekiler ne yapıyor ne yiyorlar da yine de ürüyorlar o fakirlikte. vardır elbet bir sebebi.
bu arada akrabanın içtiği otu defalarca sorduk ama adını telaffuz bile edemiyor italyan doktor kişiye göre tedavi veriyormuş hastanın gözlerine bakması şartmış. işte böyle

tekrar herkes için hayırlısı olsun diliyorum iyi geceler hepinize

haklısın canım aynen dediğin gibi aslında
uğrarsan bı ara senı en cok motıve eden cumleyı öğrenmek isterım canımm
ıyı gecelerrrrr

Back