• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Benimde enox kan sulandırici. Benim de enoxu kendimiz yapıyoruz ama diğeri için mecburen bir hemsire gerekiyor. Sizde öğretmensiniz sanırım bende ☺️ Benimde gunasiri oldugu için sorun olmaz demişti hemşire ama işte insan herseyi dudunuyor bu aşamada
Yaaa branşınız nedir hangi ilde görev yapıyorsunuz ☺️

Çok iyi anlıyorum sizi, bi dakika geçse bile insan endişe ediyor

Bitlisteyim ben, şark görevim bitmedi hala 😊 evet ben de aynı şekilde, mart ayında tedaviye başladık ve dondurduk mecbur. Bitlis’ten İstanbul’a git gel çok zor olurdu bizim için
Benim bitti darısı başınıza Bitlisi biliyorum yakindim gider gelirdim 😊 Istanbulda nerede oldu tedaviniz bende İstanbula gidip geliyorum.

Kocaelideyim branşım okulöncesi😊 Sizin görev yeriniz neresi. Yaz tatilini beklemiştim bende transfer icin.Aynen öyle valla :)
Bitlisteyim ben, şark görevim bitmedi hala😊 evet ben de aynı şekilde, mart ayında tedaviye başladık ve dondurduk mecbur. Bitlis’ten İstanbul’a git gel çok zor olurdu bizim için
Bitlisteyim ben, şark görevim bitmedi hala 😊 evet ben de aynı şekilde, mart ayında tedaviye başladık ve dondurduk mecbur. Bitlis’ten İstanbul’a git gel çok zor olurdu bizim
Benim bitti darısı başınıza Bitlisi biliyorum yakindim gider gelirdim 😊 Istanbulda nerede oldu tedaviniz bende İstanbula gidip geliyorum.
siz neredeydiniz Muş falan ?

Amiiiinn😇 inşallah bu sene tayin isteyeceğiz ama branştan ötürü pek boş yer yok hayırlısı bakalım 😇 Acıbadem Maslakta sizin ?

Bitlisteyim ben, şark görevim bitmedi hala😊 evet ben de aynı şekilde, mart ayında tedaviye başladık ve dondurduk mecbur. Bitlis’ten İstanbul’a git gel çok zor olurdu bizim için

siz neredeydiniz Muş falan ?

Amiiiinn😇 inşallah bu sene tayin isteyeceğiz ama branştan ötürü pek boş yer yok hayırlısı bakalım 😇 Acıbadem Maslakta sizin ?
Vandaydim bende Ercişte. Hayırlısı olsun inşallah bende 4.yilimda ancak buraya gelebilmistim 😊Benimde Pendikte doktorum

Merhaba aynı gün transfer olanlar nasılsınız merak ediyorum. İster istemez kendimi dinliyorum ve Bi belirtileri bisey yok sanki T theteacherofenglish
Benim de öyle bir belirtim yok, affedersiniz dün hafif kabızlık yaşadım tedirgin oldum , umarım bir sıkıntı olmamıştır. Kayısı, erik ,hoşaf, duphalac,bol su bütün tuşlara aynı anda basıyorum yine de çok rahat değilim wc konusunda. İnşallah tutunuyordur kizlar T theteacherofenglish edaizm edaizm pazartesi gebeleri 🐣🐣test için planınız var mı ben biraz bekleme taraftarıyım. 9u görmeye calisicam

Benim de öyle bir belirtim yok, affedersiniz dün hafif kabızlık yaşadım tedirgin oldum , umarım bir sıkıntı olmamıştır. Kayısı, erik ,hoşaf, duphalac,bol su bütün tuşlara aynı anda basıyorum yine de çok rahat değilim wc konusunda. İnşallah tutunuyordur kizlar T theteacherofenglish edaizm edaizm pazartesi gebeleri 🐣🐣test için planınız var mı ben biraz bekleme taraftarıyım. 9u görmeye calisicam
Ya en iyisini yapıyorsun, kendimizi sıkmak iyi değil şu günlerde. Lavabo ihtiyacımızı rahatça gidermek bebek için daha sağlıklı tutunması için vs

Ben normalde yarın yaptıracaktım testi ama negatifi görürsem çok üzülürüm diye haftaya pazartesi dayanamam yaparım herhalde 😅

Bende hergun kayısı yemeye çalışıyorum bir iki adet,bide normalde suyu çok az içerim ona dikkat ediyorum olmayayim diye. Ben daha düşünmüyorum zaten nasil yuregim dayanacak onu da bilmiyorim suan erken ama,en erken haftaya çarşamba kan veririm. Evde yapar mıyım onu hiç bilemiyorum.

Bende hergun kayısı yemeye çalışıyorum bir iki adet,bide normalde suyu çok az içerim ona dikkat ediyorum olmayayim diye. Ben daha düşünmüyorum zaten nasil yuregim dayanacak onu da bilmiyorim suan erken ama,en erken haftaya çarşamba kan veririm. Evde yapar mıyım onu hiç bilemiyorum.
Bence evde yapma. Çünkü iğnelerden dolayı idrarda çoğunlukla pozitif çıkabiliyor
Kan testi daha net canm

Kan testine gitmeden evde yapacağım sanırım ben , fikrim değişmezse kaset testim var , hastanede o şoku bir anda yaşayamayam , kan testine gideceğim günün sabahı yapayım diyorum salı mi olur Çarşamba mi karar veremedim 🫀🐣🐣🤲

Kan testine gitmeden evde yapacağım sanırım ben , fikrim değişmezse kaset testim var , hastanede o şoku bir anda yaşayamayam , kan testine gideceğim günün sabahı yapayım diyorum salı mi olur Çarşamba mi karar veremedim 🫀🐣🐣🤲
Bende öyle düşündüm aslında biliyor musun başıma ne geleceğini bileyim diyerek gitmek yine de bilemiyorum😌

Bir şey sormak istiyorum kızlar. Bizim 2 adet dondurulmus embriyomuz var biri transfer edilecek. Bugün arandım işte teki transfer edilecek. Kalanı dondurma işlemi yaptırmak isterseniz diye bilgilendirmek için aradılar. Embriyolog biri kaliteli biri orta kalitede demişti. Orta kaliteliyi dondurmak sizce ne kadar mantıklı . Doktorumuzlada konuşacağız tabi ki ama sizede sormak istedim

Kızlar kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz ? Benim yarın 5. Gün erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum. 🫣

Bir şey sormak istiyorum kızlar. Bizim 2 adet dondurulmus embriyomuz var biri transfer edilecek. Bugün arandım işte teki transfer edilecek. Kalanı dondurma işlemi yaptırmak isterseniz diye bilgilendirmek için aradılar. Embriyolog biri kaliteli biri orta kalitede demişti. Orta kaliteliyi dondurmak sizce ne kadar mantıklı . Doktorumuzlada konuşacağız tabi ki ama sizede sormak istedim
Neden tek embriyo transferi yapıyorlar ? Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar.

Back