- Konu Sahibi theteacherofenglish
Pozitif haberlerinizi aliriz insallah5 temmuz test günüm benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif haberlerinizi aliriz insallah5 temmuz test günüm benim de
17 Temmuz transfer var benim de inanılmaz heyecanlıyımBenim pazartesi transferim oldu çok değişik duygular içindeyim
Merhaba bende aynı süreçteyim son regl başlangıcından itibaren kaçıncı gün olmuş oluyo transfer gününüz. Ve rahim kalınlığı için yani transfer gününü belirleyrne kadar kaç kez dr gittiniz?17 Temmuz transfer var benim de inanılmaz heyecanlıyım
Merhaba canım üç hafta sonra oluyor tam olarak. Hiç ekstra gitmedim kontrole, estrofem kullandım ilk kontrolümde kalınlık yeterli değildi, beş gün sonra kontrole tekrar gittim. Yarın da transferim var siz tam olarak hangi süreçtesiniz şu anda? Ve hangi hastanede tedavi oluyorsunuzMerhaba bende aynı süreçteyim son regl başlangıcından itibaren kaçıncı gün olmuş oluyo transfer gününüz. Ve rahim kalınlığı için yani transfer gününü belirleyrne kadar kaç kez dr gittiniz?
Yaaa Allah gönlünüze göre versin İnsallah, kucaklarımız dolsun bebelerleBenımde pazartesi transfer icin son kontrolüm var cok heyecanlıyım
Hayırlı olsun inşallah tutunsun bebek hemen size ne heycan verici süreç benim doktorum medicalpark ile anlaşmalı sürecim orada ilerledi şuan 2. Regl bekliyorum o da gecikti doktorumda normal durum dedi 3 gündür regl bekliyorum heycanla artık sonrası rahim kalınlığı kontrolu transfer olcak inşallah. Çalışıyorum çok izin alamıyorum transfere kadar doktora sık gitmemek benm için çok iyi oldu. benm ilk denemem olacak sizin kaçıncıMerhaba canım üç hafta sonra oluyor tam olarak. Hiç ekstra gitmedim kontrole, estrofem kullandım ilk kontrolümde kalınlık yeterli değildi, beş gün sonra kontrole tekrar gittim. Yarın da transferim var siz tam olarak hangi süreçtesiniz şu anda? Ve hangi hastanede tedavi oluyorsunuz
Hakkımızda hayırlısı olsun canım heyecanlı bi süreç tabii olmaz mı benim de ilk denememm ve erken menopozdan dolayı başladımHayırlı olsun inşallah tutunsun bebek hemen size ne heycan verici süreç benim doktorum medicalpark ile anlaşmalı sürecim orada ilerledi şuan 2. Regl bekliyorum o da gecikti doktorumda normal durum dedi 3 gündür regl bekliyorum heycanla artık sonrası rahim kalınlığı kontrolu transfer olcak inşallah. Çalışıyorum çok izin alamıyorum transfere kadar doktora sık gitmemek benm için çok iyi oldu. benm ilk denemem olacak sizin kaçıncı
Merhaba başka bir gönderinize de yazmıştım görmediniz sanırım ilaç konusunda. Sizinle aynı gün opu olmuştuk, benim de yarin transferim olacakBenımde pazartesi transfer icin son kontrolüm var cok heyecanlıyım
Evett görmediim kusura bakmayın benim henüz tarihim belli değil belki bugün belli olur benim sürecim uzadı birazMerhaba başka bir gönderinize de yazmıştım görmediniz sanırım ilaç konusunda. Sizinle aynı gün opu olmuştuk, benim de yarin transferim olacak
İnşallah hersey yolundadır, bugün belli olur bencedeEvett görmediim kusura bakmayın benim henüz tarihim belli değil belki bugün belli olur benim sürecim uzadı biraz
Cumartesi gününe transfere karar verildi. Çok heyecanlıyım sizin transferiniz nasıl geçtiİnşallah hersey yolundadır, bugün belli olur bencede
Ay hadi hayırlısıyla. Benim de yapıldı hala hastanedeyim güzel geçti çok garip Bi duyguCumartesi gününe transfere karar verildi. Çok heyecanlıyım sizin transferiniz nasıl geçti
Biraz bahsedermisiniz kendinizi iyi hissettiğinizde ben daha önce hiç tecrübe etmedim mesela yanımızda yine tek kişi mi götürüyoruzAy hadi hayırlısıyla. Benim de yapıldı hala hastanedeyim güzel geçti çok garip Bi duygu
Benim de ilk tecrübem umarım ilkte mutluluğu yaşayanlardan oluruz Tabiki varsa soracağınız bisey sorabilirsiniz. Benim yanımda sadece eşim vardı ama yan odada gelenler dört kişiydi bnce sıkıntı olmuyor. Zaten siz gittiğinizde odaya alıyorlar. Yaninizdakilerde sizinle odada olur. İdrara sikismaniz isteniyor. Almadan önce embriyolog gelip sizinle görüşüyor. Ameliyat onlugunu giyip hazirlanmami istedikten beş dk sonra da içeriye aldılar.Biraz bahsedermisiniz kendinizi iyi hissettiğinizde ben daha önce hiç tecrübe etmedim mesela yanımızda yine tek kişi mi götürüyoruz
İdrara sıkışma işi düşününce beni bunaltıyor acı vs yaşadınız mı kaç dakika sürdüBenim de ilk tecrübem umarım ilkte mutluluğu yaşayanlardan oluruz Tabiki varsa soracağınız bisey sorabilirsiniz. Benim yanımda sadece eşim vardı ama yan odada gelenler dört kişiydi bnce sıkıntı olmuyor. Zaten siz gittiğinizde odaya alıyorlar. Yaninizdakilerde sizinle odada olur. İdrara sikismaniz isteniyor. Almadan önce embriyolog gelip sizinle görüşüyor. Ameliyat onlugunu giyip hazirlanmami istedikten beş dk sonra da içeriye aldılar.
Ben daha önce bikez de aşılama yaptırmıştım. Onda sıkışmadan dolayi sanırım sistit olmuştum tüm gün idrarimi yapamamıştım. Açıkçası o yüzden bnde çok korkuyordum. Bunda Biraz bekleme sürem fazla oldu yarım litreden biraz fazla su içtiğim halde çok sıkıştım. Girdiğimde hemşireye söyledim o da çok fazlaysa birazını çekelim demişti ama baktılar iyiymis. Bence çok fazla su içmeye gerek yok biraz zaman geçirmek önemli. Acı sadece o aletin takılmasıni hissediyorsunuz. Sonrasında da yerleştirilen o kataterin ucunun hafif dokunduğunu hissettim. Siz hazrlaniyorsunuz katater fln yerlestirildikten sonra embriyolog geliyor.İdrara sıkışma işi düşününce beni bunaltıyor acı vs yaşadınız mı kaç dakika sürdü
Berfu hoca nelere dikkat etmeniz nasıl beslenmeniz gerektiği ile alakalı gelip konustu mu acaba . Kaç gün sonra hcg için gideceksinizBen daha önce bikez de aşılama yaptırmıştım. Onda sıkışmadan dolayi sanırım sistit olmuştum tüm gün idrarimi yapamamıştım. Açıkçası o yüzden bnde çok korkuyordum. Bunda Biraz bekleme sürem fazla oldu yarım litreden biraz fazla su içtiğim halde çok sıkıştım. Girdiğimde hemşireye söyledim o da çok fazlaysa birazını çekelim demişti ama baktılar iyiymis. Bence çok fazla su içmeye gerek yok biraz zaman geçirmek önemli. Acı sadece o aletin takılmasıni hissediyorsunuz. Sonrasında da yerleştirilen o kataterin ucunun hafif dokunduğunu hissettim. Siz hazrlaniyorsunuz katater fln yerlestirildikten sonra embriyolog geliyor.
Yok doktorum farklı ben İstanbuldayım siz Anksradaydiniz sanırım. Test günüm 27 temmuz. Benim doktorum ilk dört gün istirahat etmemi ve duşa girmememi söyledi. Beslenme için sebze meyve,kabız olmamaya dikkat etmem gerektiği söylendi.Berfu hoca nelere dikkat etmeniz nasıl beslenmeniz gerektiği ile alakalı gelip konustu mu acaba . Kaç gün sonra hcg için gideceksiniz
Berfu hoca mıydı yanlıs mı hatırlıyorum acaba
Benim de transferim dündüMerhaba başka bir gönderinize de yazmıştım görmediniz sanırım ilaç konusunda. Sizinle aynı gün opu olmuştuk, benim de yarin transferim olacak