- 3 Ocak 2023
- 645
- 697
- 33
- 32
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Maşallah canım benim belli etmiş artık orda kesin 2 ya da 3 tane var mSallahKızlaaaaar
10. Gün 383
12. Gün test 1279.
Üç katı artmış yaaa bunlar üçüz falan mı acaba. Var mı böyle örnek etrafınızda? Duydunuz mu hiç, şoktayım şu an ben
5. Gün 2 adet. 4 gün bel ve bacak ağrım coktu bugün hiçbise yok. Benim 3. Denemem inşallah bu kez olur cok korkuyorumKacinci gün embriyosu canım belirtin var mı
Kullandığımız hormonlar ödem yapıyorYaaa bende hicbir belirti yoksadece karnimdan yaptığım iğnelerin yerleri ağrıyor bide karnım şişti iyice estrofemden sanırım
Çok sevindim canım9.gun 53 çıkmıştı, çok şükür bugün11. Gün 137 çıktı benimkisağlıcakla devam edelim kizlar insallah
evet canımmm evdeki herkes üçüz diye geziyor sabahtırMaşallah canım benim belli etmiş artık orda kesin 2 ya da 3 tane var mSallah
Gayet güzel artış bence canım9.gun 53 çıkmıştı, çok şükür bugün11. Gün 137 çıktı benimkisağlıcakla devam edelim kizlar insallah
Canım 5ve 6. Güm benim de ağrım sızım kesilmişti endişelenmiştim ama korkma. O ertesi gün devam eder yine5. Gün 2 adet. 4 gün bel ve bacak ağrım coktu bugün hiçbise yok. Benim 3. Denemem inşallah bu kez olur cok korkuyorum
Canım normal inşallah katlar gider hiç canini sıkmaBende bugün kan verdim 6. Gün Hcg 20 çıktııı
İnşallah canım benim kat be kat artsın hepimiznkieÇok sevindim canıminşallah bu güzel katlanmalarin darısı başıma
Amin inşallah canım ya,böyle katlanarak gitsin çift canım ama değerden sanki tek tutunmuş gibi görünüyorGayet güzel artış bence canımmasallah Allah nazardan saklasın tek embriyo muydu çift mi
Tek olsun bizim olsun canım yaa, sağlıklı olsunlar isteğimiz o AllahtanAmin inşallah canım ya,böyle katlanarak gitsin çift canım ama değerden sanki tek tutunmuş gibi görünüyor
İnşallahCanım 5ve 6. Güm benim de ağrım sızım kesilmişti endişelenmiştim ama korkma. O ertesi gün devam eder yine
Aynen öyle canım sağlıcakla olsun inşallah hepimizin 17 temmuz diye hatirladikalrim hep pozitif miTek olsun bizim olsun canım yaa, sağlıklı olsunlar isteğimiz o Allahtan
Galiba öyleAynen öyle canım sağlıcakla olsun inşallah hepimizin 17 temmuz diye hatirladikalrim hep pozitif mi
Arkadasım 1 bucuk aylık hamile doktoru mikrop kapıp üşütme ihtimaline karşı önermedi. Bence doktora bir sormakta fayda varKızlar ya denize falan girsek sorun olur mu sizce ??
Hamilelere havuz yasak deniz serbest diye biliyorum ama çok erken olduğu için nasıl olur onu bilmiyorum. Ben tatilimi iptal ettim inşallah seneye bebişlerle giderizKızlar ya denize falan girsek sorun olur mu sizce ??
Ben kasık ağrısı cekiyorum bugün özellikle ara ara şiddetli.. sizdede var mıHamilelere havuz yasak deniz serbest diye biliyorum ama çok erken olduğu için nasıl olur onu bilmiyorum. Ben tatilimi iptal ettim inşallah seneye bebişlerle giderizBide bende şeyi sormak istiyorum nasilsiniz bir şikayetiniz vs var mı mide bulantısı vs gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?