- 19 Eylül 2015
- 43
- 26
- 88
- Konu Sahibi theteacherofenglish
Yaaa gozun aydın kat kat artsın inşallahBende bugün kan verdim 6. Gün Hcg 20 çıktııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa gozun aydın kat kat artsın inşallahBende bugün kan verdim 6. Gün Hcg 20 çıktııı
Maşallah ikiz olabilirEvet çift transfer canım şoktayım hala 4 katına çıkmış
Amiiin insallllahTebrikler canım sağlıkla devam etsin
Amiiin insalllahYaaa gozun aydın kat kat artsın inşallah
Cumartesi günü transfer oldum. Doktor istemedi ben dayanamadımErken değil mi canım test için doktorun mu istedi. Cuma günü mu transfer oldun
Yaptın mı pekii bende duramıyorum meraktanCumartesi günü transfer oldum. Doktor istemedi ben dayanamadım
Evet kan verdim 20 cıktıYaptın mı pekii bende duramıyorum meraktan
Allahm bize de nasip eder inşallah ilk deneme mi canım ne problemin vardı bende pcosluyum ilk denemem inşallah son olurEvet kan verdim 20 cıktı
Bence 6.gun için iyi Bi değer gozunaydinBende bugün kan verdim 6. Gün Hcg 20 çıktııı
Tesekkkür ederiiiimBence 6.gun için iyi Bi değer gozunaydin
Evett ilkk denememiz esimin ileri hareket hızında düsüklük vardı, bende de ileri derece olmayan pcos vardı.. insallah sizde güzel haberler alırsınız çok şaşkınım..Allahm bize de nasip eder inşallah ilk deneme mi canım ne problemin vardı bende pcosluyum ilk denemem inşallah son olur
Bende aynı gün trasnfer oldummCanım ya ben senin bu dediğini araştırdım.
Mesela ben 17 Temmuz da transfer oldum ve beşinci gün embriyosu.
Transfer olduğum tarihten bugüne kadarki süre + üstüne 19 gün koyacakmısım(5. Gün embriyo olduğu için)
Yani suan 27 günlük hamileyim :) doğru mu anlamışım
Belirti var mıAmiiin insalllah
Bizim test günümüz aynı bende pazartesi transfer oldumBende pazartesi 5.gun transferi oldum ama sanırım belirtim yok hala yada var ama bana normal geliyor artık o kadar ilaçtan sonra ayyy günler geçmiyor nasıl geçiricez
Yaaa katlanarak çoğalsın inşallah gözünüz aydınBende bugün kan verdim 6. Gün Hcg 20 çıktııı
ay evetttttYaa çok heyecanlı
İnsalllah tesekkür ederiimYaaa katlanarak çoğalsın inşallah gözünüz aydın
Ağrım var bıcak saplanır gibi derler ya o şekilde ve o bende adet olacagım zaman oluyordu , baska da bir belirtim yokBelirti var mı
Kacinci gün embriyosu canım belirtin var mıBizim test günümüz aynı bende pazartesi transfer oldum
Yaaa bende hicbir belirti yok sadece karnimdan yaptığım iğnelerin yerleri ağrıyor bide karnım şişti iyice estrofemden sanırımBizim test günümüz aynı bende pazartesi transfer oldum