Tüp bebeeekkkk

Benim de bugün hafif Bi mide bulantısı oldu ama değerden midir yoksa normal ni mide bulantısı mi bilmiyorum

Bugun kapsul olanini siparis verdim ve nasil kullanmam gerektigini anlattilar. Sonucu sizinle paylasirim. Cok tesekkur ederim ilgi ve yardimlariniza.

Bugun kapsul olanini siparis verdim ve nasil kullanmam gerektigini anlattilar. Cok tesekkur ederim ilgi ve yardimlariniza.

Kızlar testimi bugün tekrarladım. 627 olmuş 333dü önceki tam iki katı değil ama iyi de gibi kafam karıştı nasil sizce? Hemşireye de sordum cvp bekliyorum henüz onların da görüşünü bilmiyorum.

Kızlar testimi bugün tekrarladım. 627 olmuş 333dü önceki tam iki katı değil ama iyi de gibi kafam karıştı nasil sizce? Hemşireye de sordum cvp bekliyorum henüz onların da görüşünü bilmiyorum.
Biri yazmıstı %60 ını geçmesi yeterliymis heralde.. emin değilim tabiki
Kan vermeye tüp bebek yaptırdığınız yerlerde mi devam ediyorsunuz

Yok ben devlet hst de yaptırıyorum. Zaten tedavi olduğum yer biraz uzak git gel de yapmamak için gitmedim.
Süreç nasıl ilerleyecek hiç fikrim yok. Doğum için takip ettiğim doktor özel hastanede . Hemen gidip oradan paket actırmak istemiyorum. Sizler nasıl ilerleyeceksiniz

Süreç nasıl ilerleyecek hiç fikrim yok. Doğum için takip ettiğim doktor özel hastanede . Hemen gidip oradan paket actırmak istemiyorum. Sizler nasıl ilerleyeceksiniz
Ben tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyorum. Ben kocaelideyim doktorum İstanbulda ama ikisinin yakın ilçeleri 1 saat civarı sürüyor maksimum. Doğum paketini bende almayı mantıklı buluyorum ama benim doktorumda geçerli olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…