- 31 Mart 2023
- 153
- 83
- 13
- 31
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Aynen şiddetli benimkisi deBen kasık ağrısı cekiyorum bugün özellikle ara ara şiddetli.. sizdede var mı
Evet bende de adet ağrısı gibi ağrılar oluyor kasiklarimdaBen kasık ağrısı cekiyorum bugün özellikle ara ara şiddetli.. sizdede var mı
Benim de bugün hafif Bi mide bulantısı oldu ama değerden midir yoksa normal ni mide bulantısı mi bilmiyorumTamam o zaman kısçeleeeeer
Aslında böyle olduğunu biliyorum ama sakınan göze çöp batar kafasındayım. Biraz rahat olmak da istiyorum ama tehlikesi de var. Gitmemek en iyisi o zaman
Benim bugün biraz mide bulantım başladı, ayıp olmasın köfte vardı yemekte. Midem kötü oldu zor yedim
Bugun kapsul olanini siparis verdim ve nasil kullanmam gerektigini anlattilar. Sonucu sizinle paylasirim. Cok tesekkur ederim ilgi ve yardimlariniza.Isterseniz sayfayı inceleyin kendiniz karar verin, faydasını göreceğinizi düşünüyorum çünkü her ay adet olsak bile her ay yumurtlayamıyoruz yani yumurta belirli olgunluğa ulaşmadan çatlıyor ya da yumurta kalitesiz olabiliyor. Bu ürün kalite artırmada ve yumurtlamayı sağlamada etkili. Zaten İbrahim Saraçoğlu kürlerinin birleşmiş hali içerisindekiler. O da kimyacı ve vücut kimyasını tanıyor. Bilmiyorum ben güvendim ve çok kendiliğinden hamile kalan da var bu ürün sayesinde. Siz yumurta oluşmadı dediniz sizin için faydası olacağını düşündüm. Kullanırsanız ve yumurta toplama başarılı olursa mutlaka yazın merak ederim.
Bugun kapsul olanini siparis verdim ve nasil kullanmam gerektigini anlattilar. Cok tesekkur ederim ilgi ve yardimlariniza.Isterseniz sayfayı inceleyin kendiniz karar verin, faydasını göreceğinizi düşünüyorum çünkü her ay adet olsak bile her ay yumurtlayamıyoruz yani yumurta belirli olgunluğa ulaşmadan çatlıyor ya da yumurta kalitesiz olabiliyor. Bu ürün kalite artırmada ve yumurtlamayı sağlamada etkili. Zaten İbrahim Saraçoğlu kürlerinin birleşmiş hali içerisindekiler. O da kimyacı ve vücut kimyasını tanıyor. Bilmiyorum ben güvendim ve çok kendiliğinden hamile kalan da var bu ürün sayesinde. Siz yumurta oluşmadı dediniz sizin için faydası olacağını düşündüm. Kullanırsanız ve yumurta toplama başarılı olursa mutlaka yazın merak ederim.
Merhaba tranferiniz oldumu5 temmuz test günüm benim de
Rica ederim, inşallah hayırlı haberler ile dönersinBugun kapsul olanini siparis verdim ve nasil kullanmam gerektigini anlattilar. Cok tesekkur ederim ilgi ve yardimlariniza.
Ben girmiyorum canım, çok da sakin deniz benim yasadigim yerde ama yine de enfeksiyon riskiyle biraz daha girmeyeceğim,kalp atışıni insalalh duyduktan sonra belki, giremem diye öncesinde hergun gittimKızlar ya denize falan girsek sorun olur mu sizce ??
Biri yazmıstı %60 ını geçmesi yeterliymis heralde.. emin değilim tabikiKızlar testimi bugün tekrarladım. 627 olmuş 333dü önceki tam iki katı değil ama iyi de gibi kafam karıştı nasil sizce? Hemşireye de sordum cvp bekliyorum henüz onların da görüşünü bilmiyorum.
Yok ben devlet hst de yaptırıyorum. Zaten tedavi olduğum yer biraz uzak git gel de yapmamak için gitmedim.Biri yazmıstı %60 ını geçmesi yeterliymis heralde.. emin değilim tabiki
Kan vermeye tüp bebek yaptırdığınız yerlerde mi devam ediyorsunuz
Süreç nasıl ilerleyecek hiç fikrim yok. Doğum için takip ettiğim doktor özel hastanede . Hemen gidip oradan paket actırmak istemiyorum. Sizler nasıl ilerleyeceksinizYok ben devlet hst de yaptırıyorum. Zaten tedavi olduğum yer biraz uzak git gel de yapmamak için gitmedim.
Ben girdim hatta tatile gidicektik sordum sorun yok girebilirsiniz demiştiKızlar ya denize falan girsek sorun olur mu sizce ??
Ben tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyorum. Ben kocaelideyim doktorum İstanbulda ama ikisinin yakın ilçeleri 1 saat civarı sürüyor maksimum. Doğum paketini bende almayı mantıklı buluyorum ama benim doktorumda geçerli olmayabilir.Süreç nasıl ilerleyecek hiç fikrim yok. Doğum için takip ettiğim doktor özel hastanede . Hemen gidip oradan paket actırmak istemiyorum. Sizler nasıl ilerleyeceksiniz
Maşallaaaaah süper değerBiri yazmıstı %60 ını geçmesi yeterliymis heralde.. emin değilim tabiki
Kan vermeye tüp bebek yaptırdığınız yerlerde mi devam ediyorsunuz
ben de eşimle konuştum sakınan göze çöp batar mantığıyla gireceğim sanırımBen girdim hatta tatile gidicektik sordum sorun yok girebilirsiniz demişti
Teşekkürler canım çok şükür. Senin doktorun yeniden tekrarlamanı istiyor mu testi benim tekrar istemediler.Maşallaaaaah süper değerben sağlık ocağında verdim kanımı değerleri de hastaneye bildirdim
Yok istemedi benimki deTeşekkürler canım çok şükür. Senin doktorun yeniden tekrarlamanı istiyor mu testi benim tekrar istemediler.
Kendi tercihiniz ama ben girdim birşey olmadı dikkat edin yine de zorlamadim ben kendimiben de eşimle konuştum sakınan göze çöp batar mantığıyla gireceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?