Tünelin sonunda ışık var mı ?

Çok zor bir durumun içerisindesiniz. Aynı şeyleri yaşamadan anlayamaz kimse sizi ama çocuk aldırmak çok büyük bir yük olur size evet böyle bir adamdan çocuk yapmak çok kötü bir fikir ama içinizde de küçücük bir can taşıyorsunuz bence kıymayın ona. Çok pişman olabilirsiniz ileride. Evlat şu dünyadaki en en güzel şey sanki onunla birlikte tekrardan doğuyorsunuz. Ama eşinize gelecek olursak ondan ne koca ne baba olur gibime geliyor hayatınızı karartmayın onunla hayat geçmez kurduğu cümleler, yaptığı hareketler hiç sağlıklı değil düzelebileceğini de sanmıyorum hiç. Kolaylıklar diliyorum size hakkınızda hayırlısı

Rabbim yardımcın olsun

" benim aslında hiç evlenmemem gerekiyormuş " cümlesini kuruyor ,
Sizce bu çocuk doğsa , baba olarak sorumluluk alır mı ?

Evlilik sorumluluğundan bile ilk haftadan sıkıldı .

Çocuk çok risk , kafam çok karışık

36-37 yaş yolun yarısı. Bu yaşına kadar akıllanmadıysa zannetmiyorum ki 40-50de akıllansın daha da delirir. Anca böyle çok büyük bir olay yaşaması lazım ki hayata bakış açısı değişsin. Mesela bi kaza falan Geçirip şoklanıp hayat faniymiş ya falan gibi. Ben sizin yazma tarzınızdan çok kibar çok naif birisi olduğunuzu hissettim. Bu adam sizi haketmiyor. Öküzün teki. Boşverin 40 yaşından sonra hayat yeni başlıyor, gezer tozar toparlanırsınız zaten size ne gün göstermiş ki bu adam ardından üzülecek. hani eşiniz kaybeden üzülmez bulan sevinmez denilen tipte. Hayatınızın aşkını da bulursunuz yeniden anne de olursunuz. Hiç korkmayın bırakın defolsun sizin hayatınızı mahvetmesin. Çocuğunuz olunca ona güzel baba da olamaz bu tip baksana sevinmemiş bile . Vicdansız aldır bile demiş. Sizi sevse böyle mi der. Boşanınca hızlı toparlarsınız kurtulun bu salaktan.

Zararın neresinden dönersen kardır 10 ayın gitmiş 10 senen gitmeden zarardan dön, sen mutsuzken mutlu sorunsuz bir çocuk büyütemzsin. Yarının ne getireceğinide bilemezsin

Valla doğruyu söylemek gerekirse değişmiyor düzelmiyor daha da artıyor o sorunlar ve davranışları tecrübeyle sabit. İlaç kullanmasa öfke kontrolünü sağlayabilir mi mesela ? Bebek için bişey diyemem ama o eşin düzeleceğini sanmıyorm ki bebeği aldır bile demiş doğunca da çok farklı bi baba olacağını sanmıyorum

Merhaba, hayatın bizlere ne getireceği hiç belli olmaz siz kendinize şifacı olun önce kendinizi merkeze koyun sizin işin aşk çok önemli ise elbet kapınızı çalar kimseyi iyileştirmeyi hayal bile etmeyin bu imkansız hep derim ne kadar ömrüm var bilmiyorum ve mutlu olmak istiyorum mutlu olun ve bunun tek anahtarı aşk değil sizin için bişey yapılmayan yerde siz de yapmayın benimde bebeğimin kalp atışı olmadı çok istediğim beklediğimdi yavrum eş desteği böyle dönemlerde çok önemli baba olmaz bundan diyorsanız ilerde doğacak evladınızı da yakmayın kadınlar çiçek açsın istiyorum bir adama ihtiyaç duymadan sevgilerle

benim babam tam da o yaşlarda bi kaza geçrdi ve daha çok kudurdu.

Siz de bencilseniz baya. Bosanın da bireysel bencilliğinizde oturun bari

Merhaba. Hakkınızda hayırlısı olsun hamilelik evlilik vs hakkında bilgim yok ama hayatımın aşkını 40 indan sonra bulur muyum demişsiniz ya 30unda flortlesecek adam bile bulamıyorum. O yüzden o dediğiniz zor.

Evet o konuda haklısınız , içme sularında bi şey mi var , erkekler piremses olmuş durumda :)

adamın benden başka bir helva kavuranının olmayacağı ve dolayısıyla helvasız kalacağı gerçeği de var tabi.
Akşam 7den sonra lütfen tatlı isimleri yazmayın rica ediyorum. Yaz yaklaştığı için telaş içinde kçını göbeğini eritmeye çalışan 80 kilo insanlar okuyor olabilir ve canı çekebilir. Sonra aynı insanlar gece gece helva yapmaya girişip, yiyip pişman olabilir.

Bence babalıkta yapamaz. Evet tek başına bir çocuk büyütmek çok çok zor bende şuan büyütüyorum eşim maddi olarak destek evet ama manevi olarak hiç bir katkısı yok bana gece gündüz çalışıyor. Tüm gün ve gece ben bakıyorum aşırı zor, hiç kolay değil. Aileniz ne der onlar destek olur mu yardım ederler mi size. Benim kız kardeşlerim yanımda onlar destek oluyorlar mesela ailenizle paylaşsanız durumu. Tabi önce bu çocuğu doğurmak istiyor musunuz ona karar verdikten sonra. Dediğim gibi biz sizinle aynı şeyleri yaşamadan anlayamayız sizi ama akıl akıldan üstündür yine de size fikir verebiliriz. İnsan böyle durumlarda ne düşüneceğini ne yapacağını da şaşırır Allah yardımcınız olsun inşallah

Bebek konusunda yorum yapamayacağım. Bu ancak sizin verebileceğiniz bir karar. Hayatınızın aşkını bulma konusuna gelince: siz zaten hayatınızın aşkını hiç bulmamışsınız. Boşanırsanız bulmak adına bir ihtimaliniz olur ancak evliliğinizi devam ettirirseniz hiç ihtimaliniz kalmaz. Bir sıfırdan büyüktür. Ayrıca başka üyeler de yazmış. İki kişilik mutsuzluk yerine tek kişilik mutsuzluk çok daha katlanılabilir bir durum.

Bosa gitsin Allahin verdigi bir omur ne zaman bitecegi belli degil elalemin oglunu duzeltene kadar yazik degilmi gecen gunlere..aski bulursun bulmazsin orasi bilinmez..sormak lazim kac evli insan hala asik..sevgi saygi lazim insanlik icin..oda yoksa evlilikte olmasin askta..selametle kalin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…