Tünelin sonunda ışık var mı ?

Seni üzemk istemem ama . Çevremde bu bahsettiğine benzer birini görmüştüm. Eşini al karşına ve onunla oturup ciddi konuş. Eğer aynı şekilde davranıyorsa boşanmak en doğrusu. Sence bu yaşına kadar değişmemiş bir adam bu yaştan sonra değişebilir mi ? Ne demişler insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.

Merhabalar. Pozitif yanları olarak yazdığınız maddeler zaten her eş’te olması gereken özellikler yani eşiniz ekstra birşey yapmamış. Negatif yanları ile ilgili düşüncem de böyle bir insanla evli kalmanın gereği yok. Kendisi gibi sizi de çürütmesine müsade etmeyin. Bu tarz erkekler asla düzelmez düzelenini hiç duymadım. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘kral kaybederse’ isimli kitabındaki kral; hayatını dilediği gibi yaşamış bencil ve narsist bir kişilik hayatına giren her kadını mahfetmiş. En son huzur evinde yalnızlığa mahkum olmuştu. Böyle insanlar bizi çürütmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bülbül güle karga çöplüğe götürür. Dışardan boşan demek kolay evet ama sizi haketmeyen insan için vakit harcamaya gerek yok vaktimiz çok kıymetli. Bebek ile alakalı birşey söyleyip yönlendirmek istemiyorum tamamen sizin kendi bileceğiniz iş. Bu adamdan bir an önce kurtulmaya bakın(bence). Son olarakta boşandıktan sonra bir başkası ile mutlu olabilir miyim düşünceniz alakasız geldi. Bulacağınızın garantisi olsa boşanacak, garantisi olmasa boşanmayacak gibisiniz. Sizin şuan öncelikli düşünceniz bebek ve evlilik olması gerekiyor diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben kafa karistirmadan dumduz cevap vermek isterim.

Madem bebegi ve kocanizi istemiyorsunuz, bebegi aldirip, anlasmali bosanip yolunuza devam edin.

Yolunuz aydinlik olsun

hayallerimgercekolacak 1 yildan once anlasmali bosanilabilir, davayi cekismeli acarsiniz ama dava sirasinda anlastiginizi ve bosanmak istediginizi ortak olarak belirtirseniz, bosanabilirsiniz.

Zaten ortada ne mal mulk var ne de velayet sorunu yaratacak bir cocuk, beklemenize gerek yok.

Bu arada 7 haftalik bebek kismina sunuda eklemek isterim, kalbi coktan atmis olmaliydi, doktorunuzun saglikli bilgi verdigine emin misiniz?

Bu kişiden eş değil baba değil hiç birşey olmaz.. zaten ailesi dışında sadece arkadaşlarına faydası varsa durma hemen boşan.. bence .. çocuğunda günahına girip yazık etmeyin.. mutsuz evlilik çocuk ile kurtarılmaz.
  • arkadaşlarına aşırı bağımlı , gerekirse seni boşarım , arkadaşlarımdan vazgeçmem der .
  • bu cümle sana doğru yolu gösteriyor.

fack mi yani şimdi yazdıkları.. yazık yya bizlerde iyi niyetle yorum yapıyoruz.

Kumar çok tehlikeli ya... Hadi hepsi "düzeldi" diyelim, kumar düzelen bir şey değil bir tür bağımlılık tıpkı madde gibi. Şu an oynamıyor olsa bile en ufak tetikleyicide başa dönmesi an meselesi. Ki diğer şeyler de kolay kolay düzelecek şeyler değil. Kırk yaş ne ki... Benim 42 yaşında evlenip üç de çocuk yapan tanıdığım var. Bence siz de ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

gebelikten üç ay kullanmaya başlanması önerilen, vitamin ve mineral desteği ile bedeni hamilelikte dengeli olmak için destekleyen bir takviye. içindeki çinkonun gebelik desteği sağladığını iddia ediyor ama elbett eki bu, sorunlu üreme sistemine sahip olan bir kadını tedavi ettiği anlamına gelmez.
ayrıca bu, başka bir hanımın konusu. lütfen kendi konunuzu açın.

Belli ki düşer derken? Kalp atışı yoksa zaten kurtaj olmalısın şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…