Tünelin sonunda ışık var mı ?

Bebeğin kalp atışı atmasına daha varmı? Yoksa kalp atışı vardı da şimdi durdu mu? Eğer kalp atışı durmuşsa zehirleniceğinizi bilmiyormusunuz yav
6.haftada kalp atışı yoktu . Doktor bir hafta daha beklemeyi önerdi .
O da bu hafta doldu ,
henüz bilmiyoruz atış var mı çünkü doktorumuz tatilde .
pazartesi öğreneceğiz

Nasıl ki mevcut gebeliğinizin sağ salim sonlanacağının garantisi yok, yardımcı üreme tekniklerinin de size çocuk verme garantisi yok. Ben ayrılır aşkı bulurum, donmuş yumurtamla gebe kalırım diye kesin gözüyle bakmayın. Aşkı da bulamayabilirsiniz, anne de olamayabilirsiniz. Ortada kesin olan tek gerçeklik kötü bir eşe sahip olduğunuz.

Herkese selamlar ,
Yeni üye değilim , yaklaşık 10 yıldır buralardayım.
Yani konu fake değil , önden bilgi vermek istedim : )

10 aylık evliyim ,
- Evlendiğim gün dahil olmak üzere eşimle sürekli güç savaşı halindeyiz .

- Eşimin pozitif yanları ;
  • ev işlerinde yardımcı olur ,
  • gece hayatı , alkol vs problemi yok .
  • anasına , ailesine bağımlı bi kişilik değil , gerektiği zaman rest çeker .

- Eşimin negatif yanları ;
  • arkadaşlarına aşırı bağımlı , gerekirse seni boşarım , arkadaşlarımdan vazgeçmem der .
  • kumar oynamış , şu an hesap kontrolü bende , ama 36 yaşında olmasına rağmen , ev , araba , kenarda 1 lira parası bile yok, (evlenmeden önce bilmiyordum, linç gelmesin)
  • öfke kontrolü için ilaç kullanıyor, evliliğin ilk aylarında kapı kırmışlığı var, ilaç ile dizginliyor şu an .
  • evlendiğimiz günden bu yana benim için , beni düşünerek bir şey yapmış değil, hadi seni X yere götüreyim vs .
  • Ve en en en önemlisi ;
7 haftalık hamileyim. Umurunda bile değil diyebilirim . Hatta en son kürtaj ol , boşanalım demişliği var .

Şimdi gelelim soruma ;
Ben eşimden büyüğüm arkadaşlar.
Bu bebeği duyduğum andan itibaren istemiyorum. (doğum kontrol hapı kullanırken oldu malesef ) ki bebeğin kalp atışı da yok, belki düşer.

Ben ayrılıp, yeniden doğrulana kadar ; yaşım kırk (40) olacak .
Kırktan sonra hayatının aşkını bulan var mı?
Ben ayrılınca doğru insan çıkacak mı karşıma?

Eşimin bu ben merkezli olması biter mi?
Bir şeyler düzelir mi ?
Mücadeleye devam mı , yoksa ışığa mı gideyim ?

Saygılı olan tüm yorumlara, saygı ile cevap vereceğimi bildirir ;
Herkese mutlu günler dilerim .
Merhaba öncelikle sabır diliyorum size babamda bencil ,önce kendini düşünen bir adamdı hep öyleymiş annem çocuk olsun düzelir demiş ama düzelmedi. Annem benden sonra 2 kez daha hamile kalmış git aldır demiş annemde aldırdı sonuç mu koca olmadı bana da baba olamadı yani işin özü Annesinin düzgün yetiştiremediği bir bireyi ne çocuk düzeltir ne eşi size öncelikle geçen yılların hatrına evlilik terapisti tavsiye edebilirim ama ben merkezli insan bence yalnız kalsın.

Evlenmeden önce çoook uzun bi tanıma sürecim olmadı ,
Nişanlılık bile 1buçuk ay sürdü .
--- buradan kamu spotu verelim , nişanlılık dönemini kısa tutmayın ---
Vallahi totalde 1 yıldır tanıdığım bir insanın ne değişeceğine inanırım ne de değiştirmekle uğraşırım. Hiç gerek yok hak ettiğiniz hayat bu değil. Elalemin 36 yaşına kadar olmamışlığını 40 yaşından sonra düzeltmekle hiç uğraşmayın. Çünkü bu sizin işiniz değil. Bebek konusunda bir şey diyemem ama böyle “arkadaşlarım da arkadaşlarım” diyen ve en önemlisi öfke problemi olan bir insanı baba yapmak bence bebek için çok kötü ve tehlikeli bir şey.

Çoktan bitmiş bir evlilik azıcık umut olsa belki ama yok gibi görünüyor. Ekonomik acıdan ne durumdasınız bilemiyorum ama şuanda da cok iyi durumda olduğunuz söylenemez anladığım kadarıyla. Daha beter olmazsınız. İllaki daha güzel ilişki yaşayacağım biri çıkar karşına. Mutlu olmayı erteleme.

İteleyerek goturecegin bı ilişkidense mis gibi yalnız ol daha iyi, kaldı ki dışarıda insan mı yok bu hayatıni yoluna koyduktan sonra gerisi gelir, seni istemeyen boşanmayı dillendiren adama kendini kabul ettirmek için mi cabalayacaksin bu saatten sonra.

Tünelin sonunda ışık yok bence doğurma derim. Yani hayatın boyunca çocuk icin falan sürdürmek isteyeceksin bir süre daha ömründen belki çocuk buyuyene kadar da bir 15 20 sene gidecek. Değer mi ya? Adamı 4 5 seneye boşasan diyelim ne gerek var yine çocuk aile ortamında büyüse huzurlu bir ortamda büyüse istemez misin? Değer mi yani yeniden birini bulamam duygusu ile hareket etme yalnız olursun ama kafan rahat olur en fazla. Ayrıca seni mutlu etmek yok çocuğumun annesi diye hamile diye bir özel ilgi alaka yok. Gerçekten bu da sevgi mi soruyorum. Yani seni tatmin etmeyecek bir evlilik için değer mi? Arkadaşıma tercih ederim kısmı da çok fena. Bir İlk buluşmada birisi bana demişti ki ben haftasonu cumartesi mutlaka arkadaşlarımla otururum. pazar günü de kalabilirim. Bu benim düzenim bunu bozamam. Hadi be ordan dedim kalktım. Bana buluşma sonunda sen kendine yönetecek birini arıyorsun falan bile dedi. Diğer isteklerini saymıyorum bile. Hayatı paylaşmak böyle bir şey değil. Kimse yapışık gezsin başka kimseyle görüşmesin de demiyorum. Evleniyorsan arkadaşlarınla olan düzenin bekarken olduğu gibi olamaz. Bu kadar basit. Yani hadi göremedim diyelim yol yakinken yine dön, dönebilirsin...

Tünelin sonunda ışık yok bence doğurma derim. Yani hayatın boyunca çocuk icin falan sürdürmek isteyeceksin bir süre daha ömründen belki çocuk buyuyene kadar da bir 15 20 sene gidecek. Değer mi ya? Adamı 4 5 seneye boşasan diyelim ne gerek var yine çocuk aile ortamında büyüse huzurlu bir ortamda büyüse istemez misin? Değer mi yani yeniden birini bulamam duygusu ile hareket etme yalnız olursun ama kafan rahat olur en fazla. Ayrıca seni mutlu etmek yok çocuğumun annesi diye hamile diye bir özel ilgi alaka yok. Gerçekten bu da sevgi mi soruyorum. Yani seni tatmin etmeyecek bir evlilik için değer mi? Arkadaşıma tercih ederim kısmı da çok fena. Bir İlk buluşmada birisi bana demişti ki ben haftasonu cumartesi mutlaka arkadaşlarımla otururum. pazar günü de kalabilirim. Bu benim düzenim bunu bozamam. Hadi be ordan dedim kalktım. Bana buluşma sonunda sen kendine yönetecek birini arıyorsun falan bile dedi. Diğer isteklerini saymıyorum bile. Hayatı paylaşmak böyle bir şey değil. Kimse yapışık gezsin başka kimseyle görüşmesin de demiyorum. Evleniyorsan arkadaşlarınla olan düzenin bekarken olduğu gibi olamaz. Bu kadar basit. Yani hadi göremedim diyelim yol yakinken yine dön, dönebilirsin...
Hamileyim diye özel ilgi beklemiyorum aslında ama bu sabah evden gitmiş , nereye gitti bilmiyorum .
Bu saate kadar da hiç aramadı , yazmadı .
Yani " ben aslından yokum" diyor davranışları ile .

yoo değildim dhhahshsh
kendime çok kızıyorum ,
ama beşer şaşar dedikleri .
her türlü şaştım :))
Hm... Herif mi ısrar etti yoksa ne olduğum anlasilmasin diye hemen evlenelim diye tutturdu yoksa. Bak bacim ben olsam dogurmam. Çocuk hem sorumluluk hem öbür boyu bu adamla bağ. Adamdan da hızlıca kurtulurum. Sende yakma başını gel dinle bizi.

Ya sonrası, dediğiniz gibi sonranin konusu iste. Daha sonra aşık olmayacağınız, düzgün bir adamla karşılaşmayacagınız kesin olsa da bebeğinize,size merhamet etmeyen,arkadaşlarını evliligine tercih eden kumarbaz bir adamla devam mı edeceksiniz yani. Eğer bu sorunun cevabı hayır ise sonrayı düşünmenin de bir manası yok şu an için.
Sevgi aşk güzel şeyler elbet ama hayattaki tek mutlulukta bir erkegin sevgisinden geçmiyor. Şu an mutsuzsun ve yalnızken de çok mutlu olma şansın var elinde.

çok rastlanan bir pattern var yine. yine katman katman gerginlik ekledi ve hikayenin arap saçına dönmesi için bir de hamilelik ekledi. şimdi yorumlarda da yeni katmanlar ekleyecek.
ama iyi hatırlattın. ben de böyle hikayeler üreten bir GPT botu eğiteyim ya.

bu arada Plus üyeliği hanımlar için Muhteşem Erkek botu hizmetimiz vardır. kullanmak için benimle iletişime geçin.

Herkese selamlar ,
Yeni üye değilim , yaklaşık 10 yıldır buralardayım.
Yani konu fake değil , önden bilgi vermek istedim : )

10 aylık evliyim ,
- Evlendiğim gün dahil olmak üzere eşimle sürekli güç savaşı halindeyiz .

- Eşimin pozitif yanları ;
  • ev işlerinde yardımcı olur ,
  • gece hayatı , alkol vs problemi yok .
  • anasına , ailesine bağımlı bi kişilik değil , gerektiği zaman rest çeker .

- Eşimin negatif yanları ;
  • arkadaşlarına aşırı bağımlı , gerekirse seni boşarım , arkadaşlarımdan vazgeçmem der .
  • kumar oynamış , şu an hesap kontrolü bende , ama 36 yaşında olmasına rağmen , ev , araba , kenarda 1 lira parası bile yok, (evlenmeden önce bilmiyordum, linç gelmesin)
  • öfke kontrolü için ilaç kullanıyor, evliliğin ilk aylarında kapı kırmışlığı var, ilaç ile dizginliyor şu an .
  • evlendiğimiz günden bu yana benim için , beni düşünerek bir şey yapmış değil, hadi seni X yere götüreyim vs .
  • Ve en en en önemlisi ;
7 haftalık hamileyim. Umurunda bile değil diyebilirim . Hatta en son kürtaj ol , boşanalım demişliği var .

Şimdi gelelim soruma ;
Ben eşimden büyüğüm arkadaşlar.
Bu bebeği duyduğum andan itibaren istemiyorum. (doğum kontrol hapı kullanırken oldu malesef ) ki bebeğin kalp atışı da yok, belki düşer.

Ben ayrılıp, yeniden doğrulana kadar ; yaşım kırk (40) olacak .
Kırktan sonra hayatının aşkını bulan var mı?
Ben ayrılınca doğru insan çıkacak mı karşıma?

Eşimin bu ben merkezli olması biter mi?
Bir şeyler düzelir mi ?
Mücadeleye devam mı , yoksa ışığa mı gideyim ?

Saygılı olan tüm yorumlara, saygı ile cevap vereceğimi bildirir ;
Herkese mutlu günler dilerim .
Öncelikle geçmiş olsun benimde bir derdim var sizi anlayabiliyorum. Hiçbir şey düzelmez, mücadele edip hayatınızı mahvetmektense daha iyi olması için uğraş verin. Böyle adamlar mutlu olmasın gerçekten

Ne çok kumarcı, savurgan, arkadaş düşkünü koca var ya bu aralar? :110:
Ay biz işli güçlü, sigarası bile olmayan adamı evlendiremiyoruz. Beş kuruşsuz kumarcı adamlar da patır patır evleniyor. Ay bir de karıları nasıl iyi kadınlar oluyor, şansa bak ya.
Bize de bu gidişle Ferhunde gibi biri düşmese bari. :KK14:
Konuya gelirsek da yaşım geçiyor, bir daha bebek yapamam derseniz sizin bileceğiniz iş.
Ama bu adama güvenerek yola çıkmayın derim. Düzelir, bebeği sever sorumluluk alır falan diye umut etmeyin.
Doğmamış bebeği için aldır, boşanalım diyen bir adam düzelmez.

Back
X