- 24 Eylül 2010
- 6.043
- 19.674
- 448
- Konu Sahibi hayallerimgercekolacak
Eşinizin ben merkezli olması kişilik özelliği gibi duruyor, büyük ihtimalle düzelmez. 10 aylık evlilik çok yeni daha. Birbirinizin gözünün içine baktığınız zamanlar olmalıydı bu zamanlar. Ben eşimin hayatının merkezi olmam gerektiğine inanıyorum. Dolayısıyla ışık göremedim maalesef.Herkese selamlar ,
Yeni üye değilim , yaklaşık 10 yıldır buralardayım.
Yani konu fake değil , önden bilgi vermek istedim : )
10 aylık evliyim ,
- Evlendiğim gün dahil olmak üzere eşimle sürekli güç savaşı halindeyiz .
- Eşimin pozitif yanları ;
- ev işlerinde yardımcı olur ,
- gece hayatı , alkol vs problemi yok .
- anasına , ailesine bağımlı bi kişilik değil , gerektiği zaman rest çeker .
- Eşimin negatif yanları ;
7 haftalık hamileyim. Umurunda bile değil diyebilirim . Hatta en son kürtaj ol , boşanalım demişliği var .
- arkadaşlarına aşırı bağımlı , gerekirse seni boşarım , arkadaşlarımdan vazgeçmem der .
- kumar oynamış , şu an hesap kontrolü bende , ama 36 yaşında olmasına rağmen , ev , araba , kenarda 1 lira parası bile yok, (evlenmeden önce bilmiyordum, linç gelmesin)
- öfke kontrolü için ilaç kullanıyor, evliliğin ilk aylarında kapı kırmışlığı var, ilaç ile dizginliyor şu an .
- evlendiğimiz günden bu yana benim için , beni düşünerek bir şey yapmış değil, hadi seni X yere götüreyim vs .
- Ve en en en önemlisi ;
Şimdi gelelim soruma ;
Ben eşimden büyüğüm arkadaşlar.
Bu bebeği duyduğum andan itibaren istemiyorum. (doğum kontrol hapı kullanırken oldu malesef ) ki bebeğin kalp atışı da yok, belki düşer.
Ben ayrılıp, yeniden doğrulana kadar ; yaşım kırk (40) olacak .
Kırktan sonra hayatının aşkını bulan var mı?
Ben ayrılınca doğru insan çıkacak mı karşıma?
Eşimin bu ben merkezli olması biter mi?
Bir şeyler düzelir mi ?
Mücadeleye devam mı , yoksa ışığa mı gideyim ?
Saygılı olan tüm yorumlara, saygı ile cevap vereceğimi bildirir ;
Herkese mutlu günler dilerim .
Bir de kişisel merakımı gidermek için bir soru sormak istiyorum. İlk kez öfke kontrolü tanısı almış biri duydum. Çünkü kaba kuvvet uygulayan tüm ezik s.lak erkeklerin dilindir bu laf. Ama hiç patronuna ya da kendinden güçlü bir erkeğe bu öfkelerini kontrol edemediklerini görmedim. Hep kadınlara, çocuklara kontrol edilemiyor bu öfke. Sizin eşinizde de böyle miydi?