- Konu Sahibi drbeauty06
-
nd yağ lazere giderken tüylerin uzunlupu ne olmalı??kaç günde uygulanan kıllar dökülüyorr...yüz bölgesi yaz ayında yapılabilirmi?? yüz bölgesinin bu lezerle bitmesi kesinmidir**
seans sayısını önceden bilmek zor ancak ilk 4 seansta çok iyi sonuç görmeli sonra 3-4 ay ara verip 4-6 seans daha gerekebiliyor ancak ilk 4 seans 45 gün ara ile sonrakiler 2-3 ay ara ile yapılmalı zaten yüz bölgesinde fotona xp max nd/yag ile sonuç alamazsanız lazerden sonuç alamıyorsunuz demektir ve geriye iğneli yöntem kalır, ben çoğu vakada yeterli sonuç alındığını biliyorum,kollarınıza gelince alex cihazı zaten üst kol üst bacak ve yüz bölgesinde etkisizdir ve ince kıllarıda tetikleyip kalınlaştırabilir bu anlamdada nd/yag daha farklı çözümler sunar ancak en iyi kararı işlemi yaptırıp doktorunuzla sonuçlarını değerlendirerek verebilirsiniz gittiğiniz yerde mutlaka doktorla ön görüşme yapın!ankaradayımm...önerdiğiniz yerleri biliyorumm...medicane ve herion..birkaç yer daha var sanırım..onları şuan hatırlamıyorumm...
yüz kaç seansta biter size göree...
kolda ayrı bir sorunn..alex hiç etki etmiyor meselaa..ondada etkili olurmu?
ya bende düşünüyorum lazer bu paketler kafamı kurcalıyordu
teşekkürler bilgi için...
İnternet sitelerine lazer epilasyon yazdığınızda onlarca reklam göreceksiniz,bu reklamlar genelde lazerde şok kampanya,bitene kadar 1000 tl 10 taksit ve benzeri ibareler içermektedir,
Arkadaşlar lazer epilasyonda tıbben bitene kadar diye bir garanti söz konusu olamaz ,bu salonların ortak özelliği hemen hemen tamamının gerçek bir lazer olmayanIPL yani foto epilasyon cihazı kullanmalarıdır işlem her ay yapıldığı sürece tüyleriniz bitmiş sanırsınız ancak 3 ay ara verdiğinizde nedemek istediğimiz anlaşılır ve neyazıkki bu salonlar her yıl ya el değiştirir yada kapanır ve sonuçta muhattap bulamazsınız...
bu fiyat tüm vücut işlemi için bitene kadar tek ödememi? üstelik alexandrıte? hangi modeli ve işlemi biraz tarif edermisiniz forumda alexandrıte yada ndyag ile işlem yaptırdığını sanıp aslında IPL yani fotoepilasyon yaptırdığının farkında olmayan çok arkadaşımız var! bu fiyata alexandrıte pek inanılacak gibi değil eğer tüm vücut tek ödeme bu fiyatsa bencede forumda paylaşın insanlar faydalansın...valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer ayrıcada köklü bir firma
işleme girdiğinizde uygulamayı yapan personele cihazın hızının 1.4 hertzi geçmemesini istediğinizi belirtiniz ayrıca uygulama öncesi kontrol anlamında doktorla görüşmek istediğinizi belirtebilirsiniz! işleminizin daha doğru seyri ve gerekli müdahaleler anlamında doktor olmassa olmaz!doz ve benzeri soruları oradaki doktorlada görüşebilir sorularınızı yöneltebilirsiniz! sonuçta bu işlem için ücret ödüyorsunuz her türlü bilgiyi almak hakkınız...ben ilk seansımı tavsiyenizle heriona yaptırmıştım. şimdi ikinci seans yaklaşıyor. ama doktor filan gelip bakmadı. ben mi söylemeliydim? ya da illa doktora gerek var mı? bi de kaçlık atış yaptıklarını nereden bileceğiz yani?
ıpl e gidiyorum ama sonuç alamayacağım fikri ağır basıyor
lazer epilasyonda kullanılan ışık partikül dolayısı ile radyasyon içermez ayrıca bu ışığın cilt altında ılaşabileceği derinlik 1cm civarında bahsettiğiniz organ ve organeller ise çok daha derinde yer almakta,lazer 1960 yılından bu güne kullanılan bir teknoloji ve bahsettiğiniz tarzda sonuçlara rastlanmadı bu anlamda güvenle yaptırabilirsiniz,şunuda ilave edeyim bir çok hastam lazer işlemi yapılırken seans arasında hamile kaldı ve işleme hamilelik sonrası devam edildipeki evlenmemiş genç kızlar genital bölgeye epilasyon yaptırırsa ileride kısırlığa yol açabileceği söyleniyor bu konu hakkında bilgili kimselerden yardım alabilirsem çok sevinirim
IPL kesinlikle işe yaramıyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
5-6 seans koltukaltıma gittim azaldı biraz ama sonra ara verince yine çıktı. Bıktığımdan başka bir merkeze gittim. Orda daha farklı bir alet kullanılıyor. Sadece 2 seansta koltukaltım bitti.
Üstelik ilk gittiğim yerde ayda bir çağırıyorlardı. Şimdi 2 ayda bir gidiyorum yeni yere.
kötü bir tecrube olmuş umarım forumdaki arkadaşlar bu yazılanları ve önceki tecrubeleri okurlar...Bursada bitme garantili bir paket almıştım. Altıparmakta bir yerdi. 8 ayın sonunda bir gün kapatıp aniden taşınıp gittilerParamda uçtu tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?