Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

nd yağ lazere giderken tüylerin uzunlupu ne olmalı??kaç günde uygulanan kıllar dökülüyorr...yüz bölgesi yaz ayında yapılabilirmi?? yüz bölgesinin bu lezerle bitmesi kesinmidir**

nd yağ lazere giderken tüylerin uzunlupu ne olmalı??kaç günde uygulanan kıllar dökülüyorr...yüz bölgesi yaz ayında yapılabilirmi?? yüz bölgesinin bu lezerle bitmesi kesinmidir**

nd yag lazer alexandrıte gibi melanin yani siyah pigmenti hedeflemediğinden cildin tamamen sıfırlanması tercih edilir bu sayede işlem daha ağrısız olacak,yine enerjinin bir kısmı boşuboşuna kılda kalmayacağı için köke ulaşan etki daha fazla olacaktır,tüyler genelde 15 günde dökülür,bu cihazda her bölge her mevsim işlem yapılabilir ancak yüz çok esmerleşmişse beklemek mantıklı olur,doğru işlem doğru doz ve doğru klinikte kalıcı epilasyon sağlar,bu anlamda özellikle FOTONA nd/yag cihazını öneririm,bulunduğunuz şehri belirtirseniz önerilerde bulunabilirim

ankaradayımm...önerdiğiniz yerleri biliyorumm...medicane ve herion..birkaç yer daha var sanırım..onları şuan hatırlamıyorumm...

yüz kaç seansta biter size göree...

kolda ayrı bir sorunn..alex hiç etki etmiyor meselaa..ondada etkili olurmu?

seans sayısını önceden bilmek zor ancak ilk 4 seansta çok iyi sonuç görmeli sonra 3-4 ay ara verip 4-6 seans daha gerekebiliyor ancak ilk 4 seans 45 gün ara ile sonrakiler 2-3 ay ara ile yapılmalı zaten yüz bölgesinde fotona xp max nd/yag ile sonuç alamazsanız lazerden sonuç alamıyorsunuz demektir ve geriye iğneli yöntem kalır, ben çoğu vakada yeterli sonuç alındığını biliyorum,kollarınıza gelince alex cihazı zaten üst kol üst bacak ve yüz bölgesinde etkisizdir ve ince kıllarıda tetikleyip kalınlaştırabilir bu anlamdada nd/yag daha farklı çözümler sunar ancak en iyi kararı işlemi yaptırıp doktorunuzla sonuçlarını değerlendirerek verebilirsiniz gittiğiniz yerde mutlaka doktorla ön görüşme yapın!
....................... adresinden referanslar bölümünden fotonayı işaretlerseniz ülkemizdeki ünlü hastanelerininde tercihinin bu cihaz olduğunu göreceksiniz bu nedenle ilaveten yılların tecrubesiyle vede forumdan hasta dönüşleri ile bu cihazı tavsiye ediyorum,yine epicare marka ve apogee marka alexandrıte,candela marka alexandrıte ve nd/yag,cutera marka nd/yag diğer tavsiyelerim

ya bende düşünüyorum lazer bu paketler kafamı kurcalıyordu
teşekkürler bilgi için...

valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer

valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer ayrıcada köklü bir firma

bu fiyat tüm vücut işlemi için bitene kadar tek ödememi? üstelik alexandrıte? hangi modeli ve işlemi biraz tarif edermisiniz forumda alexandrıte yada ndyag ile işlem yaptırdığını sanıp aslında IPL yani fotoepilasyon yaptırdığının farkında olmayan çok arkadaşımız var! bu fiyata alexandrıte pek inanılacak gibi değil eğer tüm vücut tek ödeme bu fiyatsa bencede forumda paylaşın insanlar faydalansın...

ben ilk seansımı tavsiyenizle heriona yaptırmıştım. şimdi ikinci seans yaklaşıyor. ama doktor filan gelip bakmadı. ben mi söylemeliydim? ya da illa doktora gerek var mı? bi de kaçlık atış yaptıklarını nereden bileceğiz yani?

işleme girdiğinizde uygulamayı yapan personele cihazın hızının 1.4 hertzi geçmemesini istediğinizi belirtiniz ayrıca uygulama öncesi kontrol anlamında doktorla görüşmek istediğinizi belirtebilirsiniz! işleminizin daha doğru seyri ve gerekli müdahaleler anlamında doktor olmassa olmaz!doz ve benzeri soruları oradaki doktorlada görüşebilir sorularınızı yöneltebilirsiniz! sonuçta bu işlem için ücret ödüyorsunuz her türlü bilgiyi almak hakkınız...

peki evlenmemiş genç kızlar genital bölgeye epilasyon yaptırırsa ileride kısırlığa yol açabileceği söyleniyor bu konu hakkında bilgili kimselerden yardım alabilirsem çok sevinirim

peki evlenmemiş genç kızlar genital bölgeye epilasyon yaptırırsa ileride kısırlığa yol açabileceği söyleniyor bu konu hakkında bilgili kimselerden yardım alabilirsem çok sevinirim
lazer epilasyonda kullanılan ışık partikül dolayısı ile radyasyon içermez ayrıca bu ışığın cilt altında ılaşabileceği derinlik 1cm civarında bahsettiğiniz organ ve organeller ise çok daha derinde yer almakta,lazer 1960 yılından bu güne kullanılan bir teknoloji ve bahsettiğiniz tarzda sonuçlara rastlanmadı bu anlamda güvenle yaptırabilirsiniz,şunuda ilave edeyim bir çok hastam lazer işlemi yapılırken seans arasında hamile kaldı ve işleme hamilelik sonrası devam edildi

IPL kesinlikle işe yaramıyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
5-6 seans koltukaltıma gittim azaldı biraz ama sonra ara verince yine çıktı. Bıktığımdan başka bir merkeze gittim. Orda daha farklı bir alet kullanılıyor. Sadece 2 seansta koltukaltım bitti.
Üstelik ilk gittiğim yerde ayda bir çağırıyorlardı. Şimdi 2 ayda bir gidiyorum yeni yere.

forumda hala IPL tavsiye edenler var inanılmaz lütfen konunun ilk sayfalarını okuyun özellikle bu ucuz kampanyalara başlayacaklar

AŞAĞIDA YAZANLAR BİR IPL MAĞDURUNDAN ALINTIDIR OKUMANIZI ÖNERİRİM...

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba doktor hanim , offf nasil anlayacagim bilmiyorum kadinlarkulubu formuna girmeden once lazer yaptirmaya karar verdim ve bir guzelik merkezine giderek ilk seansimi yaptirdim butun vucut yaptirdigim icinde oldukca yuksek bir fiyat edeyerek 500€ civarinda, lazere basladim ama ben lazer diye yaptirdigim sey isik epilasyon yani ipl oldugunu bilmiyordum ögrendigimde orda yapan kadina sordugumdada lazerden cok iyi oldugunu butun musterilerinin memnun oldugunu felan oyleyip beni ikna etdi ve gercekten bende cok memnun kaldim bir seneyi askin bir sure cok duzgun bir sekilde yaptirdim kizlarim istedigi icin onlarada o fiyati odeyerek yaptirdim ama yaz donemi tatile gidecegimiz icin bir kac ay once biraktik ve tabi tatilde bronz lasildigi icinde hala hic yaptirmadik ama sorun simdi basladi onceden döküldü dedigimiz bitdi dedigimiz butun bolgelerde eskisine nazaran birazdaha ince olmakla beraber kilar kople cikti ,o kadar uzuluyorumki ne yapacagimi bilmiyorum harcadigim parayami kaybetdigim zamanami neye yanayim off sizce bu cikan kilar zamanla eskisi kadar kalin ve kuvvetlide olabilirmi? ne yapim beni yönlendirin lütfen bu konuda cok mutsuzum

Bursada bitme garantili bir paket almıştım. Altıparmakta bir yerdi. 8 ayın sonunda bir gün kapatıp aniden taşınıp gittiler Paramda uçtu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…