- Konu Sahibi drbeauty06
-
dayanabildiğiniz ve işin ehlini bulabildiğiniz sürece iğneli herzaman bir numaradır,ancak işin pratik olanı önce lazer kalanlar için iğneli ...
acı umrumda değil peki onun için nerde yaptırabilrim?* uzun süre olsun temiz doğru olsun bu konuda bana yardım edin koltuk altım terden dolayı yarıklar oluşuyor onun çin acil yaptırmam gerek lütfen bana yardım :çok üzgünüm:edin
Sayın Drbeauty, sizi maalesef esefle okudum uygulaması veya uygulayıcısı hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığınız bir konuda böyle iddialı konuşmak sizin gibi önünde dr ibaresi bulunan veya kendini doktor gibi gören bir kişi için hiç doğru değil , müesselerin birbiri ile rekabet içinde olması sonuçta tüketici lehinedir bu işten firmalar ziyan bile etse bu gönüllü bir ziyan olacaktır ayrıca eğer DR iseniz hele birde dermatolog sanız size ayrıca birkez daha esef ederim çünkü sistemi hem lazer gibi görmeyip birde yüksek yargıya açtığınız davada estetisyenlere verilmiş olan ipl kulanma yetkisini ipl gerçek lazerdir diye savunmak ancak başarısı kıskanılan estetisyenlerin gölgesinde kalmış doktorlara yakışan bir durumdur eğer tıp fakültesini kadınların kılı veya tüyünü bitirmek için okuduysanız vay gerçekten cildiye hizmeti bekleyen hastaların haline yok eğer biz bu işten zevk alıyoruz derseniz neden acaba işletmelerinizde estetisyen çalıştırma sebebiniz nedir unutmayın lazer kullanmasını sizlerde ancak ithalatcı firmanın size gösterdiği kadar bilmektesiniz ötesinde hiçbir doktor tıp fakültesinde bu konunun eğitimini almaz demekki sizlerde en az estetisyenler kadar cihaz kullanımında cahilsiniz cildi yakma sonucunda önerdiğiniz Madecasol ve bepanthol kremi her estetisyen önerebilir sadece bir menfaat paylaşımında okuduğunuz okulu referans olarak göstermeniz kanımca yargıyı yanıltmıştır.İnternet sitelerine lazer epilasyon yazdığınızda onlarca reklam göreceksiniz,bu reklamlar genelde lazerde şok kampanya,bitene kadar 1000 tl 10 taksit ve benzeri ibareler içermektedir,
Arkadaşlar lazer epilasyonda tıbben bitene kadar diye bir garanti söz konusu olamaz ,bu salonların ortak özelliği hemen hemen tamamının gerçek bir lazer olmayanIPL yani foto epilasyon cihazı kullanmalarıdır işlem her ay yapıldığı sürece tüyleriniz bitmiş sanırsınız ancak 3 ay ara verdiğinizde nedemek istediğimiz anlaşılır ve neyazıkki bu salonlar her yıl ya el değiştirir yada kapanır ve sonuçta muhattap bulamazsınız...
kampanya devam ediyormu? sonuçlarıda okurlarla paylaşırsanız sevinirizben gittim heriona. on gün kadar oldum. kampanyayla yaptırdım. beş dk sürmedi. yanık kokusu da geldi. inş etkili olur bakalım. ağustos sonu yine randevum var..
inş paylaşırım sonuçları. henüz tek seans olduğundan bi fark yok. ki zaten 4 seans sonra etkileri yavaş yavaş görülmeye başlanır dediler. altı seans sonrasında yüzde 80-90 olumlu sonuç alıyorlarmış. inş ben de o olumlu dilime girerim :) ayrıntı verecek olursam; cihazı tutuyorlar bölgeye. dıt dıt sesler geliyor. o esnada tarıyormuş. ve ardından yanık kokusu.. cildinizde yanma oluyor ama acısına ben katlanabildim.. bir kez sadece çok zorlandım. emla diye bi krem varmış kullanayım mı diye sordum. etkisini yüzde 20 kadar azaltıyor önermiyoruz katlanırsanız dediler. ben o kremi kullanmayı düşünmüyorum bakalım..teyit etmek için sordum makinenin markasını. fotona olduğunu söyledir. umarım doğru yazmışımdır :)
sizi üzmek istemem ama tecrubelerimize dayanarak eski haline döneceğini düşünüyorum umaraım dahada artarak geri gelmez:) 6 ay kadar bekleyin sonuç belli olur
Öncelikle güzel ve yararlı bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Yani siz siz tüylerin tamamen yok olmayacağını mı söylüyorsunuz.Öyleyse lazere başlayınca ömür boyu devam etmek mi gerekiyor ben mi yanlış anlıyorum.
Siz lazer atışı yapıyorsunuz değil mi?siz de ankaradasınız,siz bize yardımcı olmaz mısınız?
Çünkü ben tüm vücut bitene kadar kampanyası mağdurlarından biriyim.2 seansta bayağı azalma oldu ama kapatıp kaçtıkları için başka güvenilir bir yerden devam etmek istiyorum.Siz belki yardımcı olabilirsiniz.Biraz uygun ve en etkili yöntem neyse yaralanmak istiyorum.Teşekkürler....
Bu arada cilt doktorumda bana şunu söyledi alexander dışında ki makinelerin hiç bir faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?