• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

dayanabildiğiniz ve işin ehlini bulabildiğiniz sürece iğneli herzaman bir numaradır,ancak işin pratik olanı önce lazer kalanlar için iğneli ...

acı umrumda değil peki onun için nerde yaptırabilrim?* uzun süre olsun temiz doğru olsun bu konuda bana yardım edin koltuk altım terden dolayı yarıklar oluşuyor onun çin acil yaptırmam gerek lütfen bana yardım :çok üzgünüm:edin

acı umrumda değil peki onun için nerde yaptırabilrim?* uzun süre olsun temiz doğru olsun bu konuda bana yardım edin koltuk altım terden dolayı yarıklar oluşuyor onun çin acil yaptırmam gerek lütfen bana yardım :çok üzgünüm:edin

iğneli yapan iyi biryer bilmiyorum forumda yaptıran hanımlarla yazışmanızı öneririm,bunun dışında HERİON polikliniğinde kolaltı bikini birlikte pazar günlerine özel 50 tl olarak duymuştum,üstelik fotona nd/YAG kullanıyorlar bence lazerle başlamayı deneyin bu mevsimde nd/YAG uygun olur tabi kampanyaları devam ediyorsa! iğneliye yada lazere giderseniz buradada paylaşın bizimde bilgimiz olsun...

ben gittim heriona. on gün kadar oldum. kampanyayla yaptırdım. beş dk sürmedi. yanık kokusu da geldi. inş etkili olur bakalım. ağustos sonu yine randevum var..

İnternet sitelerine lazer epilasyon yazdığınızda onlarca reklam göreceksiniz,bu reklamlar genelde lazerde şok kampanya,bitene kadar 1000 tl 10 taksit ve benzeri ibareler içermektedir,
Arkadaşlar lazer epilasyonda tıbben bitene kadar diye bir garanti söz konusu olamaz ,bu salonların ortak özelliği hemen hemen tamamının gerçek bir lazer olmayanIPL yani foto epilasyon cihazı kullanmalarıdır işlem her ay yapıldığı sürece tüyleriniz bitmiş sanırsınız ancak 3 ay ara verdiğinizde nedemek istediğimiz anlaşılır ve neyazıkki bu salonlar her yıl ya el değiştirir yada kapanır ve sonuçta muhattap bulamazsınız...
Sayın Drbeauty, sizi maalesef esefle okudum uygulaması veya uygulayıcısı hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığınız bir konuda böyle iddialı konuşmak sizin gibi önünde dr ibaresi bulunan veya kendini doktor gibi gören bir kişi için hiç doğru değil , müesselerin birbiri ile rekabet içinde olması sonuçta tüketici lehinedir bu işten firmalar ziyan bile etse bu gönüllü bir ziyan olacaktır ayrıca eğer DR iseniz hele birde dermatolog sanız size ayrıca birkez daha esef ederim çünkü sistemi hem lazer gibi görmeyip birde yüksek yargıya açtığınız davada estetisyenlere verilmiş olan ipl kulanma yetkisini ipl gerçek lazerdir diye savunmak ancak başarısı kıskanılan estetisyenlerin gölgesinde kalmış doktorlara yakışan bir durumdur eğer tıp fakültesini kadınların kılı veya tüyünü bitirmek için okuduysanız vay gerçekten cildiye hizmeti bekleyen hastaların haline yok eğer biz bu işten zevk alıyoruz derseniz neden acaba işletmelerinizde estetisyen çalıştırma sebebiniz nedir unutmayın lazer kullanmasını sizlerde ancak ithalatcı firmanın size gösterdiği kadar bilmektesiniz ötesinde hiçbir doktor tıp fakültesinde bu konunun eğitimini almaz demekki sizlerde en az estetisyenler kadar cihaz kullanımında cahilsiniz cildi yakma sonucunda önerdiğiniz Madecasol ve bepanthol kremi her estetisyen önerebilir sadece bir menfaat paylaşımında okuduğunuz okulu referans olarak göstermeniz kanımca yargıyı yanıltmıştır.
Umarın bu yazdıklarıma bir cevap verirsiniz karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuruz.
Saygılar.turkbayragi

Öncelikle mesajınızdaki saygısız ifadeleri değerlendirdiğimde sizi ve seviyenizi cevap vermeye değer bulmadığımı belirterek burada forum okuyucularına seslenmek istiyorum;
Hiç bir tıp fakültesinde gelecek yılların teknolojisi ders olarak verilemez ,heryıl yeni teknolojiler insanlığın ,bilimin ve tıbbın hizmetine sunulur ve bu nedenledirki tıp eğitimi ömür boyu devam eder,bizler bu nedenledirki gerek yurt içi gerek yurt dışı onlarca seminere ve eğitime katılırız ve yine bu nedenledirki doğru teknolojiyi takip edebiliriz,tabi bu eğitim ve seminer konuları ve katılımcıları sadece tıp doktoru olabildiğinden burada yazan arkadaşımız gibi hekimliği ilaçların prospektüsünde yazanları uygulamak yada lazer cihazının fiziksel olarak nasıl kullanıldığını bilmek sanan arkadaşların maddi kaygılarla haksız hakaretlerine maruz kalabilmekteyiz.Maalesef burada yazan arkadaşımızla aynı zihniyeti taşıyan yanii bakarak öğrenilseydi ...... kasap olurdu sözünü haklı çıkaran bazı estetisyen arkadaşlarımız zaman içinde bir hekimin yanında gördüklerine güvenerek bir miktar para ile ucuza IPL teknolojisi satan ve aynı zihniyete sahip tüccarların elinde oyuncak olmakta,üstesinden gelemeyecekleri işlere kanunsuz ve yetkisiz bir şekilde bulaşmakta ,mevcut borçlarını ödemek uğruna bile bile insanlara yalan söylemekteler,Dünyada ve ülkemizde lazer ve IPL ışık teknolojilerini bulundurma yetkisi sadece hekimlere aittir zira bu iş tedavi yani sağlık hizmetidir,Ipl kalıcı epilasyon sağlamasada komplikasyonları düşünüldüğünde bir hekimin kontrolünü gerektirir.Bunun dışında bu cihazların kullanımı tüm dünyada hekim kontrolünde eğitimini almış sağlık personelince yapılır ve ülkemizdede merkezlerin yerini polikliniğe bırakma sebebi budur.Ülkemizdede gerekli yasal düzenlemeler yeni yeni yapılmakta bir anlam karmaşası içinde uygulamayıda doktorun yapması şeklinde dünyada var olmayan bazı yönetmelikler çıkmaktadır.Sizlerde taktir edersinizki MR,Tomografi,röntgen gibi lazere göre daha fazla komplikasyon riski olan işlemler doktorlar tarafından değil bu işin eğitimini almış teknisyenlerce gerçekleştirilmekte ancak hiç bir teknisyen arkadaşımız sonuçları kendi başına yorumlamaya kalkışmamakta yada bu cihazları satın alıp hekimi olmadan piyasaya çıkmamaktadır,bu işlemlerin yorumuda sorumluluğuda bir hekime aittir ve raporun altına hekim imza atar ve diğer hekimlerde o tetkiklere göre tedavi planlarlar.Ülkemizde pek çok estetisyen şirketler kurup lazer teknolojilerini satın alabilmekte ancak mutlaka bir hekimle bu işi yürütmektedir,buna kimse karşı değildir,ancak hem teknolojiyi satın alıp hemde hekim sorumluluğu olmadan KAÇAK yani KANUNSUZ çalışan kendini doktor gibi lanse eden pekçok şarlatan bu sektördeki kazanca göz dikip iş sorumluluk almaya,yaptığı hatayı üstlenmeye yada sonuç alamamış hastayla yüzleşmeye gelince ortadan kaybolmaktadır çünkü yaptığı iş kanunsuzdur,ağır hapis cezası vardır bu nedenle yapabileceği tek şey sizin o insanın bulunduğu salonda yaptırdığınız işlemi inkar etmek olacaktır.Maalesef ülkemiz sahte doktor ve sahte alternatif tıp adı altında insanları dolandıran kendini hekim sanan insanların cenneti durumundadır ve gün geçtikçe budurum düzelmekte,bu nedenle mesleğimize hakaret ve saldırılar artmaktadır.Biz yetkisi olan bir çok işi doğru yapan estetisyenlerin yanındayız hatta beraber çalışmaktan gurur duyuyoruz biz her meslekte yetkisiz iş yapan sahtekarların karşısındayız ve bu nedenle burada doğruları halkımıza anlatmaya devam edeceğiz,son olarak sağlıkta rekabet değil doğru tedaviler önemlidir,tedavi ise hekimlik mesleğinin ta kendisidir.

inş paylaşırım sonuçları. henüz tek seans olduğundan bi fark yok. ki zaten 4 seans sonra etkileri yavaş yavaş görülmeye başlanır dediler. altı seans sonrasında yüzde 80-90 olumlu sonuç alıyorlarmış. inş ben de o olumlu dilime girerim :) ayrıntı verecek olursam; cihazı tutuyorlar bölgeye. dıt dıt sesler geliyor. o esnada tarıyormuş. ve ardından yanık kokusu.. cildinizde yanma oluyor ama acısına ben katlanabildim.. bir kez sadece çok zorlandım. emla diye bi krem varmış kullanayım mı diye sordum. etkisini yüzde 20 kadar azaltıyor önermiyoruz katlanırsanız dediler. ben o kremi kullanmayı düşünmüyorum bakalım..teyit etmek için sordum makinenin markasını. fotona olduğunu söyledir. umarım doğru yazmışımdır :)

inş paylaşırım sonuçları. henüz tek seans olduğundan bi fark yok. ki zaten 4 seans sonra etkileri yavaş yavaş görülmeye başlanır dediler. altı seans sonrasında yüzde 80-90 olumlu sonuç alıyorlarmış. inş ben de o olumlu dilime girerim :) ayrıntı verecek olursam; cihazı tutuyorlar bölgeye. dıt dıt sesler geliyor. o esnada tarıyormuş. ve ardından yanık kokusu.. cildinizde yanma oluyor ama acısına ben katlanabildim.. bir kez sadece çok zorlandım. emla diye bi krem varmış kullanayım mı diye sordum. etkisini yüzde 20 kadar azaltıyor önermiyoruz katlanırsanız dediler. ben o kremi kullanmayı düşünmüyorum bakalım..teyit etmek için sordum makinenin markasını. fotona olduğunu söyledir. umarım doğru yazmışımdır :)

işlemin yavaş yapılmasını özellikle isteyin daha etkili sonuç alırsınız

ben genital için bitene kadar anlaştım ekim ayından beri gidiyorum. 500 tl ödedim. Memnunum nerdeyse bitmek üzere seyrek çıkan sarı tüyleri saymazsak:hulya:

bitene kadar kampanyalar tam bi fiyasko..........ayrıca lazerde tüyler bitmez sadece önemli bi oranda azalır incelir cılızlaşır geriye kaln bu cılız tüylerde iğneli epilasyonla tamamlanır ve biter 4 yıldır lazerle haşır neşirim..konuşmadığım doktor dermatolog..vsvs kalmadı ..yani bu kampanyalar çok gülünç ve mantıksız....bence bu işi basite almayın sırf kampanyası var diee ucuz seçenekler sunuyo die aldanmayın çünkü sonuç genelde hüsran oluyo..bu şekilde tamamen göz boyuyolar...bi kere bitme garantisi die bi laf lazer epilasyonun literatüründe yok

Ben bu kampanya mağdurlarından biriyim.Kredi kartına 10 ay taksit yaptıktan sonra 2 seans gördüm.3. seansta kapatıp yok olmuşlar ve 4 ay ödeme yaptım,bundan sonraki ödemeleri yapmamak için bankadan talimat vermekle uğraşıyorum.İnşallah harcama itirzım kabul olur da bundan sonraki ödemelerden kurtulmuş olurum...Herkes dikkat etsin bu tür sömürücülere karşı,güvenli yerlerde biraz pahalı da olsa yaptırmak en iyisi...

sizi üzmek istemem ama tecrubelerimize dayanarak eski haline döneceğini düşünüyorum umaraım dahada artarak geri gelmez:) 6 ay kadar bekleyin sonuç belli olur

Öncelikle güzel ve yararlı bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Yani siz siz tüylerin tamamen yok olmayacağını mı söylüyorsunuz.Öyleyse lazere başlayınca ömür boyu devam etmek mi gerekiyor ben mi yanlış anlıyorum.
Siz lazer atışı yapıyorsunuz değil mi?siz de ankaradasınız,siz bize yardımcı olmaz mısınız?
Çünkü ben tüm vücut bitene kadar kampanyası mağdurlarından biriyim.2 seansta bayağı azalma oldu ama kapatıp kaçtıkları için başka güvenilir bir yerden devam etmek istiyorum.Siz belki yardımcı olabilirsiniz.Biraz uygun ve en etkili yöntem neyse yaralanmak istiyorum.Teşekkürler....

Kampanyaları ilk gördüğümde bana pek inandırıcı gelmemişti... Haklıymışım da... Demekki adamların amacı tahsilatı yapıp bi iki yap devam edip sonraaa vııınnn kaçıp gitmekmiş...

IPL tam lazer değil diyorlar ya peki lazer olanlar da mı kılı geçici yok ediyor... öyle mi????

Bende bundan 1,5 sene öce tüm vücut bitene kadar bir kampanyaya dahil oldum.1,5 milyar verip ama her gidişimde farklı biri vardı yani ayrılıp yeni biri geliyordu.Ve 3 kez mekan da değişti ve tüylerime bakıyorum söyleyebilceğim tek şey daha da kötü hani alt bacak belki biraz azaldı ama yüzümde olur olmadık yerlerden kıllar çıktı çenemde ki hiç yoktu.Şimdi gerçekten güvenilir bir yere gitmek istiyorum inşallah.

Öncelikle güzel ve yararlı bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Yani siz siz tüylerin tamamen yok olmayacağını mı söylüyorsunuz.Öyleyse lazere başlayınca ömür boyu devam etmek mi gerekiyor ben mi yanlış anlıyorum.
Siz lazer atışı yapıyorsunuz değil mi?siz de ankaradasınız,siz bize yardımcı olmaz mısınız?
Çünkü ben tüm vücut bitene kadar kampanyası mağdurlarından biriyim.2 seansta bayağı azalma oldu ama kapatıp kaçtıkları için başka güvenilir bir yerden devam etmek istiyorum.Siz belki yardımcı olabilirsiniz.Biraz uygun ve en etkili yöntem neyse yaralanmak istiyorum.Teşekkürler....

sonuç kötüde olsa tecrubelerinizi paylaşmanızın diğer forum okuyucuları için çok yayarlı olduğunu belirtmeliyim,lazerde kalıcı epilasyon sağlamak tabiki mümkün ancak IPL yani foto epilasyon için bu mümkün değil ,alexandrıte yada nd/YAG kullanılmalı ve doktor kontrolünde olmalı!

Bu arada cilt doktorumda bana şunu söyledi alexander dışında ki makinelerin hiç bir faydası yok.

alexandrıte iyi bir teknoloji ancak yaz aylarında yanık riski biraz fazla ayrıca yüz bölgesi,üst bacak ve üst kolda önermem,nd/yag lazer bu aylarda daha uygun ve sonuçlarıda en az alex kadar iyi bu iki teknolojidede fotona,epicare,cutera candela,apogee markaları önerilerim

Back