Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

drbeauty
ikinci seansımı oldum herionda. bu defa doktoruları ile de görüştüm. bana kaç hertz atış yapıldığına makineden baktım fakat seans bittikten sonra ne yazık ki.. 2,5 herz yazıyordu. doktora sordum. 1,4 hertz öneriyorlar internette dedim. bana öyle yapılmasını rica edeceğim sonraki seanslarda dedim. o da şaşırdı vay be internette böyle bilgiler paylaşılıyor mu filan dedi. bi sonraki seansta kıllarınız ıalmadan gelin. ben bir durumuna bakayım. işe yarayıp yaramadığını görelim ilk iki seansın. yarıyorsa 1,4 atış yapmaya gerek yok. daha fazla canınız acır dedi. tamam dedim ben de. bir de benim kıllların çıktığı başka bi iki yer var. oralarda ya beyaz tenlilerde ya da bilmem ne hastalığı olanlarda olur dedi. ondan şüphelendi. ben hamileyken çıktı geçen sene deyince hamile kaldıysanız doğal yollardan o zaman birr problem yoktur dedi. gene de emin olalım ultrason ile yumurtalarınıza baktırın bir kadın doğumcuya ve de bi kan tahlili verin. sonuçları da gelirken bana getirin dedi. tamam dedim. sizce nasıl bir görüşme olmuş yani söylediklerine ne kadar güvenmeliyim? teşekkürler..

bu arada orda tanıştığım başka bir bayan beşinci seansına gelmiş. daha önce başka bir yere gittim dedi yüzünden dolayı. ama kıllar inanılmaz arttı çok pişman oldum dedi. daha sonra bir arkadaşı internetten araştırmış ve herionu bulmuş. burda beşinci seansım ama çok memnunum. bitmek üzere kıllar. dördüncü seanstan sonra çok azaldı dedi. ben de gitmişken sordum. tüm kol ve tüm bacak ne kadar diye. tüm kol 130, tüm bacak 250 dediler. şu anda yaptıramam ama belki daha sonra. meraklılarına duyurulur..

Öncelikle gittiğiniz yerde bir hekimin olması ve bukadar ayrıntılı görüşme imkanı bulmuş olmanız işlerin yolunda gittiğini ve doğru yerde olduğunuzu düşündürdü! sanırım polikistik over şuphelenip bazı sorular sormuş bencede bu tetkiklerede baktırmanızda fayda var ,fotona benim tecrubeli olduğum bir cihaz ve genelde hasta yoğunluğunun fazla olduğu süreçlerde bizde 3.0 hertz sürate kadar çıkardık ancak birkaç seans sonra istenilen başarıyı yakalayamadığımız hastalarımızda sürati 1.4 e kadar düşürürdük ancak şunu hemen belirteyim beyaz ten ve kalın siyah kıllarda hız yüksek olsada sonuç çok başarılıdır ve boşu boşuna vakitten kaybetmez vede canınız daha az yanmış olur sonuçta doktorunuzun takibinde kalın herşey yolunda görünüyor,geri bildiriminiz iyi oldu bende daha tereddütsüz ankara için tavsiyelerde bulunabileceğim:)

ordaki hekim de aynen bunları söyledi. sizinle tutarlı olmasına sevinrim doğrusu. polikistik over demişti o da. ben çok beyaz tenli değilim. haliyle hormonlardan şüphelendi. askeriyede doktormuş bu arada görüştüğüm hekim. randevu verdirirken sekretere de söyledi not al oraya. geldiğinde şahsen ilgileneceğimi görüşeceğimi filan dedi. o da not aldı. içime sindi doğrusu. bu defa ilk seanstan biraz daha fazla acıdı ama. nedendir bilemiyorum. orda başka bir bayan vardı ellili yaşlarda. dudağına dolgu yaptırmak istedi. doktor hazırlanmasını istedi. sanırım orda yapacak dolguyu. ben bu kadar basit olduğunu sanmıyodum doğrusu. gıdık oluşmaması için çene egzersizi de gösterdi. orda baya bi bayan vardı yani kalabalıktık. herkesin sorusunu yanıtladı. bunlar da ek bilgi olsun istedim :)

ankaradan bunu okuyanlar varsa biyer var kızılay meşrutiyette.. kesinlikle gitmesin kimse. bunlarda bitme garantisi verenlerden. ben yaptırmadım ama öyle bi tavırla karşılaştımki...
sadece nasıl biyer bakmak için konuşmak için gittim. ama kesin karar vermemiştim henüz herkes önce bi araştırma yapar değilmi sonuçta sağlıkla ilgili bişey bu.. sırf daha karar vermedim die o zmn ne işin var burda hadi canım çık falan gibi tepkilerle karşılaştım. herkes birbirinden ukala. bana zorla sözleşme imzalatmaya çalıştılar güya kampanya yakında biticekmiş de o bitmeden hemen imzalamalıymşm.. kesinlikle kanmasın kmse bu ukala sahtekar insanlara..

özelden isim vereblrm buraya yazmıştım ama yazmamam gerekiomş sanırm..

Son düzenleme:
forumda bu tip yerlerden mağdur olan onlarca arkadaşımız var ,sağlıkta ve tedavide sözleşme olmaz!!! zaten hukuki geçerliliğide yok bu tip yerler doktor olmayan insanların işlettiği uygunluk belgesi ve çalışma belgeleri olmayan yerler,asla peşin para ödenmemeli ve mutlaka bir hekim muhattabınız olmalı...

Baştan beri anlatmak istediğim şey bu!!! sonuçta sağlığınız ve tedaviniz için gittiğiniz bu kuruluşlarda mutlaka hekimle birebir muhattap olmanız ve bilgilendirilmeniz gerekmekte ,sonuçta lazer,botox dolgu gibi uygulamalar güzellik salonlarında kim ve ne eğitim aldığını bilmediğiniz size sürekli bitmek üzere olan kampanyalardan söz eden ve önünüze sözleşme koyan insanların bulunduğu işletmelerin işi değildir sürekli bu uyarıları yapıyoruz ancak mağdur sayısı hergeçen gün artıyor ...

arkadaslar ben raucutune kullandım 6ay agustosun sonunda da bıttı ne zaman lazer yaptırabılırım ve sızın yazdıgınız sıte bende görunmuyo istanbulda yasıyorum nerelerde var

Öncelikle çok teşekkür ederim iyiki kk var ve iyiki bizimlesiniz ve bilgilendiriyorsunuz...
Kesinlikle katılıyorum size işi bilen -bilemeyen herkes yapıyor ve ben çok araştırdığım için ve bu araştırmanın içinde kk ilk başta olduğu için doğru yolu bulabiliyorum.uzun zamandır da kk ya girmiyordum daha önce lazer yaptırmıştım fakat birkaç seansım kalmıştı IPL lazer kulanan bir yer ile görüştüm onlarda aynen burada formda yazıalnlar gibi garanti ve fiyat verdiler tabiki bu durum beni cezbetmedi olayın iç yüzünü bildiğim için.ve ne yazık ki FIRTSATLAR ÜLKESİYİZ çünkü bir tanıdığımızla bir üreticinin yanındaki konuşmalara da şahit oldum geçenlerde.Bitkisel sağlık ilaçları üretip 3-5 tl ye onalrı 60-70 lireaya satıyorlar ve onarda fırsatlar ülkesi olduğumuzu söyleyip bunu ne yazık ki değerlendiriyorlar.

Merhaba ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama güzellik merkezinde falan değil, Hastanede yaptırmak istiyorum ve Hastanelerin işlemden sonra herhangi bir problem olduğunda daha güvenli olacağına inanıyorum.

İstanbul Anadolu yakasında bu işlemi yapan herhangi bir hastane bilgisi verirseniz sevinirim

Teşekkürler

Merhabalar dr. beauty06.sciton marka lazerle nd yag uygulaması yapılıyor bana.bugün 4.seansım bitti.aletin internette bulduğum teknik özellikleri:
Dalgaboyu:1064 nm Nd:YAG

Fluens :400 J/cm2’ ye kadar

Atış Süresi:200 ms’ ye kadar

Uygulama Hızı:460 mm2/s’ ye kadar

Tekrarlama Oranı:20 Hz’ ye kadar

Başlık Boyutu :3, 6 mm (tek nokta, yuvarlak);
:30 mm x 30 mm (taranmış bölge)

Cilt Soğutma :Ayarlanabilir, -5 °C ile 30 °C

Kontak Soğutucu:250 W termoelektrik soğutucu, sürekli temas halinde safir tabaka.

Ten rengim buğday.Kıllarım orta kalınlıkta.Uygulama yaptırırken ekranda okuduğum değerler:
85 j/cm2 (bu sanırım fluens değeri)
30 (altında ne yazdığını okuyamadım:)
1.7 hz (rate yazıyordu.hız sanırım bu.)

Hem sizi hem de forumu böyle teknik detaylara bağmak istemezdim.Ancak ciddi paralar ödüyorum ve yapılan işin doğru yapılıp yapılmadığını eğer yazdığım veriler yeterliyse sizden öğrenmek isterim.

geri bildiriminiz ve güzel düşüncelerinize ben teşekkür ederim...

bahsettiğiniz cihaz ATT firmasının ithal ettiği bir cihaz aynı firma epicare alexandrite cihazınıda ithal eden firmadır ki bu iki markada hatırı sayılır iyi teknolojilerdir,ancak sciton marka cihaz üzerinde nd/yag alex ve IPL teknolojilerinide barındırıyor diye biliyorum sizin verdiğiniz dozlardan gördüğüm kadarı ile size uygulanan nd/yag başlık,sanırım tüyleriniz açık renk diye 85 joule gibi yüksek bir doz uygulanıyor bu cihazla çok bir tecrubem olmamasına rağmen genelde nd/yag kullanım dozları birbirine yakındır ve ben dozu gereksiz yüksek bulduğumu belirtmeliyim ,30 olarak yazan kısım birimi milisaniyedir ve ben dozun 45-50 joule seviyesine 30 msn olan değerinde 17 msn değerine getirilmesini sizin cilt renginiz ve kıl durumunuzda daha uygun olacağı kanaatindeyim ayrıca 1.7hertzlik süratide 1.4 hz değerine indirirlerse bence daha etkili sonuç alırsınız diye düşünüyorum

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için.Kıllarım siyah.Zaten cilt ve kıl rengim alete girildiğinde alet otomatik bir değer veriyor.Aynen dediğiniz değerler çıkıyor.Ancak uygulayıcım bu değerleri yükseltiyor.Sanırım garantiye almak için.Bir de benim acı eşiğim yüksek.Her seanstan sonra tebrik ediyor beni vallahi gık demeden tamamladınız diye:)

ben teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…