• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

ben göremedim verdiğiniz sitede ..
Ten rengi tüy yapısı önemlimi bu makina da peki?
İzmir- tüm bacak ortalama?

bende şimdi baktım izmirde 2 yerde var sanırım ;ege sağlık ve klinest(alsancak)
ankara fiyatını vercek olursam tüm bacak 250 tl seans başı civarında ve 60 gün arayla genelde 6-8 seans ücretlendiriliyor gerekirse sonra ücretsiz devam ediliyor,ama kliniğe göre değişiyor bu fiyatlar.nd/YAG cihazların yelpazesi daha geniş ancak yinede kılların durumu bir doktor tarafından değerlendirilmeli.Bu arada youtube ye girebilirseniz fotona olarak oradada işlem görüntüleri var

ankara fiyatını vercek olursam tüm bacak 250 tl seans başı civarında ve 60 gün arayla genelde 6-8 seans ücretlendiriliyor gerekirse sonra ücretsiz devam ediliyor,ama kliniğe göre değişiyor bu fiyatlar.nd/YAG cihazların yelpazesi daha geniş ancak yinede kılların durumu bir doktor tarafından değerlendirilmeli.Bu arada youtube ye girebilirseniz fotona olarak oradada işlem görüntüleri var

250 tüm bacak oldukca iyi bir fiyat bence...
600 verdim ben en son aleksndrate a ama bir daha gidemedim onada yazık oldu tabi...
youtube açılmıyor malesef,engellenmiş...
ama yazdım ajandama söylediğpin yerleri, gidip bi görüşmek gerek...
İlgi ve bilgin için teşekkür....
Hayırlı gecelerrr

güzellik merkezlerinden şartları sağlayanlar polikliniğe dönüştü,doktor bulunan ve ön muayeneden geçebileceğiniz bir poliklinikte bu işlemleri gayet uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz yeterki doğru yerde hekim kontrolünde olsun.size önerim ........................... adresinden referansları açıp fotona yı seçin bulunduğunuz şehirde bu cihazı kullanan yerlerden fiyat alın bence

Dr beauty
Ben adanada yaşıyorum..
ve şuan 25 haftalık hamileyim..
Lazer istiyorum ama hamilelik boyunca zararlı sanırım...(mümkün olsa doğuma kadar özel bölge için gitmek istiyorum)
Emzirirken yaptırılabilirmi..
Adanada yaptırabileceğim bi yer bakıcam ona göre a.s.

güzellik merkezlerinden şartları sağlayanlar polikliniğe dönüştü,doktor bulunan ve ön muayeneden geçebileceğiniz bir poliklinikte bu işlemleri gayet uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz yeterki doğru yerde hekim kontrolünde olsun.size önerim ............................ adresinden referansları açıp fotona yı seçin bulunduğunuz şehirde bu cihazı kullanan yerlerden fiyat alın bence

Faydalı bilgileriniz için öncelikle çok teşekkürler bende uzun zamandır iyi bir merkez araştırıyorum .İzmirde yaşıyorum dediğiniz adrese girip baktım ve sadece ege sağlığı gördüm peki bu yeterli mi yani orda yaptırmak doğru mu sizce çnk izmir lazer konusunda pek geri bana göre çok fazla yer yok olanlardanda kimi memnun kimi değil.Anlıcanız kafam karışık.

Dr beauty
Ben adanada yaşıyorum..
ve şuan 25 haftalık hamileyim..
Lazer istiyorum ama hamilelik boyunca zararlı sanırım...(mümkün olsa doğuma kadar özel bölge için gitmek istiyorum)
Emzirirken yaptırılabilirmi..
Adanada yaptırabileceğim bi yer bakıcam ona göre a.s.

Hamilelik dönemi ile ilgili dünyada yeterli çalışma yok bu nedenle yapılmamalı,emzirme döneminde ise ilk 3 ay önermiyoruz bunun sebebi doğum sonrası anne psikolojisi ağrılı bir işlemden etkilenebilir ve buda anne sütü gelmesi üzerinde pek olumlu olmayacaktır sonra güvenle yaptırabilirsiniz

Faydalı bilgileriniz için öncelikle çok teşekkürler bende uzun zamandır iyi bir merkez araştırıyorum .İzmirde yaşıyorum dediğiniz adrese girip baktım ve sadece ege sağlığı gördüm peki bu yeterli mi yani orda yaptırmak doğru mu sizce çnk izmir lazer konusunda pek geri bana göre çok fazla yer yok olanlardanda kimi memnun kimi değil.Anlıcanız kafam karışık.

Fotona sadece bir öneri bunun dışında nd/yag için cutera markasını kullanan yerlerde olabilir yada alexandrıte olarak epicare veya apogee modellerinide tavsiye ederim,fotona yaptırmayı düşünürseniz scanner başlık 45 joule 9 mm başlık 23 msn ve 1.4 hz genelde yeterli tedaviyi sunar yani daha yüksek doz önermem özellikle tarama hızı yani birimi hz olan kısım 1.5 in üzerinde olmamalı ozaman başarı çok yüksek olacaktır,çoğu merkez işlem çabuk bitsin diye bu değeri 3.0 olarak kullanıyor buda başarıyı çok düşürüyor bu 20 milyon atış yapmış bir hekim olarak benim tecrubem ve sadece fotona nd/yag için geçerli,forumda alexandrıte tecrubeli doktor arkadaşımızdanda öneriler almalısınız

üç günde 246 arkadaşımız okumuş :)bence okuyan arkadaşlar fikirlerinide yazarsa sürekli forumda ön sayfada yer alır ve daha fazla kişinin canının yanmasını önlersiniz...

Fotona sadece bir öneri bunun dışında nd/yag için cutera markasını kullanan yerlerde olabilir yada alexandrıte olarak epicare veya apogee modellerinide tavsiye ederim,fotona yaptırmayı düşünürseniz scanner başlık 45 joule 9 mm başlık 23 msn ve 1.4 hz genelde yeterli tedaviyi sunar yani daha yüksek doz önermem özellikle tarama hızı yani birimi hz olan kısım 1.5 in üzerinde olmamalı ozaman başarı çok yüksek olacaktır,çoğu merkez işlem çabuk bitsin diye bu değeri 3.0 olarak kullanıyor buda başarıyı çok düşürüyor bu 20 milyon atış yapmış bir hekim olarak benim tecrubem ve sadece fotona nd/yag için geçerli,forumda alexandrıte tecrubeli doktor arkadaşımızdanda öneriler almalısınız[/QUOTE

araştırmaları mı yaparken söyledikleriniz bana çok faydalı olacak peki sizin önerebileceğiniz bir hekim arkadaşınız yada merkez yok mu izmirde.Yada duyduğunuz bu işin içinde bir uzman olmanız tecrübeleriniz bizlere yardımcı olur.

birde diğer söylediklerinizide ...............................den mi bakıcaz.Hangi merkezlerde kullanıldığına .Baktım ama bulamadım.

........................... adresine gidin
sonra referansları tıklayın
fotonayı seçin
çıkan sayfadan bulunduğunuz şehri tarayın ...

gerek forum içerisinde gerek özelimde elimden geldiğince sorularınızı cevaplandırmaya çalışıyorum atladıklarım olabilir elimden geleni yapmaya devam edeceğim...

lazer(ndyag) epilasyonun daha başındayım 3.seans, tatile gitmeyi düşünüyorum,henüz dökülmeler çok olmadığı için tüyleri kısaltmada kökten alım önerilmiyor ama bir defalığına mahsus olsa; epilatör cihazıyla alırsak önceki seasnlarım boşa mı gitmiş olur? (sonuçta hasar alanlar zaten döküldü) ama tereddütteyim tabbi, yorumlarsanız sevinirim...

(bu arada duyguege arkadaşımız,seanslara gitmeden önce az da olsa ağda yapmış ve olumsuz olarak birşeyin değişmediğini söylemişti)

drbeauty06 peki fotona hakkında bizi biraz daha bilgilendirebilir misiniz neden tercih etmeliyiz ve hangi kıl yapısına ait kişilerin tercihi olmalı bu cihaz. Kusura bakmayın o kadar çok çeşit var ki ama bizlerde hangisini tercih edebileceğimizi bilmiyoruz sonuçta hekim değiliz ve bazı merkezlerde sadece bir çeşit makine ile çalışıyorlar....:)

lazer(ndyag) epilasyonun daha başındayım 3.seans, tatile gitmeyi düşünüyorum,henüz dökülmeler çok olmadığı için tüyleri kısaltmada kökten alım önerilmiyor ama bir defalığına mahsus olsa; epilatör cihazıyla alırsak önceki seasnlarım boşa mı gitmiş olur? (sonuçta hasar alanlar zaten döküldü) ama tereddütteyim tabbi, yorumlarsanız sevinirim...

(bu arada duyguege arkadaşımız,seanslara gitmeden önce az da olsa ağda yapmış ve olumsuz olarak birşeyin değişmediğini söylemişti)

Hangi tip lazer kullanılmış olursa olsun seansınıza 20 gün kalana kadar tüylerinizi ağda dahil her yöntemle alabilirsiniz,sadece işleminize 20 gün kala artık jilet dışı yöntem kullanmamanız gerekiyor ,diğer yöntemler kıl kökünü tahrip ettiği ve lazerde hedef kıl kökü olduğu için ve bu kökler 15-20 günde oluşabildiği için ağda ve epilatör yapmamanız gerekiyor

drbeauty06 peki fotona hakkında bizi biraz daha bilgilendirebilir misiniz neden tercih etmeliyiz ve hangi kıl yapısına ait kişilerin tercihi olmalı bu cihaz. Kusura bakmayın o kadar çok çeşit var ki ama bizlerde hangisini tercih edebileceğimizi bilmiyoruz sonuçta hekim değiliz ve bazı merkezlerde sadece bir çeşit makine ile çalışıyorlar....:)

Öncelikle fotona markası benim hakkında en fazla bilgi sahibi olduğum ve ciddi tecrubem olduğu için tavsiye ettiğim makinalardan birirsi bunun dışında cutera,apogee,epicare markalarıda bir çok arkadaşımın kullandığı bu konudaki en iyi diğer cihazlar.
fotonaya gelince ;nd/YAG cihazların içinde 130 watt gücü olan tek makina diğerleri ve fotonanın xpMAX modeli altı modelleri 65Watt,yine fotonada scanner başlığı sayesinde uygulamacının hata yapma ,aynı yere iki atış yapıp yakma yada atış yapılan alanlarda atlama yapıp kontrole çağırma ihtimalini ortadan kaldırmakta,yine nd/YAG lazerler kıl kökü kılcal damarları tahrip ederek etki gösterdiğinden kalıcılığı en üst düzey makinaların başında geliyor son olarak ............................ adresinde referanslar bölümünde bu cihazın olduğu hastahanelere bakacak olursanız neden bu makinanın bukadar ünlü hastanelerin tercihi olduğu belki bir fikir verebilir.youtubeye girerek fotona yazarsanız scanner tekolojisi ile işlem görüntülerine ulaşabilirsiniz...

drbeauty.. vermiş olduğunuz bilgiler için tşk ederim.
ben de yazın başlamayı düşünüyordum. öncelikli olarak koltuk altı. bir de hamileyken göğüs ucumda ve göbeğimde de birkaç tane çıkmıştı. hamilelikten sonra dökülür diye umuyordum ama dökülmediler. onlara yaptırmayı düşünüyorum. ankaradan yer tavsiye edebilir misiniz ve bir de ortalama kaça mal olur seans başına tahmininiz var mı?

drbeauty.. vermiş olduğunuz bilgiler için tşk ederim.
ben de yazın başlamayı düşünüyordum. öncelikli olarak koltuk altı. bir de hamileyken göğüs ucumda ve göbeğimde de birkaç tane çıkmıştı. hamilelikten sonra dökülür diye umuyordum ama dökülmediler. onlara yaptırmayı düşünüyorum. ankaradan yer tavsiye edebilir misiniz ve bir de ortalama kaça mal olur seans başına tahmininiz var mı?
................................ adresinden referanslar bölümünden fotonayı işaretlerseniz bulunduğunuz şehirdeki klinikleri görebilirsiniz,fiyat yelpazesi çok değişik kolaltı bikini beraber 50 tl yapan klinikte var 200 tl yapanda tabii bu seans fiyatları ortalama 6 seans

arkadaşlar az önce sikayetvar.com sitesini gezdim okadar çok peşin para ödeyip mağdur olmuş bayan varki!
sizleri yine uyarıyorum bitene kadar tek peşin ödeme kampanyalara rağbet etmeyin,bu parayı verdikten sonra aynı kalitede hizmet alamayabilirsiniz,cihaz arzalanabilir,aynı cihazla devam edemeyeblirsiniz,randevu alamayabilirsiniz,en önemlisi cayma hakkınızı memnun kalmama hakkınızı kullanamayabilirsiniz,unutmayın sağlık hizmetinin garantisi ve peşin ödeneni olmaz...
gittiğiniz yerle ilgili google da arama yapın forumlara bakın,şikayetleri değerlendirin,örneğin ankarada bir klinikle ilgili yanık şikayetleri var bununla ilgili bölüm açmaya çalıştığınızda açılmıyor sanırım şirket sahibince engellenmiş,ve en önemlisi gittiğiniz yerde doktor varmı buna dikkat edin

birde diğer söylediklerinizide ......................den mi bakıcaz.Hangi merkezlerde kullanıldığına .Baktım ama bulamadım.

ataspatos...

Aradığın sorunun cevabı 1 önceki sayfada vardı canım....

Merhaba mesajlarınızın hepsini okudum bildiklerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Ben Antalyada yaşıyorum bahsettiğiniz cihazı burada kullanan bi yer yok ama Alexandrite kullanan yerler var.Görüştüğüm bi poliklinikte (Başında Medikal Estetisyen var işletmecisi) bitene kadar kampanyası yapılıyor paket ve koltuk altı 1250 tl 10 taksit hatta peşin 1000 tl fiyat oldukça uygun yalnız bu merkezde hem IPL hem Alexandrite var bunun sebebi nedir acaba?Ben bu durumdan şüphelenip belkide cihazın Alex. olmadığını bile düşündüm ama IPL cihazı kliniğe satan şirketi buldum içiniz rahat olsun orda her iki cihazda var dedi ben yine rahat edemedim klinikteki estetisyen bayanı arayıp cihazlarının modelini sordum Alexandrite Quntum olduğunu söyledi.Bu model hakkında bilginiz var mı?Bu merkezi tavsiye edermisiniz?Görevliye bitene kadar diyorsunuz fakat bununla ilgili belge veriyormusunuz diye sordum,istersek dr.un yazılı belge verebileceğini söyledi.ASlında başında Dr.var ayrıca burası bir Poliklinik güzellik salonu değil hatta biz görüşmeye gittiğimizde isimleri ........ Estetik'ten ............Poliklinik olarak değiştiriliyordu yeni tabela takılıyordu, cihazları da Alex. fiyat makul herşey çok güzel yani ama tereddüt bu Qantum gerçekten Alex in modelimi?IPL ninde böyle bir modeli varmış, mesajıma cevap verirseniz memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim.

Back