- Konu Sahibi drbeauty06
Teşekkürler bilgi için=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ndyag ile alexandrit ı acı ve etki yönüyle kıyaslayabilir misiniz ben ndyag ı denettirdim küçük bi alana bacağıma hastane ortamında ama dayanılır bi acı değildi alexin acısı nasıl ve sizin de mi ndyag deneyimleriniz böyle acılı oldu özellikle bu ikisini de yaptırmış biri veya bu ikisini de kullanmş bi uzman varsa aramızda lütfen cevaplasın
arkadaşlar gideceğiniz yer poliklinik,muayenehane yada hastane değilse ruhsatsız ve kaçaktır her an kapatılabilir,asla peşin para ödemeyin...
sonuçta hekim kontrolünde ve yetkili ruhsatlı bir yer seçmişsiniz gidişata görede lazerden sonuç alıp almadığınızı anlarsınız ancak dökülmeler 3haftayı bulur ,hangi tip ve marka lazer kullanıldığını belirtirseniz daha ayrıntılı bilgilendirmeye çalışırım...benim gideceğim yer bi hastanenin polikliniği oranın doktoru yapmıyo işlemleri ama ben doktoruna gidip danıştım kıllarımı inceledi görür bence makina senin kıllarını dedi yani daha evvel gittiğm başka bi doktor da senin tüylerini hiç bi makina görmez demişti sonra başka bi hastanede doktor deneme yaptı o da bence kılların etkilendi aradan zaman geçsin tekrar bakalım dedi dedi ama henüz 2 hafta geçmedi kıllar dökülecek mi bilmiyorum ben de polikliniğin kampanyasını kaçırmamak için beklemedim o kadar ,polikliniğin doktoru görür demişti zaten hangisi yanılacak zaman gösterecek
ndyag kola yapılsa daha iyi sonuç verir mi alex e göre??ordaki kıllar bacağıma nazaran daha açık renk ama onlar da siyah ordaki bayan kolun en az %5o azalır dedi ama bacaklarım için en az%70-80 civarı biter dedi eğer dedikleri gibi sonuç alırsam çok rahat ederim benim için yeterli olur yani[/QUOT
klinikteki fotona xp max versiyonu yani 130 watt ise koldada diğer bölgedede daha başarılı olur ancaközellikle kolda alex önermem kılları kalınlaştırabilir.
çok çok teşekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı oldu aceba tüm vücuduma ndyag mı yaptırsam:uhm: bikini bölgesi kıllarına da yapılması doğru olur mu oradaki kıllar sert o bölgeyi alex le mi yaptırayım (bazı yerlerine alex bazı yerlerine nd yag yapabiliriz demişlerdi neye göre karar veriliyo??)
bi de ben başka bi hastanede bacağımdaki küçük bi alana ndyag fotona yaptırdım doktor 50 ve 55 le yapıcam tüylerini görsün diye dedi ama canım çok yandı dayanılacak bi acı değildi bikini ve genital bölge daha da acır aceba bana yüksek verdiği için mi canım bu kadar yandı yoksa hep mi böyle acılı (soğutucu bile acıyı kesememişti.)
çok çok teşekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı oldu aceba tüm vücuduma ndyag mı yaptırsam:uhm: bikini bölgesi kıllarına da yapılması doğru olur mu oradaki kıllar sert o bölgeyi alex le mi yaptırayım (bazı yerlerine alex bazı yerlerine nd yag yapabiliriz demişlerdi neye göre karar veriliyo??)
bi de ben başka bi hastanede bacağımdaki küçük bi alana ndyag fotona yaptırdım doktor 50 ve 55 le yapıcam tüylerini görsün diye dedi ama canım çok yandı dayanılacak bi acı değildi bikini ve genital bölge daha da acır aceba bana yüksek verdiği için mi canım bu kadar yandı yoksa hep mi böyle acılı (soğutucu bile acıyı kesememişti.)