- Konu Sahibi drbeauty06
DEVAMI Bahsettiğim merkezle görüşmeden önce bir yerden daha randevu almıştık burası da yine başında Dr. olan bir merkez, gittiğimizde de görüşmeleri her iki yerde de dr. la yaptık zaten fakat bu yer inanılmaz pahalı bu merkezde de aklımı kurcalayan şeyler oldu burda ki dr. bize pahalı olmalarının sebebi olarak kullandıkları başlığımı merceğimi ne değiştirdiklerini söyledi sadece onun fiyatı 60 euro imiş, tabi bizde arkadaşla vay be ne kadar titizler falan diye düşündük ama paket ve koltuk altı bölgesine 500tl seans başı dedi:1shok: bize 2 arkadaş olunca 400 olur indirimli hali dedi. Kampanyanız yokmu dedik, bizde bitene kadar kampanyası gibi kampanyalar yok ama 4 seans olarak seans aralıkları 8 hafta aralıklarla olacak şekilde fiyatlarının peşin 1600 tl olduğunu söyledi, bu da bize çook fazla geldi tabi 1500 e indirdi peşin.Cihazları Alexandrite Candela imiş ama bu fiyat niye bu kadar fazlabenneyaptımki başlık değiştirme olayını bi önceki mesajda bahsettiğim kliniğe sorduğumuzda cildinize temas etmiyorki cihaz biz başlık değiştirmiyoruzz dediler bu benim aklımı karıştırdıfisfisfis diğer klinikte deneme atışı yapılırken cildimize değen sadece metal bir uç vardı mesela o dezenfekte ediliyormu?değişiyormu?diğer dr niçin değiştiriyor?ayrıca bu çok pahalı rakam veren kilinik seans aralıklarında jilet yapılmadığını böyle bir uygulama olmadığını ve iki seans arasında başka bir ara seans olmadığını söyledi diğer yerde uygulama her ay yapılıyor ilk 3 seansta ara seansta var burada niye yok lütfen ilgilenin artık bu kıldı tüydü uğraşmak istemiyorum kurtulmak istiyorum ama paramıda çöpe atmak istemiyorum gittiğim yerden sonuç almak istiyorum
Son düzenleme: