Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

DEVAMI Bahsettiğim merkezle görüşmeden önce bir yerden daha randevu almıştık burası da yine başında Dr. olan bir merkez, gittiğimizde de görüşmeleri her iki yerde de dr. la yaptık zaten fakat bu yer inanılmaz pahalı bu merkezde de aklımı kurcalayan şeyler oldu burda ki dr. bize pahalı olmalarının sebebi olarak kullandıkları başlığımı merceğimi ne değiştirdiklerini söyledi sadece onun fiyatı 60 euro imiş, tabi bizde arkadaşla vay be ne kadar titizler falan diye düşündük ama paket ve koltuk altı bölgesine 500tl seans başı dedi:1shok: bize 2 arkadaş olunca 400 olur indirimli hali dedi. Kampanyanız yokmu dedik, bizde bitene kadar kampanyası gibi kampanyalar yok ama 4 seans olarak seans aralıkları 8 hafta aralıklarla olacak şekilde fiyatlarının peşin 1600 tl olduğunu söyledi, bu da bize çook fazla geldi tabi 1500 e indirdi peşin.Cihazları Alexandrite Candela imiş ama bu fiyat niye bu kadar fazlabenneyaptımki başlık değiştirme olayını bi önceki mesajda bahsettiğim kliniğe sorduğumuzda cildinize temas etmiyorki cihaz biz başlık değiştirmiyoruzz dediler bu benim aklımı karıştırdıfisfisfis diğer klinikte deneme atışı yapılırken cildimize değen sadece metal bir uç vardı mesela o dezenfekte ediliyormu?değişiyormu?diğer dr niçin değiştiriyor?ayrıca bu çok pahalı rakam veren kilinik seans aralıklarında jilet yapılmadığını böyle bir uygulama olmadığını ve iki seans arasında başka bir ara seans olmadığını söyledi diğer yerde uygulama her ay yapılıyor ilk 3 seansta ara seansta var burada niye yok lütfen ilgilenin artık bu kıldı tüydü uğraşmak istemiyorum kurtulmak istiyorum ama paramıda çöpe atmak istemiyorum gittiğim yerden sonuç almak istiyorum

Son düzenleme:

öncelikle şunu belirtmeliyim quanta markasınında,candelanında alexandrıte cihazı var,ve hiç ama hiç bir lazerdevhasta başına lens değişimi diye birşey yoktur,ayrıca lensler ortalama 600 euro fiyatındadır ,yılda bir değişim genelde gerektirir.ben candela markasını ve cihazını biliyorum.her iki merkezdede verilen rakamlar ankaraya göre çok uçuk rakamlar.Gittiğiniz yerler polikliniğe dönüştüğüne göre bu iş için doğru yerler ancak peşin para ödemeyin derim zira cihaz arzalanabilir,sonuç istenilen seviyede olmayabilir!
yine eğer alexandrıte düşünüyorsanız epicare markasını yada apogee 5500 markasını tercih edin derim.buarada fotona antalyada Dr. K. Y. 0............... (............................) olarak ....................... sayfası referanslar bölümünde geçiyor bence oradanda bir fiyat alın!sorularınızı cevaplamaya devam edeceğim.fotonada işlem yaptırmaya karar verirseniz scanner başlık 9mm lens 45 joule 23msn ve özellikle 1.4 hz hız soğutucudada 5 seviyesinin geçilmemesi tavsiyemdir.Burada hızın düşük olması ve soğutucunun aşırı yüksek olmaması başarı şansını çok artırıyor.Bu makinada 20 milyon üzeri atım yapan en deneyimli hekimlerden birisi olarak bunları söylüyorum

kontrol seansları alexandrıte cihazlarında maalesef gerekli işlem sırasında aynı yere iki atış yapma yani yanık korkusu bazı yerlerde uygulamacının alan atlamasına yol açıyor o bölgede kıllar 15 gün sonra çıkınca atlanıldığı anlaşılıyor,fotona markasında scanner başlık bu atlama yada aynı yere iki atış ihtimalini ortadan kaldırıyor. bu adresten işlem görüntülerini izlemenizi öneririm .........................................................
işlem sırasında teninize temas eden demir çubuk sadece ışığın cilde mesafesini sabitler,sanırım işlem öncesi uygulamacı uygun bir dezanfektanla bunu siliyordur

şimdi szin tavsiyeniz hastanede mi yapılması daha uygun ve gerçek tedaviye cevay verr.ben 17 yaşındayım bir yıl daha beklemem gerekiyor ve ankarada oturuyorum şimdi ne yapmalıyım??ben hacettepe falan düşünmüştüm bu konu hakkında araştırma yaptım ama hiçbir biligi yardımcı olmyor ????mafoldumben

ben lazer kesin düşünüyorum şuan bir senem daha var ben nerde yaptırmalıyım hacettepede düşünüyorum bana yardım edin çünkü randevu almam falan gerkiyormuş. ankara oturuyorum ne olur bana biraz açıklayın şimdi bu kıllardan kutulunma ihtimalimiz yok bu böyle mi kalcam

1 senedir gidiyorum ve bitmiyceğini okuyunca hayallerim yıkıldı:çok üzgünüm: en azından kenime teselli bulıyım oldukça azaldı bıraktıktan sonrada sanırım eski haline dönücek kadar çoğalmazmafoldumben

Vakit ayırıp sorularımı yanıtladığınız için teşekkür ederim, K....... Y.....'in yerini aradım, bugün akşam için randevu aldım kıl yapıma bakmaları gerektiğini söylediler önce, seanslar 3 haftada birmiş biri ücretli biri ücretsizmiş (2. seans sizin bahsettiğiniz ara seanslar sanırım düzeltme amaçlı) buranın verdiği fiyatı söyleyeyim k.altı;80 genital 200 TLbenneyaptımki Cihaz FOTANA, yani 1,5 ayda bir 280 TL :1shok: yinede bugün gidip görüşmek istiyorum. Şuana kadar en iyi fiyet veren yer bitene kadar 900 peşin diyen yerdi (genital+k.altı için) 2si arasında karar vereceğim ama sizin tavsiyenizde mantıklı cihazın çalışması başta başladığımız gibi olmayabilir çünkü daha sonra

fotona cihazında scanner başlık kullanılmasını lütfen isteyin,ozaman kontrol seansı gerekmez,burada kullanılacak dozu size önceki cevapta yazmıştım onu rica edin bence;birde seans aralığı 60 günden az olmasın derim çünkü gereksiz.

lazer tedavisini bazı kaynaklar 14 yaş üstüne önersede ben 16 yaş sonrasını uygun buluyorum,bu tedaviyi devlete ait hastanelerde pek bulmanız mümkün değil,özel poliklinikler yada hastanelerden faydalanabilirsiniz............................... adresinde referanslar bölümünden fotona markasını işaretleyerek bulunduğunuz şehirdeki klinikleri görebilirsiniz. yine epicare yada apogee markalarınıda tavsiye ederim,bu mevsimde nd/YAG tercih edebilirsiniz

sizi üzmek istemem ama tecrubelerimize dayanarak eski haline döneceğini düşünüyorum umaraım dahada artarak geri gelmez:) 6 ay kadar bekleyin sonuç belli olur

sizin yok mu kliniğniz?? peki lazer tedavisi demişsiniz yha eski haline döner diye bu hereks için mi geçerli yani lazerde tedavi kesin depğil mi bunuda öğrenebilir miyim

sizin yok mu kliniğniz?? peki lazer tedavisi demişsiniz yha eski haline döner diye bu hereks için mi geçerli yani lazerde tedavi kesin depğil mi bunuda öğrenebilir miyim

kanunun başlığına ve önceki yazılanlara bakarsanız ıpl(fotoepilasyon) cihazı ile işlem yaptıran bayanlar için tekrar çıkar ifadesini kullandık,çünkü ankara dahil pek çok yerde yaygın bir şekilde IPL cihazı lazermiş gibi insanlara sunulmaktadır,onedenle insanları bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyorum
nd/YAG ve alexandrıte gibi doğru cihazlarla ve doğru uygulamacılarla bu işlem yapıldığında sonuç kalıcıdır.

size ankarada fotona kullanan bir kaç kliniğin ismini yazıyorum görüşme yapıp fiyat alabilirsiniz,başka konu başlığı altında birara görmüştüm sanırım kolaltı bikini için ikisi birlikte 50 tl gibi bir kampanya varmış devam ediyorsa başlangıç ve deneme için iyi fiyat
Özel Herion polikliniği tunalıhilmi
magicare GM ümitköy
Özkan klinik necatibey

Kullanılacak doz estetisyenlerce ayarlanıyormuş benim rica etmemle böyle bir uygulamanın yapılamayacağı kendilerince bu hızların ayarlandığını belirttiler, seans aralıklarıda 3 haftada bir, arada hiç jilet yapılmasını istemiyorlar sadece ilk seanstan bir gün önce 0 jilet yapılıp seansa gelinmesini söyledi.Benim görüştüğüm bayan kliniğin müdürü aynı zamanda hemşire olduğunu söyledi.Fiyattada 30 tl indirm yaptı 250 TL 6 haftada bir ödenecek ücret, ayrıca 8-10 seans süreceğini söyledi bu yeküne vurulduğunda 2000-2500TL eder. Ayrıca senasların çok sık olması ve diğer belirttiğim nedenlerden dolayı sanırım ben burayada başlayamayacağım:çok üzgünüm:

dr.beauty yazdıklarınızı okudum ve ısrarla nd yag fotona ve diğer türleri (her neyse işte)üzerinde durduğunuzu farkettim ama bahsettiğiniz alet bi kurtarıcı değil kaldı ki hiç bi lazer aleti bu fonksiyona sahip değil her ne kadar farklı markalara sahip olsalarda 3 aşağa 5 yukarı hepsi aynı işlevi görüyo fakat şöyle bişey de var ki herkes kendi kliniğinde olan aleti göklere çıkarıo diğer lazer aletlerini saf dışı bırakıo tamamen.. bu şekilde kafamızı allak bullak ediyosunuz..her insanda kıl yapısı türü ten rengi vsvs gibi biçok değişik faktör var olayı tek bi lazer tipine indirgemenin hiç bi manası yok bunu açık açık belirtmesenizde ima ettiğiniz ortada

size daha önce yazdıklarımı forumdan iyi takip etmenizi öneririm,birincisi ben şuan özelde çalışmıyorum ve anlattıklarım 6 yıllık tecrubeme dayanan tavsiye niteliğinde,ikincisi her makina aynı işi yapmaz,bu cihazların dalga boyları lenslerinin çapı,kırılma oranı frekansları,hızı,ışığın cilt altında kalış süreleri hep farklı,benim burada anlattığım ve önerdiğim cihazlar bu teknolojide dünyadaki son çalışmalara dayanan en son teknolojiler,ve daha iyileri geliştirildiğinde onuda burada paylaşırım,üçüncü olarakta ben bir hekimim kafanızı allak bullak eden derken lütfen yetkisiz ve doktor olmayan kişilerin görüşleriyle bizim yazdıklarımızı karıştırmayın bence allak bullak olma sebebiniz öncelikle bu işi kim yapmaya yetkili ve kim bu konu hakkında gerçek bilimsel bilgiye sahip bunu algılayın,kısacası bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup buraya bişeyler yazmayın önce okuyun lütfen...

kesinlikle bahsedilen fiyat çok abartılı,aynı zamanda bir kliniğin iyi bir cihaza sahip olması bu işi iyi yaptığını garantilemiyor,zira bu klinikte dozu estetisyen ayarlıyor demişler buda çok profesyonel olmayan bir çalışma izlenimi veriyor ben en azından bir hekim ön değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum,dedim ya alexandrıte cihazlarından epicare ve apogee markalarınıda araştırın ve en önemlisi bir doktorla muhattap olabileceğiniz,şikayet ve memnuniyetinizde yine muhattap bulabileceğiniz bir klinikte bu işi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…