- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.495
- 448
- Konu Sahibi Safir Taht
5 ve 6. sayfalarda urunler , beğenin fiyatlarda indirim yaparım .
Kullanmadiklarim çıksın elimden istiyorum.
Kullanmadiklarim çıksın elimden istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana Haziran ayında hediye geldi ,Nereden almıştınız?? Ykm de deneyebilirim değil mi??
Bana Haziran ayında hediye geldi , kutusu duruyor hala .
Kutusu duruyor hala , kutuda seri da yazıyor . Kontrol etmek isterseniz verebilirim .
Ykm de tester ürünü var mı bilmiyorum maalesef .
Şu anda kullandığım parfümlerin var ve cok fazla kullanmadığımdan elden çıkarmak istiyorum .
Anladım, ben ilk fırsatta ykm ye gideyim bir bakayım
Başka satmayı düşündüğünüz parfumunuz var mı??
İlk sayfada bir parfum daha var , Dkny. İnternetten orjinal diye almıştım fakat sonra kutusunu attığımdan emin olmak adına kontrol edemedim ve satıştan çektim . Duruyor eğer isterseniz onun da kokusuna bakın uygun fiyata onu da verebilirim .
Gg den almıştım o nedenle emin olamadım ve satıştan çektim . Sonuçta icime sinmedi yine de .
Hangi siteden almıştınız ?? şişenin altında barkod seri no falan yok mu ki?
Tamamdır, be delicious değil mi? o da aklımda, ikisini de deneyeceğim.
Gg den almıştım o nedenle emin olamadım ve satıştan çektim . Sonuçta icime sinmedi yine de .
Tabii yakın zamanda almadım .
Üstelik 2 şişe almıştım o zaman . Birini kullandım . Fresh kokusu vardı , yaz için ideal ama dediğim gibi garanti veremedigim icin . Onu isterseniz zaten cok uyguna vericem . Bu şişeyi de cok az kullandım .
Hmm bu siteyi duymamıştım hiç, kalıcı mı peki, uçup gidiyor mu kokusu hemen?
Eğer beğenirsem alırım tabi ki:)) fresh istiyordum ben de koku olarak
Duymussunuzdur , ben kisaltarak yazdim ondan anlaşılmadı sanırım , gitti gidiyor dan aldım .
Kalicilik orta seviye de diyebilirim . Kullandığım iki parfum var su anda . Hatta bir tanesi bir parmak kadar kaldı , o da hediyeydi :)
Degisiklik olsun , 3 -5 kez de olsa farklı kullanmak isterseniz , onu da size hediye gönderebilirim . Lancome magnifique .
Ben biraz çabuk sıkılıyorum galiba .
Aay siz gg diyince netten baktım gg.com diye baska bir site buldum da ben, kusura bakmayın
Ne kadar iyisinizz :) Ben bir bakayım ykm ye size haber vericem eğer begenirsem olur tabii ki neden olmasın , ben de parfumlere sardım da şu ara :) şu ara victoria's secret night kullanıyorum ama biraz değişiklik istedim, ilk fırsatta gidip deneyeceğim![]()
Canim adidaslar güzel aslında ama fiyati yuksek secret obsession da biraz agir ama özel günlerde kullanılabilecek hos bir kokusu kisin de dusunebilirim
Canım adidas ayakkabılar sıfır sayılır , evde bir kez giyildi sadece . Fiyat o nedenle çok sayılmaz aslında .
Parfüm de bana hediye idi . Kullandığım başka parfümlerim var o nedenle satmak istiyorum . Önümüz kış zaten . Eğer ikisini de düşünürsen orta yol bulur , anlaşırız .