- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Safir Taht
5 ve 6. sayfalarda urunler , beğenin fiyatlarda indirim yaparım .
Kullanmadiklarim çıksın elimden istiyorum.
Kullanmadiklarim çıksın elimden istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana Haziran ayında hediye geldi ,Nereden almıştınız?? Ykm de deneyebilirim değil mi??
Bana Haziran ayında hediye geldi , kutusu duruyor hala .
Kutusu duruyor hala , kutuda seri da yazıyor . Kontrol etmek isterseniz verebilirim .
Ykm de tester ürünü var mı bilmiyorum maalesef .
Şu anda kullandığım parfümlerin var ve cok fazla kullanmadığımdan elden çıkarmak istiyorum .
Anladım, ben ilk fırsatta ykm ye gideyim bir bakayım
Başka satmayı düşündüğünüz parfumunuz var mı??
İlk sayfada bir parfum daha var , Dkny. İnternetten orjinal diye almıştım fakat sonra kutusunu attığımdan emin olmak adına kontrol edemedim ve satıştan çektim . Duruyor eğer isterseniz onun da kokusuna bakın uygun fiyata onu da verebilirim .
Gg den almıştım o nedenle emin olamadım ve satıştan çektim . Sonuçta icime sinmedi yine de .
Hangi siteden almıştınız ?? şişenin altında barkod seri no falan yok mu ki?
Tamamdır, be delicious değil mi? o da aklımda, ikisini de deneyeceğim.
Gg den almıştım o nedenle emin olamadım ve satıştan çektim . Sonuçta icime sinmedi yine de .
Tabii yakın zamanda almadım .
Üstelik 2 şişe almıştım o zaman . Birini kullandım . Fresh kokusu vardı , yaz için ideal ama dediğim gibi garanti veremedigim icin . Onu isterseniz zaten cok uyguna vericem . Bu şişeyi de cok az kullandım .
Hmm bu siteyi duymamıştım hiç, kalıcı mı peki, uçup gidiyor mu kokusu hemen?
Eğer beğenirsem alırım tabi ki:)) fresh istiyordum ben de koku olarak
Duymussunuzdur , ben kisaltarak yazdim ondan anlaşılmadı sanırım , gitti gidiyor dan aldım .
Kalicilik orta seviye de diyebilirim . Kullandığım iki parfum var su anda . Hatta bir tanesi bir parmak kadar kaldı , o da hediyeydi :)
Degisiklik olsun , 3 -5 kez de olsa farklı kullanmak isterseniz , onu da size hediye gönderebilirim . Lancome magnifique .
Ben biraz çabuk sıkılıyorum galiba .
Aay siz gg diyince netten baktım gg.com diye baska bir site buldum da ben, kusura bakmayın
Ne kadar iyisinizz :) Ben bir bakayım ykm ye size haber vericem eğer begenirsem olur tabii ki neden olmasın , ben de parfumlere sardım da şu ara :) şu ara victoria's secret night kullanıyorum ama biraz değişiklik istedim, ilk fırsatta gidip deneyeceğim
Canim adidaslar güzel aslında ama fiyati yuksek secret obsession da biraz agir ama özel günlerde kullanılabilecek hos bir kokusu kisin de dusunebilirim
Canım adidas ayakkabılar sıfır sayılır , evde bir kez giyildi sadece . Fiyat o nedenle çok sayılmaz aslında .
Parfüm de bana hediye idi . Kullandığım başka parfümlerim var o nedenle satmak istiyorum . Önümüz kış zaten . Eğer ikisini de düşünürsen orta yol bulur , anlaşırız .