• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Tüm ürünler 5. ve 6. sayfalarda ***

5 ve 6. sayfalarda urunler , beğenin fiyatlarda indirim yaparım .
Kullanmadiklarim çıksın elimden istiyorum.

Uygun fiyatlı vereceğim , indirim yaparım kızlar..

Parfümün kullanılma durumu ,

$image.jpg $image.jpg

Nereden almıştınız?? Ykm de deneyebilirim değil mi??
Bana Haziran ayında hediye geldi ,
Kutusu duruyor hala , kutuda seri no da yazıyor . Kontrol etmek isterseniz verebilirim .
Ykm de tester ürünü var mı bilmiyorum maalesef .

Şu anda kullandığım başka parfüm var ve cok fazla parfum kullanmadığımdan elden çıkarmak istiyorum .

Son düzenleme:
Bana Haziran ayında hediye geldi , kutusu duruyor hala .
Kutusu duruyor hala , kutuda seri da yazıyor . Kontrol etmek isterseniz verebilirim .
Ykm de tester ürünü var mı bilmiyorum maalesef .

Şu anda kullandığım parfümlerin var ve cok fazla kullanmadığımdan elden çıkarmak istiyorum .

Anladım, ben ilk fırsatta ykm ye gideyim bir bakayım :21:
Başka satmayı düşündüğünüz parfumunuz var mı??

Anladım, ben ilk fırsatta ykm ye gideyim bir bakayım :21:
Başka satmayı düşündüğünüz parfumunuz var mı??

İlk sayfada bir parfum daha var , Dkny. İnternetten orjinal diye almıştım fakat sonra kutusunu attığımdan emin olmak adına kontrol edemedim ve satıştan çektim . Duruyor eğer isterseniz onun da kokusuna bakın uygun fiyata onu da verebilirim .

İlk sayfada bir parfum daha var , Dkny. İnternetten orjinal diye almıştım fakat sonra kutusunu attığımdan emin olmak adına kontrol edemedim ve satıştan çektim . Duruyor eğer isterseniz onun da kokusuna bakın uygun fiyata onu da verebilirim .

Hangi siteden almıştınız ?? şişenin altında barkod seri no falan yok mu ki?
Tamamdır, be delicious değil mi? o da aklımda, ikisini de deneyeceğim.

Son düzenleme:

Hangi siteden almıştınız ?? şişenin altında barkod seri no falan yok mu ki?
Tamamdır, be delicious değil mi? o da aklımda, ikisini de deneyeceğim.
Gg den almıştım o nedenle emin olamadım ve satıştan çektim . Sonuçta icime sinmedi yine de .
Tabii yakın zamanda almadım .
Üstelik 2 şişe almıştım o zaman . Birini kullandım . Fresh kokusu vardı , yaz için ideal ama dediğim gibi garanti veremedigim icin . Onu isterseniz zaten cok uyguna vericem . Bu şişeyi de cok az kullandım .

Bu arada ben ikinci el cocuk ürünlerinde satışlar yaptım . Ordan da araştırabilirsiniz :16:

Gg den almıştım o nedenle emin olamadım ve satıştan çektim . Sonuçta icime sinmedi yine de .
Tabii yakın zamanda almadım .
Üstelik 2 şişe almıştım o zaman . Birini kullandım . Fresh kokusu vardı , yaz için ideal ama dediğim gibi garanti veremedigim icin . Onu isterseniz zaten cok uyguna vericem . Bu şişeyi de cok az kullandım .

Hmm bu siteyi duymamıştım hiç, kalıcı mı peki, uçup gidiyor mu kokusu hemen?
Eğer beğenirsem alırım tabi ki:)) fresh istiyordum ben de koku olarak

Hmm bu siteyi duymamıştım hiç, kalıcı mı peki, uçup gidiyor mu kokusu hemen?
Eğer beğenirsem alırım tabi ki:)) fresh istiyordum ben de koku olarak

Duymussunuzdur , ben kisaltarak yazdim ondan anlaşılmadı sanırım , gitti gidiyor dan aldım .
Kalicilik orta seviye de diyebilirim . Kullandığım iki parfum var su anda . Hatta bir tanesi bir parmak kadar kaldı , o da hediyeydi :)
Degisiklik olsun , 3 -5 kez de olsa farklı kullanmak isterseniz , onu da size hediye gönderebilirim . Lancome magnifique .

Ben biraz çabuk sıkılıyorum galiba .

Duymussunuzdur , ben kisaltarak yazdim ondan anlaşılmadı sanırım , gitti gidiyor dan aldım .
Kalicilik orta seviye de diyebilirim . Kullandığım iki parfum var su anda . Hatta bir tanesi bir parmak kadar kaldı , o da hediyeydi :)
Degisiklik olsun , 3 -5 kez de olsa farklı kullanmak isterseniz , onu da size hediye gönderebilirim . Lancome magnifique .

Ben biraz çabuk sıkılıyorum galiba .

Aay siz gg diyince netten baktım gg.com diye baska bir site buldum da ben, kusura bakmayın :1::1:
Ne kadar iyisinizz :) Ben bir bakayım ykm ye size haber vericem eğer begenirsem olur tabii ki neden olmasın , ben de parfumlere sardım da şu ara :) şu ara victoria's secret night kullanıyorum ama biraz değişiklik istedim, ilk fırsatta gidip deneyeceğim :16:

Aay siz gg diyince netten baktım gg.com diye baska bir site buldum da ben, kusura bakmayın :1::1:
Ne kadar iyisinizz :) Ben bir bakayım ykm ye size haber vericem eğer begenirsem olur tabii ki neden olmasın , ben de parfumlere sardım da şu ara :) şu ara victoria's secret night kullanıyorum ama biraz değişiklik istedim, ilk fırsatta gidip deneyeceğim :16:

Benim hatam sanırım , :1:

Karar verince haberleşiriz . :16:

Canim adidaslar güzel aslında ama fiyati yuksek secret obsession da biraz agir ama özel günlerde kullanılabilecek hos bir kokusu kisin de dusunebilirim

Canim adidaslar güzel aslında ama fiyati yuksek secret obsession da biraz agir ama özel günlerde kullanılabilecek hos bir kokusu kisin de dusunebilirim

Canım adidas ayakkabılar sıfır sayılır , evde bir kez giyildi sadece . Fiyat o nedenle çok sayılmaz aslında .
Parfüm de bana hediye idi . Kullandığım başka parfümlerim var o nedenle satmak istiyorum . Önümüz kış zaten . Eğer ikisini de düşünürsen orta yol bulur , anlaşırız .

Canım adidas ayakkabılar sıfır sayılır , evde bir kez giyildi sadece . Fiyat o nedenle çok sayılmaz aslında .
Parfüm de bana hediye idi . Kullandığım başka parfümlerim var o nedenle satmak istiyorum . Önümüz kış zaten . Eğer ikisini de düşünürsen orta yol bulur , anlaşırız .

Bana uygun bir fiyat yazarmisin ozelden konusalim ;)

Merhaba Nurlum. Parfümlerle ilgileniyorum ama satıldı mı acaba? Veya elde olanlar hangileri ve fiyatları nedir?

Back