• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Tüm ürünler 5. ve 6. sayfalarda ***

canım meraba;

sana özelden diğer konu için mail attım.

bende yeşil marka çantanı çok begendım. bana önerebıleceğin bir kaç bısıyın daha varmı ?

42-44 beden gıyınıyorum.

canım mesaj kutun doluymuş özel mesajım gitmemiş...

canım meraba;

sana özelden diğer konu için mail attım.

bende yeşil marka çantanı çok begendım. bana önerebıleceğin bir kaç bısıyın daha varmı ?

42-44 beden gıyınıyorum.

merhaba canım

Hatırladığım kıyafet yok ama yine bakarım dolaba
ayakkabı , çizme falan ayak no uyarsa onları gösterebilirim .

Son düzenleme:
merhaba canım

Hatırladığım kıyafet yok ama yine bakarım dolaba
ayakkabı , çizme falan ayak no uyarsa onları gösterebilirim .

Canım 37 numara gıyınıyorum. babet ve yazlık sandalet tarzı var ıse bakabılırım.

tamam canım o zamansa çantanı çok begendım. onu almak ıstıyorum. son fıyat 15 mı

$ÇÝZME.jpg $ÇÝZME2.jpg $ÇÝZME3.jpg 36 numara çizme 25 TL
$DÝVARASE1.jpg $DVARASE.jpg 38 numara Divarase terlik 10 TL (37 no ya da olur ) çok z giyildi
$DOLGU TOPUK.jpg $DOLGU TOPUK1.jpg 38 numara (37 nno ya daha uygun bence) Dolgu topuk terlik 7 TL
$39 no ayak..2 (1).jpg $39 no ayak..2.jpg 39 numara parlak,çok az giyidi 15 TL

Son düzenleme:
10 olsun canım sana .

merabalarr;

kusura bakma sabahtan cok yogundum ıs yerınde henuz yazabılıyorum. ödeme bılgılerını mesaj atarmısın canım ödemenı yapayım saat 5 e kadar gönderırsen eft saatı gecmeden gönderırım. gecerse de bankamatikten göndermeye calısırım.

merabalarr;

kusura bakma sabahtan cok yogundum ıs yerınde henuz yazabılıyorum. ödeme bılgılerını mesaj atarmısın canım ödemenı yapayım saat 5 e kadar gönderırsen eft saatı gecmeden gönderırım. gecerse de bankamatikten göndermeye calısırım.

Özelden mesaj attım canım .

Çok kolay gelsin

slm canım bu ürünün fiyatı nedir + takas düşünüyormusun ?

Bir arkadaş önümüzdeki hafta elden almak için ayırttı,
Fiyatı 20 tt
Kesin ilgileniyorsanız mesaj atayım arkadaşa kararında bir değişiklik var mı diye .

Oyuncaklar takas olabilir . 2 den 6 yaş grubuna hitap eden

Son düzenleme:
Bir arkadaş önümüzdeki hafta elden almak için ayırttı,
Fiyatı 20 tt
Kesin ilgileniyorsanız mesaj atayım arkadaşa kararında bir değişiklik var mı diye .

Oyuncaklar takas olabilir . 2 den 6 yaş grubuna hitap eden

KESİN İLGİLENİYORUM CANIM http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695024 BURDAN DA BAKABİLİRSİN SENDEN HABEER BEKLİYORUM MURFAK DOLAPLARIM KIRMIZI SÜPER OLUR BENİM OLURSAAAA

Back