Tüm umutları tükettiyse insan nasıl yaşar, niye yaşar?

Eğer ki seni gerçekten sevse idi senin için oda biraz çaba gösterirdi demek ki çekip gitmek daha kolaymış onun için seni bırakıp giden için üzülme bak neler gecirmissin bugünlerde de geçer önce kendini düşün bundan sonra unutma önce sen değerlisin ve sana değer veren her ne olursa seni her halin ile kabul edecek birini bul

toplanır sizin için doğru olan kişiyi bulacaksınız belli bir zaman sonrada aileninde ne dediği çok önemli olmuyor...

Ailem tam olarak istemedi değil de gereksiz naz yaparak uzatarak kıymetli olcagimizi zannettiler ama bu ilişkimizi yıprattı beni yıprattı bu hale geldim
Hayırlısı olmuş diye sevin bence daha neler yaşarsın şimdi farkedemiyorsun belki ama hayat birini takıp büyütecek kadar uzun değil

umut bitmez
Allah var
demezmi ki Allah tan umudunuzu kesmeyin...

Sukretmk icin o kdar sebep varken, kucucuk bahanelerin arkasina siginip yasama umudum yok diyorsunuz..
Yuruyorsun tutuyorsun dokunuyorsun kosuyorsun duyuyorsun goruyorsun aklin basinda ama hala yasama umudun yok. Hmm sende haklisin ya

Arkadaşınızın dirayetine ben de hayran kaldım ve takdir ettim ancak şuna katılmıyorum burda sürekli bu tarz yorumlar yapılıyor başkalarına da seninki dert mi yok onkoloji koridorlarinda dolaş yok yetimhaneye git. Birileri benim yaşadıklarımdan daha büyük olaylar yaşıyor dye ben yaşadıklarımı hafife alamıyorum ki benim derdim sadece bir adam değil bardağım doluydu zaten onun gidişi taşıran damla oldu. Ben de kolay şeyler yaşamadım. Allah arkadaşınıza da bana da sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…