- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- Konu Sahibi balbocegi35
Once haksiz oldugunu kabullenmeliçok güldürdün beni ya.
Sinirlenmeden öç al bunun yolunu bulmak için düşünmemiz lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once haksiz oldugunu kabullenmeliçok güldürdün beni ya.
Sinirlenmeden öç al bunun yolunu bulmak için düşünmemiz lazım
Evet akşam nasıl öç alabilirsin çaktırmadanHadi bakim
ne olur iste suslenirim isve felan tabi grevin etkisiyle benim adam aska gelir , tovbe ne diyorum lennn tuu bana ahlahsizhatunEvet akşam nasıl öç alabilirsin çaktırmadan
benimkiside aşka gelince haksız olduğunu söylüyor ama diğer türlü ben inat yapınca burnu düşse eğilip yerden almaz öyle diyim, aşka geldiğinde pislik beni çok üzdün derim oda biliyorum der cilveyle falan bak bi daha öyle yapma falan filan derim kv, görümceler bana düşman bu aralar daha çok cilve yapıyorum aramı iyi tutuyorm ki başaramasınlar onlarne olur iste suslenirim isve felan tabi grevin etkisiyle benim adam aska gelir , tovbe ne diyorum lennn tuu bana ahlahsizhatun
Afferim kizbenimkiside aşka gelince haksız olduğunu söylüyor ama diğer türlü ben inat yapınca burnu düşse eğilip yerden almaz öyle diyim, aşka geldiğinde pislik beni çok üzdün derim oda biliyorum der cilveyle falan bak bi daha öyle yapma falan filan derim kv, görümceler bana düşman bu aralar daha çok cilve yapıyorum aramı iyi tutuyorm ki başaramasınlar onlar
Tamam bekliyorum güzel haberleriniBalim gitmem gerek cocuklar acikti , ben sana bildiririm gelismeleri
Ben deldimmm, kaynanayla nasilsin bu aralar, nisanlinda yok sana nasil davraniyorlar hasbalarTamam bekliyorum güzel haberlerini
Geçen gün kandil için aradım ulaşamadım, akşam kp aradım o da gidince aratırım dedi arayan soran yok, ggörümcede Demezmi kardeşim gittiğinden beri anneme gttinmi dye, bende dedim daha yeni gitti sayılır aklımda ama kısmet oolmadı nişanlm gelsin birlikte gideriz dedim, nişanlım yok diyede öyle aylarca gitmemezlik olur mu hiç dedim.Ben deldimmm, kaynanayla nasilsin bu aralar, nisanlinda yok sana nasil davraniyorlar hasbalar
Ayyy ne sinir bunlar boyle, hic yuz verme bence, totoslarini kaldirmanin anlami yok triplere bak yaGeçen gün kandil için aradım ulaşamadım, akşam kp aradım o da gidince aratırım dedi arayan soran yok, ggörümcede Demezmi kardeşim gittiğinden beri anneme gttinmi dye, bende dedim daha yeni gitti sayılır aklımda ama kısmet oolmadı nişanlm gelsin birlikte gideriz dedim, nişanlım yok diyede öyle aylarca gitmemezlik olur mu hiç dedim.
Ay nasıl sinir oldum anlatamam, benim yaşım küçükse aklımda mı yok, saygısızlık yapmadım, ararım hep giderim ederim, bilmişlik yapıolar, kaynanalık görümcelik taslıyolar, kendileri bir kez olsun aramazlar. Daha nişanlım gideli 10gün oldu , sanki kendisi çok geliyor ya...... Aylar geçmiş gibi anneme gttinmi diyo.
5gün sonrada acemiliği bitiyor nnişanlımın
Çok saçma dimi bende sinir oldum ama napim o şekilde cevabını aldı, ben kendini bilmez insanmıyım sankiAyyy ne sinir bunlar boyle, hic yuz verme bence, totoslarini kaldirmanin anlami yok triplere bak ya
simdi kendini ezdirirsen ilerde bas edemezsin mesafe koyÇok saçma dimi bende sinir oldum ama napim o şekilde cevabını aldı, ben kendini bilmez insanmıyım sanki
Mesafe koydum zaten beni aramayanı aramıyorum, mesajla özel günleri kutluyorum o kadarsimdi kendini ezdirirsen ilerde bas edemezsin mesafe koy
Kuzum nirdesin sen?Gelsemmi gelmesemmiiii gelsemmiii gelmesemmiii neyse nazlanmayayim gobbuzu kafama yicem birazdan
Selam hoşgeldinSlm kizlar..
Burdayim yavrimmmm noldu merakmi ettin, yalniz biri beni cok feci takip ediy , irem38 di sanirim , bu isin altindan bi tanidik cikicak hayirlisi bakimKuzum nirdesin sen?
Neden kuzum öyle dedin?Burdayim yavrimmmm noldu merakmi ettin, yalniz biri beni cok feci takip ediy , irem38 di sanirim , bu isin altindan bi tanidik cikicak hayirlisi bakim
Sen diğer meseleyi nittin?Burdayim yavrimmmm noldu merakmi ettin, yalniz biri beni cok feci takip ediy , irem38 di sanirim , bu isin altindan bi tanidik cikicak hayirlisi bakim
Baristik, plan tikir tikir ilerledi sen daha kucuksun daha fazla sormaSen diğer meseleyi nittin?
Kiz dun uye olmus mesaj falan hic atmamis ne hikmetse kiz kardesimi de benide takip diyo ama tek ikimizi. Ve memleketide kayseri yazmis bizde kayseri liyiz, kesin tanidik biri, ozelden mesaj attim kimsin diye , bekliyorumNeden kuzum öyle dedin?