- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
tamam tamam sormadımBaristik, plan tikir tikir ilerledi sen daha kucuksun daha fazla sorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tamam sormadımBaristik, plan tikir tikir ilerledi sen daha kucuksun daha fazla sorma
hııı o zaman tanıyan biri canım dikkatli olKiz dun uye olmus mesaj falan hic atmamis ne hikmetse kiz kardesimi de benide takip diyo ama tek ikimizi. Ve memleketide kayseri yazmis bizde kayseri liyiz, kesin tanidik biri, ozelden mesaj attim kimsin diye , bekliyorum
Hoşgeldin kuzum naber?Bende Geldimmmmm
iyiyimm kuzummm sen nasılsınnnnHoşgeldin kuzum naber?
İyiyim bende ne olsun işte ben bilmem eşim bilir izliyorumiyiyimm kuzummm sen nasılsınnnn
nerdesin kızçe sen yaslm mileet
yarım kalmış kız cümlen bi daha anlat bakimkuzum bizim is yeri arabasi satmak zorunda kalmistik hatrliyosan iste arabasiz kalmistik belli bir donem dun gonlumuze gore sonunda bir araba bulduk canim iki gundur onun kosturmasini yasiyoruz sorma yaaa adam arabayi satmaktan vaz gecti sonra umut ikna etti falan sonradan aldik
AA hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın kazasız belasızkuzum bizim is yeri arabasi satmak zorunda kalmistik hatrliyosan iste arabasiz kalmistik belli bir donem dun gonlumuze gore sonunda bir araba bulduk canim iki gundur onun kosturmasini yasiyoruz sorma yaaa adam arabayi satmaktan vaz gecti sonra umut ikna etti falan sonradan aldik
Heeee yaaaa valla gonlumuze gore tamda su yazi atlatalim ins artik ehliyet sinavlarina giricem ehliyetimi alicam ozaman kendimede bir araba almayi dusunuyorum bir iki seneye araba cok guzel bir luks canim yaaa ama artik alistik yaaaa zor geliyodu bize sank anamizin karnindan arabayla dogmusuzAA hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın kazasız belasız
Heeee yaaaa valla gonlumuze gore tamda su yazi atlatalim ins artik ehliyet sinavlarina giricem ehliyetimi alicam ozaman kendimede bir araba almayi dusunuyorum bir iki seneye araba cok guzel bir luks canim yaaa ama artik alistik yaaaa zor geliyodu bize sank anamizin karnindan arabayla dogmusuz
o kiloyu bana ver , bende kurudum gittim anacım yabenim isim eski tircilardan kuzum yaaa bende biseyim diyorum ondan sonra gideriz be kiscemmmmm hele su biz accik daha durumlari duzelteyim sende iyice bir kendine gel sonra bakariz yoluna yordamina ilk bas diyete girmem gerek ben diyete acayip kilo almisim yaaa hayvanator gibi bisey olmusm yani
Benimki 3 gün sonra burda kızçe Çocuğa bi haller olmuşbenim isim eski tircilardan kuzum yaaa bende biseyim diyorum ondan sonra gideriz be kiscemmmmm hele su biz accik daha durumlari duzelteyim sende iyice bir kendine gel sonra bakariz yoluna yordamina ilk bas diyete girmem gerek ben diyete acayip kilo almisim yaaa hayvanator gibi bisey olmusm yani
Ne olmusBenimki 3 gün sonra burda kızçe Çocuğa bi haller olmuş