- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- Konu Sahibi balbocegi35
Grev deyim 12 gundurBoşver canım aldırma ya , karışma ne hali varsa görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grev deyim 12 gundurBoşver canım aldırma ya , karışma ne hali varsa görsün
Ne greviGrev deyim 12 gundur
Sen bekar sayilirsin edebin bozulmasin , anla isteNe grevi
Bilmiyorumkie kimse yokBizden baskasi niye gelmiyo topige haci eleman toplayalim
Danssoz mu oynatak hiBilmiyorumkie kimse yok
Okuz mokuz ama seviyorum niye boyleyim bi bilsem , adam edemiyorumki o kendini yiyo ben de ayni , 14 yil gecti boyle, aksama gervi biraksammi napsambişi olmaz 23e girdim artıkın
Ablacım senin koca güzellikle anlamıyor mu? Neden bu kadar inatlaşıyorsunuz?
Bırak ablacım ya, baksana böyle nereye kadar evde huzur kalmaz, hele ki inatsa grevle falan akıllanmaz, erkekler yola getirme teknikleri cilve işve ve tatlı dil, sert oldunmu tavır koydunmu onlar bizden önce tavır yapıyor.Okuz mokuz ama seviyorum niye boyleyim bi bilsem , adam edemiyorumki o kendini yiyo ben de ayni , 14 yil gecti boyle, aksama gervi biraksammi napsam
Bocugum siz kac yildir tanisiyonuz nisanlinlaBilmiyorumkie kimse yok
Geliceklerse oynatalımDanssoz mu oynatak hi
2yıl oldu ablacım, İşyerinde tanıştık, benimkisi benim peşimi bırakmadıBocugum siz kac yildir tanisiyonuz nisanlinla
Agzini yerim kiz senin buyumuste akil veriyo. Sinirli olmasam cilvenin agababasini yaparim istedigimi alirimda iste sinir cok bizdeBırak ablacım ya, baksana böyle nereye kadar evde huzur kalmaz, hele ki inatsa grevle falan akıllanmaz, erkekler yola getirme teknikleri cilve işve ve tatlı dil, sert oldunmu tavır koydunmu onlar bizden önce tavır yapıyor.
Insallah hep mutlu olursunuz cani gonulden isterm kuzum2yıl oldu ablacım, İşyerinde tanıştık, benimkisi benim peşimi bırakmadı
Agzini yerim kiz senin buyumuste akil veriyo. Sinirli olmasam cilvenin agababasini yaparim istedigimi alirimda iste sinir cok bizde
Kiz de bakim bana, simdi ben barisiyimmi nazlaniyimmi ne dersin
çok güldürdün beni ya.Agzini yerim kiz senin buyumuste akil veriyo. Sinirli olmasam cilvenin agababasini yaparim istedigimi alirimda iste sinir cok bizde
Amin inşallah cümlemiz mutlu olsunInsallah hep mutlu olursunuz cani gonulden isterm kuzum
Hadi bakimçok güldürdün beni ya.
Sinirlenmeden öç al bunun yolunu bulmak için düşünmemiz lazım
Naz yapma odunsa anlamaz nazdan falan, al karşına güzelce konuş sonra tatlı son ile noktalayınKiz de bakim bana, simdi ben barisiyimmi nazlaniyimmi ne dersin