- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- Konu Sahibi balbocegi35
Sen nasilsin anlat bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam sen banada mı baktınçok ayıppNe bilim kiz , milletin profilinden girip eskilerine bakiyorum , sapikmiyim neyim
heheheh... yok sana bakmadim, itiraf et sende bakmiyonmu kimsenin pro sunaAnam sen banada mı baktınçok ayıpp
yalniz pro suna kelimesi cok komik oldu , esefle kinadim kendimiheheheh... yok sana bakmadim, itiraf et sende bakmiyonmu kimsenin pro suna
merhaba canimSlm kizlar..
Evdeyim 4gündür keyif Ooh, sen nörünnnn?merhaba bocum naptin kiz
Tatil sana guzel, benim cocuklar evdeya cok feci durumdayimEvdeyim 4gündür keyif Ooh, sen nörünnnn?
Öyledir valla ama onlar olmasa Ev ne kadar ıssız olur bi düşünseneveletler yaTatil sana guzel, benim cocuklar evdeya cok feci durumdayim
Az once oglum kadin kiligina girdi , kizimda dede kiligina , asagiya dedesigile gittilerEvdeyim 4gündür keyif Ooh, sen nörünnnn?
bende az erkek kılığına girmedim, bıyık çizerdim kndimeAz once oglum kadin kiligina girdi , kizimda dede kiligina , asagiya dedesigile gittiler
Noldu yineBenim adamlada kusum biliyomusun, cinnet gecirip muge anliya cikacamolim de kurtulim
Yine kahveye gitti, ben sigarayi biraktim ama o keyfinden odun vermiyoNoldu yine
sikkin ne ya kucuk harf olunca boyle oluyooff gene kavga ediyolar zaten canim sikkin
Boşver canım aldırma ya , karışma ne hali varsa görsünYine kahveye gitti, ben sigarayi biraktim ama o keyfinden odun vermiyo