- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- Konu Sahibi balbocegi35
Oo hayırlısı olsun , kınayıda verdimiydin tam olur[/QUOTE dun erken geldi yatana kadar kapistik , hastalanmista oflayip pofluyor kendi kendine eve geldigime pisman etti demistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo hayırlısı olsun , kınayıda verdimiydin tam olur[/QUOTE dun erken geldi yatana kadar kapistik , hastalanmista oflayip pofluyor kendi kendine eve geldigime pisman etti demistir
Mesaji fokladim yahu, neyse devam ediyim, ben ilgisiz sinirliyim niye suratin asik dedi sebebini diyemedim cunki birkac tane var ve soylesem kavga buyuyecekOo hayırlısı olsun , kınayıda verdimiydin tam olur
Ne yapiyim ben simdiayy bi de naz mı yapıyor sana
gecen de ustte oturuyoya mustakil ev gibi kullaniyor mubarek battaniye carsaf yolluk eline ne gecerse sakir sakir cirpiyor ama surekli boyle actim cami bu cirparken yeter cirpma dedim senin uzunden evi havalandiramiyorum , bolkonlar camlarim kirleniyo dedim , esim aksam noldu diye sordu beni ofkeli gorunce, anlattim ve onu savunuyo neymis nerden cirpacakmis hic cirpasinmi diyo, biktim artik hic gozumde yoklar
Istemedim zaten , ama beni dinlemedikiAyy aile dairesimii amman uzzak duracaksın , kiraya verseniz başka eve çıksanız olmaz mı ? baksana huzur bırakmıyo hepsi bi yandan
Ben sana bişi diyim mi ablacım , sen çocukları sal kv.denin başına işe gir , akşam eve geldin mi de yorgunumda bitiyomda de kv, eve gittiğindede kocana iki cilve yap , senin ailen benim ailem yapma , iyi bişi yapçaksanda kocanın gözüne soka soka yap ki senin yaptıkların gözüksün gözüne , bak böle gitmez. Ben emekli olmak istiyorum ileride , çocuklarım için birikim yapıcam de gir çalışyarinda kaynanaya misafirler gelecekmis kayinbabam aradi sendegel diye , mercimek koftesi yapacakmisim kv ole demis , sinirden olecem ya , vi temizlemem lazim cok isim var belki evine bakalim diyen olur nerdesin yavrum
Istemedim zaten , ama beni dinlemediki
kolay gelsin ablacım , devam edelim yineIslerimi yapmam lazim canim, arada gelirim ben cok opuyirum
kolay gelsin ablacım , devam edelim yine[/QUOTE tabiki canim benim
Yavru nerdesin topik kimsesiz kalmiskolay gelsin ablacım , devam edelim yine
Ben burdayımda sen yoksun hatunYyemek faslini bi atlatayim docem buralarda olursan gorusuruk
Yosam beni takip ediyodun cadi aniden ciktin , oyle bakinip duruyodum eskileri destimde accikBen burdayımda sen yoksun hatun
Yosam beni takip ediyodun cadi aniden ciktin , oyle bakinip duruyodum eskileri destimde accik
Ne bilim kiz , milletin profilinden girip eskilerine bakiyorum , sapikmiyim neyimHayırdır ne eskisi bakimm