- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- Konu Sahibi balbocegi35
Alt katta oturuyo ya ondan dedim oleay o da iyimiş , kıçının altında demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt katta oturuyo ya ondan dedim oleay o da iyimiş , kıçının altında demek
Sen adam olmazsin yavrummmsağol ablacım , gönderdim , güle güle gönderdimde şimdi telefonda konuşunca boğazım düğümlenio gözlerim doluyo falan ona da diyorum kıymetimi öğrende gel diye
Alt katta oturuyo ya ondan dedim ole
onu adam etçem edemezsemde ben gitçem napimSen adam olmazsin yavrummm
olan tatli canina olcak, su an benim ev hayatimi gorebilmeni cok iserdimonu adam etçem edemezsemde ben gitçem napim
olan tatli canina olcak, su an benim ev hayatimi gorebilmeni cok iserdim
insallah balimŞöyle diyim , nişanlımla aram iyi normalde, iyi niyetli birisi, ben küssem bile ardımdan hep o gelir, küfür ederim yine gelir, hep o süprizler yapar , bir gün göremesin beni kudurur öyle diyim... Bizim aramızda ki tek husumet kıskançlıktı, doğrusu bende inatçıyım , taytımı da giyerim , topuklumu da giyerim vs. diye inatlaştım hep , çok güzel değilim ama güzel giyinip altınada topuklu giydim mi mutlaka ilgi çekerim ki nişanlımla aynı işte çalışıyorduk ve beni böyle tanıdı , sonradan bunlardan vazgeçirmeye çalışınca bnde iyice asabileştim. Onu en son konuşmamızda halettik gibi bişi, ona gaz verdim mi diz üstü elbisede giydirtiyor...
Sorun şu ki son dönemlerde görümce ve kv ... askerde olgunlaşıp dengeyi sağlayabilmesini umut ediyorum , gitmeden önce konuşmamı yaptım o da bana hak verdi ve öyle gitti. İnşallah tek duam var o da kabul olur
ay neden abla ya , kim açtı geçmişi yine ?Ruh okuzum bugun erken geldide , gecmisi isitip satasiyoz birbirimize
ortaya bi laf atiyo cevabinialincada sinirleniyo , cevap veriyorumda cogunuda icime atiyorumay neden abla ya , kim açtı geçmişi yine ?
geçmişte nolduydu ki
Evlendiğiniz zamanlarda nasıldı peki kocan ?ortaya bi laf atiyo cevabinialincada sinirleniyo , cevap veriyorumda cogunuda icime atiyorum
birbirimizi iyi tanimadik ama o zaman iyi ve anlayisliydi yani nisanliyken, evlendikten sora kaos resmenEvlendiğiniz zamanlarda nasıldı peki kocan ?
Hey allahımmbirbirimizi iyi tanimadik ama o zaman iyi ve anlayisliydi yani nisanliyken, evlendikten sora kaos resmen
Cilve isve kolayda bende biraz sinir var , her zaman sabredilmiyorHey allahımm
Eee senin cilve işveyle aran nasıl ? Çoğu erkek böyle yola geliyor
Benim dayım var , sinir küpü , asabinin teki , herkese trip atar , küser, dangalak konuşur. Bir karısı var çirkin ama gör ona nasıl şekerim , balım böyle kukuma kuşu gibi el ele falan... Adamın yolunu böyle yapmış yengemde
Pofff bendede öyleCilve isve kolayda bende biraz sinir var , her zaman sabredilmiyor
Kiz sen benim minyatur halimsin, uzulerek soyluyorum ben bi ust modelimPofff bendede öyle
güldürdün beni sabah sabah, benim burcum koç o yüzden asabiyet varKiz sen benim minyatur halimsin, uzulerek soyluyorum ben bi ust modelim
Oo hayırlısı olsun , kınayıda verdimiydin tam olurHaci sigarayi biraktim, o zamandan beri almadim