Tum belirtileri yasamak😥

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
35
kartal
1 haftadır aşırı mide bulantısı, baş dönmesi, kasik ağrısı,koku hassasiyeti,göğüs şişkinliği, halsizlik, uyku tüm belirtileri yaşıyorum fakat dün doktora gittik aşırıya başlayınca hamile çıkmadım neden olduğunu da anlayamadılar. Bu durumu yasayan var mı? adetime de 1 gün var

Psikolojik olarak öyle oluyor ve adet belirtilerle çok benziyor gebelik belirtileri ınslalah hayırlıca Rabbim nasip eder

En iyi ben bilirim 4 sene her ay hem çubuk testi hem kan tahlili verip hep 0 görmek çok acitiyordu. Ama sukur şimdi yavrumuzu bekliyoruz ınslalah hayırlıca sende anne olursun sag salim biz tup bebek ile olduk sukur dualarımdasın ınslalah düşünme desemde faydası olmucak kendimden biliyorum sabır sadece sabır kardeşim

Haklisiniz psikolojik

gunum geçti adet olmadım bir ay öncede fsh yuksek cıkmıştı
herhalde yukseldı yumurtlama olmadı dedim
işlerimde çok yogun diye dr bile gitmedim ama ben kesın hamıle değilim diye bir okadar
rahatım günlük hayatıma devam ediyorum 5+6 test yaptım çift çizgi
dr gittim evet hamılesın dedi , ve benım belirtiler ertesi gunu başladı
aman allahım yattgım yerden kalkamıyorum , halszılıkten ,

hee boş gebelık cıktı kürtaj oldum o ayrı bir konu ama sonuçta hemen etkılenıyoruz ,

oluruna bırak

Geçmiş olsun.

Ne mutlu size allah analı babali büyütsün sağlıcakla gelsin yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…