K Karamela3 Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2020 232 57 18 34 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Karamela3 #21 fartug .!.: Ben transferin 4. Günü erken gebelik testiyle öğrenmiştim sonra kaset testle koyulaşmayı takip ettim. Benimki baya erken oldu Genişletmek için tıkla... Tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?
fartug .!.: Ben transferin 4. Günü erken gebelik testiyle öğrenmiştim sonra kaset testle koyulaşmayı takip ettim. Benimki baya erken oldu Genişletmek için tıkla... Tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?
Loya-Kiana 🎈 İyi ki Hayallerimizi Görmüyorlar... Kayıtlı Üye 25 Aralık 2016 2.026 3.691 133 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Karamela3 #22 Karamela3 .!.: Tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor keseyi kaçıncı haftada gördünüz ? Genişletmek için tıkla... Transfer gunu 2 haftalık sayılıyor 12 14.gün sonra test yapılıyor 4 haftalık sayiliyorsun
Karamela3 .!.: Tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor keseyi kaçıncı haftada gördünüz ? Genişletmek için tıkla... Transfer gunu 2 haftalık sayılıyor 12 14.gün sonra test yapılıyor 4 haftalık sayiliyorsun
fartug Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2020 506 445 53 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Karamela3 #23 Karamela3 .!.: Tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor keseyi kaçıncı haftada gördünüz ? Genişletmek için tıkla... Son adet tarihine göre hesaplanıyor yine. Aynı zamanda bazı sitelerde kaç günlük embriyo transfer edilsiyse ona göre de hesaplama yapılıyo benim ki son adet tarihiyle uyumlu çıkmıştı. Keseyi de 5+1 de gördük biz.
Karamela3 .!.: Tüp bebekte hafta hesabı nasıl yapılıyor keseyi kaçıncı haftada gördünüz ? Genişletmek için tıkla... Son adet tarihine göre hesaplanıyor yine. Aynı zamanda bazı sitelerde kaç günlük embriyo transfer edilsiyse ona göre de hesaplama yapılıyo benim ki son adet tarihiyle uyumlu çıkmıştı. Keseyi de 5+1 de gördük biz.