• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüllü gelin yatagi

valley638

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
10
3
16
34
Kızlar peki bu örtü için ne düsünüyorsunz? Pudra ve bej rengi var? Ben begendim ama emin de. Deiğilim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 924
  • image.jpg
    image.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 916
  • image.jpg
    image.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 886
çok şaşalı olmasın bence..
benim var güzel duruyorda onu saklaması temizlemesi çok zor. zaten arada bir özel günlerde kullanılıyor. hergün uğraşılmıyor. şimdiki aklım olsa kesin almazdım. 500 lira falan çöpe verdim resmen..

Aman çok saçma bişey bence
İlk yeni gelin durumlarında bir iki örtüp sonra yüzüne bakılmayan
Kullanışlı bişey al bence

Pudra renkli tamamen sade bir yatak örtüsü almıştım evlenirken, onu bile bir hafta serdim. Çok gereksiz inanın.
Hiç pişman olmadım. Gerekli olduğu zamanlarda sadece bunu seriyorum.

Bu senin tercihine bağlı. Kimi bayanlar bu tür süslü püslü eşyaları severler.. Severek de kullanırlar.. Sende seviyorsan, kullanabilirim diyorsan, al canım.. İçin de kalmasın..

Çok güzeller canım hangisi içine siniyorsa onu al hepi topu kaç kez kullanacaksın zaten günlük değil çünkü...

Evlenirken bende aldım şu an nerde olduğunu bile hatırlamıyorum :KK53:
En fazla 1 ay serdim sonra kaldırdım gereksizmiş anladım

Evlenirken sade krem rengi bişey almıştım bir iki hafta durdu şimdi bazanın altında yatıyor. Çok gereksiz bişey yatak örtüsü. Ama hevesin varsa ben ilk resimdekini beğendim. Misafir gelince de sermiyorum misafirin benim yatak odamda işi ne?

Pike tarzı birşey alabilirsin yatak örtüsü gibi duran. Daha kullanışlı ve yıkaması daha kolay olur gibi. Ben aldığıma pişman oldum :) insan kirlenecek diye korkuyo :)

Seviyorsanız kullanacaksanız alın.
Ben mesela her gün bunu toplamakla düzeltmekle uğraşamam gibime geldi. İşe sabah aceleyle giderken yatağımı toplamam genelde, kaldı ki bu ohooooooooo:KK70::KK70: Yatağımı misafir geleceği günlerde kazara kapıdan falan görünür mazallah diye toplarım o kadar:KK70:

Ben evlenirken sade bir yatak örtüsü almıştım çok da iyi etmişim valla
Nevresimi çekiyorum yatağın üstüne anca misafir geldiğinde örtüyorum.
Her gün örten varsa saygı duyuyorum baya zorlanıyorum örterken
Ya da bizim yatak büyük boy olduğu için bu kadar ağır

Aldığıma bin pişman olduğum tek şey bu abartı yatak örtüleri. Şimdi bazanın altını bekliyor. Ben günlük rahat bir şey kullanıyorum.

Mayısta kuzenim evlenecek. Çeyizi serilirsen beni yatak örtümü örteceğiz idareten. Kullanılmıyor çünkü yazık günah onca paraya.

Back