• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüllü gelin yatagi

Aldığıma bin pişman olduğum tek şey bu abartı yatak örtüleri. Şimdi bazanın altını bekliyor. Ben günlük rahat bir şey kullanıyorum.

Mayısta kuzenim evlenecek. Çeyizi serilirsen beni yatak örtümü örteceğiz idareten. Kullanılmıyor çünkü yazık günah onca paraya.

Yalnız bu cafcaflı örtüler bayağı ağıra benziyor, sermek için de fiziksel güç gerekir sanki:KK30::KK70:

Bence çok gösterişli. Ben de aldım zamanında yatağın üstüne sermeyi geçtim kutusundan bile çıkarmadım heralde. Şimdiki aklım olsa para falan vermezdim. Ki zamanında hatrı sayılır bir şey ödemiştim. Çöp oldu

Yeni evliyken misafir gelince bide dogumda kullandim baza altinda duruyo agir bi misafir olcakta ilk defa evime geliyolar goz ucuyla gorur diye serersin ama gunluk hergun yay topla bana gore degil ama icimde kalcak diyosan al tabi yinede

Yalnız bu cafcaflı örtüler bayağı ağıra benziyor, sermek için de fiziksel güç gerekir sanki:KK30::KK70:
Aynen öyle valla. Salak kafam 7 sene önce 600₺ vermiştim bir de :KK67:
Kocaman harika bir yatak odan olur onun hatırına serersin belki ama günlük olarak kullanmak Cidden zor.

Bir de erkek milletinin o örtüyü cart diye açıp yere atması var :rolleyes:

Benımde var bunlardan 1 kere serdım bıdaha kullanmadım :)) Boşuna yük..

3 ay önce sadece ilk gece serdim ve bir daha da kullanmadım. Üstelik ben de çok severek almıştım ama inan sonra uğraşılmıyor.

Bende bunu beğenmiştim kızımın çeyizi için almak istiyorum.nevresim takımı yastık yatak örtüsü ve havlusu var setin içinde..Fiatıda 490 tl idi..

20160118_145940.JPG

Bu ortuler sadece ilk aylarda evi görmeye gelen olunca seriliyor. Sonrasinda kutuya koyuluyor senelerce kullanilmiyor. O yuzden fiyatina gore al derim

bu tür şeylerin temizliği nasıl ona göre karar verin bence

eğer çeyiz için ise önce fiyat sonra temizlik derim

bana illa ki al dendi diye çeyizime uygun birşey aldım (ne aldığımı bile hatırlamıyorum:KK57:)

benim için sürekli temizlenemeyen herşey gereksiz

seviyorsan kullanacaksan bize bir şey demek düşmez

ben hayatım boyunca yatak örtüsü sermedim

bana hediye gelenler vardı paketlerini bile açmadan belediyeye verdim

her neyse bir kere halama gittik kalmaya odasını bize verdi örtüyü toplayıp şifonyerin üstüne koymuş bize yatağı hazırlamış

neyse sabah kalktım örtüyü serdim

sonra halam dedi ki tabii bak o alışkın demek ki ben o örtüyü sermiyorum orada katlı duruyor kız hemen kalkıp sermiş

oysa ben hiç sermiyorum yorganı bile düzeltmiyorum

bu size yaşam biçiminize vs vs bağlı

misafir gelecek yatağımı görecek vs gibi bir takıntım yok benim ha örtüsünü görsün ha çarşafını fark etmez bana

ama ne olursa olsun pahalı şeyler alma bir süre sonra hevesin geçince atsan atılmaz satsan satılmaz bir de paraya yazık oldu diye üzülme

ay ben çeyizime almamıştım bundan.
kv tutturdu, olmaz ben alıcam diye :)
eşime dedim ki, bak alırım kullanmam sonra kimse laf etmesin.
annem de dedi, kadın özenmiş alın madem birlikte diye.
gezdik gezdik bunun için, sade ama şık bir şey beğendim, çok da pahalıydı.
sonuç ne dersen, işte bir düğün zamanı serildi, bir de...
bak 2.yi hatırlamıyorum ama serildi yani.

o kadar, 3. artık kısmetse bizim oğlanın sünnete olur herhalde :KK45:

işte çeyizlik olunca çok sade olanlar içine sinmiyor adamın, azıcık şık olsun deyince de fiyat çok artıyor.
yazık oluyor verilen paraya ya.

Gelinlik gibi bu artik bunlarin dönemi gecti gitti , simdi her ev sade ve modern...

Buradan sevgili annemi öpüyorum bana zorla aldırttığı için, 600 lira para verdirttiği için, 1 hafta bile örtmedim tüllü gelinlik gibi bi şeydi halbuki ben çok şık ve sade bi şey beğenmiştim ağır değil bu olmaz dedi fenalaştı bağırdı çağırdı o saçma şeyi aldırttı. :mad:en yakın arkadaşıma verdim çeyizine koydu evde yer kaplamadı şükür

Ben de abarti satafat hic sevmem
Hele boyle oyali dantelli havlular saten yorganlar aman aman benden uzak olsun, kvnin verdiklerini bile dagittim ona buna ne ugrascam

Su an çeyiz için 2 tane yatak örtüsü aldım. Bu tarz almayı düşünmüyorum bile.. Tamamen çöpe atılmış bir para olarak görüyorum. Bir tane Taç kibar bir yatak örtüsü aldım, bir tane de English Home'dan aldım çok tatlı.. Daha ne olsun..

Seviyorsanız kullanacaksanız alın.
Ben mesela her gün bunu toplamakla düzeltmekle uğraşamam gibime geldi. İşe sabah aceleyle giderken yatağımı toplamam genelde, kaldı ki bu ohooooooooo:KK70::KK70: Yatağımı misafir geleceği günlerde kazara kapıdan falan görünür mazallah diye toplarım o kadar:KK70:

Onuda anlamiyorum. Yorgan görününce cok mu kötü oluyor? Ben en fazla yorgani tüm yataga seriyorum o kadar. Yani sanki örtü kullaninca yatak, yatak,olmaktanmi cikiyor?

Valla herkesin zevki kendine fakat bana acaip gereksiz ve sacma geliyor.

Zevkinize ve aliskanliklariniza bagli..
Sirf ceyiz diye alacaksaniz ama yatagi ortme aliskanliginiz yoksa arkadaslarin dediklerini dinleyin derim..uygun fiyatli birsey daha makul olur.
Ben yatagi ortmezsem olmuyor mesela o nevresim acikta durmamali, yatagim toplanmis hissi vermiyor, hic yoktan duzgunce bir battaniye sererim ama illaki sererim yani..
Kendi acimdan ben gereksiz gormuyorum valla, siz karar vereceksiniz, renk acisindan da pudra olan daha bir hos sanki..
Ama nacizane farkli modellere bakmanizi da oneririm..

Back