- 6 Aralık 2021
- 1.384
- 2.164
-
- Konu Sahibi cunkuneden
İade süresi geçmiş ve ürünü kullanmışsınız. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok.arkadaşlar selam. sizlere bir alışverişim hakkında soru sormak istiyorum.
kısmen küçük bir şehirde yaşıyorum ve internetten çok alışveriş yaparım. neyse geçen ay saç düzleştiricim eskimişti baya zaten çok iyi bir şey de değildi dedim yenileyeyim. iyi bir şey olsun uzun süre kullanayım dedim ve emsallerinden epey pahalı olan bir marka ve model tercih ettim (4500 tl ye, yoruları da çok güzeldi, 20 gün oldu alalı çok da memnunum).
neyse işin kötü tarafı ben satın altıktan hemen bir hata sonra bakım 4000 e düşmüş, neyse dedim, acele ettin araştırmadın kızım 500 tl den bir şey olmaz. sonra bin lira düştü... ay dedim bakma falan :) bugün takip ettiğim bir influzır mı ne o iişte... 2000 tl ye link bırakmış baya iyi fiyata falan diye. ya resmen kazıklandım gibi oldu aceleci-liğimin bedeli sanırım buama bir yandan da çok aleni bir fark acba buna dair bir yaptrım ya da tüketici hakkım var mıdır diye de merak ettim. zorlama yok, üründen de çok memnunum bu arada (isteyen olursa özelden markasını davereym :)) ama yine de bu denli bir fiyat farkını kabullenemedim.
ilgisi ya da bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevnirirm. şimdiden teşekkürler.
Evet malesef…İade süresi geçmiş ve ürünü kullanmışsınız. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok.
Philips in bi modeli. Sanırım kısa bi an o fiyata çıkmıştı ben de hemen atlayıp almışım. Güzel ama böyle düzleştiricilerin ütülü gibi görüntüsü olmuyor fönlü gibi4500 cok pahali değil mi ya, hangi marka ki o.
Gule güle kullanın, pahalı ama sürekli kullanılan birşey. Böyle şeyleri almışken en iyisini almak lazım.Philips in bi modeli. Sanırım kısa bi an o fiyata çıkmıştı ben de hemen atlayıp almışım. Güzel ama böyle düzleştiricilerin ütülü gibi görüntüsü olmuyor fönlü gibi
Ya ben de uzun süre kullanayım diye iyi bir şey olsun istemiştim, arasa böyle vasat alıp beğenmeyip keşke az daha para verip daha iyi bir şey alsaydım dediğim olmuştu (maşada falan). Neyse artk olan oldu sanırımİnfluzır kısmına güldüm.
Ne yapılabileceğini bilmiyorum ama çok çok fazla param bile olsa bir saç düzleştiricisine o kadar para vermezdim sanırım. Sadece ısınıyor, başka bir numarası yok. 15 sene önce ortalama bir şey almıştım, hala harika bir şekilde çalışıyor. Uzun süre gitmesi için böyle bir para vermeye gerek yok yani. 250 dolar filan ediyor, çok gereksiz yahu.
Dyson mıki? O indirime girmiyor ama4500 cok pahali değil mi ya, hangi marka ki o.
Aynen öyle düşünmüştüm ben de elimde para vaarken de alayım demiştim ama az bi fiyat araştırmadı sanırım özellikle elektronik de şart. Çok teşekkürlerGule güle kullanın, pahalı ama sürekli kullanılan birşey. Böyle şeyleri almışken en iyisini almak lazım.
Philips mis. Remington ve babyliss kullanıyorum ben aşırı memnunum. Dünde arzum un düzleştirici taragini aldım kızım için, saçları çok kötü çünkü.Dyson mıki? O indirime girmiyor ama
Aldıktan sonra fiyat bakmayın.Aynen öyle düşünmüştüm ben de elimde para vaarken de alayım demiştim ama az bi fiyat araştırmadı sanırım özellikle elektronik de şart. Çok teşekkürler
Yo ohilips in keratin düzleştirci diye geçiyor. Zaten asıl fiyatı şimdi satıldığı fiyatlarmış, bana öyle absürt bir fiyat ve zamanlama denk gelmişDyson mıki? O indirime girmiyor ama
Ya artık bırakmıştım bakmayı da bugün de kendi instagramda önüme düştüAldıktan sonra fiyat bakmayın.
Olabilir, teşekkürlerŞikayet var a yazın fiyatının neden bu kadar kısa sürede düştüğünü belki cevap verirler