Tüketici hakem heyeti meselesi

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.323
En iyi cevaplar
1
53.313
798
32
Merhaba kızlar mayıs ayında evimizin eşyalarını döşemeye başladık .Görevimiz nedeni ile güneydoğuda bir şehirdeyiz. oturma odası, tv sehpası , yatak odası,salon takımı aldık ve hepsini yerel bir firmadan aynı anda aldık anlaştık . Ödemeyi nakit yaptık. Haziran başında teslimat yapacaklardı ve haziran sonuna anca teslim ettiler bizim düğün temmuz başıydı zaten . Gelen eşyalarda eksikler hatalar vardı. Baza ve başlık yanlış gelmişti tv sehpası yoktu servis sehpaları yoktu , salon sandalyeleri yanlış renk döşenip gelmişti yatak lekeliydi. Eşim o ara görevdeydi bende başka şehirde . Yatağın lekesini filan fark etmedik tabi. Düğün bitti biz evimize geldik tabi tüm hataları gördük hemen mobilyacıya gittik. Kavga gürültü koptu tabi zorla yatak baza başlık değişti ama baza yine seçtiğimiz olmadı. Tv sehpası 1 ay sonra geldi yanlış ürün oda . Şimdi 2 aydır sandalyeler değişecek diye bekliyoruz güya geçen hafta yeni ürünler gelecekti . 2 gün önce gittik haftaya gelecek filan diyor adam . Eğer bu hafta gelmezse artık tüketici mahkemesine gitmek istiyoruz ama daha önce böyle bir şeyle ilgilenmedik olaylar nasıl ilerleyecek deneyim sahibi olanlar bize yardımcı olabilir mi herkese şimdiden teşekkür ediyorum

faturanız varsa sanırım fatura ile işlem yapılıyor tüketici hakem heyetinde

faturanız varsa sanırım fatura ile işlem yapılıyor tüketici hakem heyetinde
elimizde bir evrak var evet işte aldıklarımız yazılı işte 12000 tl ödendi gibi birşey yazıyor

Spotçu tarzı bi yer mi yoksa bilenen markaların bayilerinden mi?

tutar ne kadar? belli tutarın üzerinde ise hakem heyeti değil tüketici mahkemesi ilgileniyor. telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.

faturanız varsa seçtiklerinizi belgeler ve gelenlerdeki farkı belgeledikten sonra ilçedeki Heyete dilekçe ile başvurun sonrasında muhtemelen alırsınız paranızı

Spotçu tarzı bi yer mi yoksa bilenen markaların bayilerinden mi?
spotçu değil ama istikbal bellona gibide değil. ürünler ankarada üretiliyormuş buraya ürünler geliyor işte mağazada satıyorlar

tutar ne kadar? belli tutarın üzerinde ise hakem heyeti değil tüketici mahkemesi ilgileniyor. telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.
alışveriş 12000 tl tuttu. peşin ödeme yaptık orada bir hata yaparak çok pişman olduk ama iş işten geçti tabi

faturanız varsa seçtiklerinizi belgeler ve gelenlerdeki farkı belgeledikten sonra ilçedeki Heyete dilekçe ile başvurun sonrasında muhtemelen alırsınız paranızı
inşallah teşekkür ediyorum

spotçu değil ama istikbal bellona gibide değil. ürünler ankarada üretiliyormuş buraya ürünler geliyor işte mağazada satıyorlar
anladım.. faturanız varsa başvuru yapabilirsiniz tabi. yalnız o saydıklarınız hepsi mi 12.000 tl tuttu. ben de eşya bakıyorum da yatak odası+ salon takımı sadece o kadar tuttu benim. hem de Bellona falan da değil. baya uygunmuş

normalde 14000 tl gibi bişeydi galiba işte pazarlık filan derken rakamı düzledik öyle muhteşem gösterişli şeyler değil ama düzgün ürünler geçtim birde doğudayız ya rakam düştü galiba yaşadığımız şehirde mesela daha yükselti

anladım şehirden şehire fark edebilir bir de nakit verince.. geçmiş olsun inşallah hakkınızı alırsınız

anladım şehirden şehire fark edebilir bir de nakit verince.. geçmiş olsun inşallah hakkınızı alırsınız
siz alacaksanız asla nakit vermeyin herşey eve gelsin yerleşsin o şekilde tüm ödemeyi tamamlayın

siz alacaksanız asla nakit vermeyin herşey eve gelsin yerleşsin o şekilde tüm ödemeyi tamamlayın

alışveriş 12000 tl tuttu. peşin ödeme yaptık orada bir hata yaparak çok pişman olduk ama iş işten geçti tabi

tamamını peşin ödemeseydiniz keşke. yani esnafla yapılan alışverişin en bilinen kuralı budur.

alo tüketici hattı var. orayı arayın bi sorun.

tamamını peşin ödemeseydiniz keşke. yani esnafla yapılan alışverişin en bilinen kuralı budur.

alo tüketici hattı var. orayı arayın bi sorun.
ahh ahhh işte iyilik borcumuz kalmasın düğün sırasında filan diye öyle pişman olduk ki size anlatamam

ahh ahhh işte iyilik borcumuz kalmasın düğün sırasında filan diye öyle pişman olduk ki size anlatamam
geçmiş olsun. halledilir umarım.

biz de nakit düşüyorduk iyi oldu bu konu bana. eşyalar gelmeden vermeyelim
tamamını vermeyin sakın. neden veresiniz ki? peşinat verin. peşinat verdiğinize dair de mutlaka resmi bi belge alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…