Peki bir partneriniz oldugunda durum nasil oluyor?Merhabalar, uzun zamandır kendimi yorgun hissediyorum.Sabahları uyanmak istemiyorum.Uykum gelse de uyusam diyorum.Rutin işleri yapmak beni çok yoruyor.Günlük hayattaki bütün işler içinden çıkılamaz bir halde görünüyor..Bir şeyler yapmak istiyorum ,yaparsam iyi olacak biliyorum ama o an geldiğinde hep erteliyorum.Her şey birikiyor ve ben hiç bir şeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor..
Sabah yürüyüş yapmaya niyetleniyorum ama gözümü açamıyorum,isteğim de olmayınca boşver diyorum.Sıkılıyorum her şeyden..
Film izlesem diyorum,sonra kim seçecek de kim açacak da..Bunları düşünmekten yoruluyorum..
Sanki bütün dünya dağınık da onları benim üzerime yıkmılşar gibi geliyor..
Terapist bir arkadaşım şöyle bir şey demişti..”Sen hep ilişkiler de varsın,Yalnız Mutlu ne yapar?”demişti..Sahi yalnızken hiç bir şey yapmıyorum.Arkadaş ortamı,işim vs gibi konularda sorunum yok.Ama yalnızken ben de yokum..Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum..Erken kalkılacak,sabah kahvesi içilecek,yürüyüşe çıkılacak,temizlik yapılacak vs..Sonra bir bakıyorun gün bitmiş.Hiç bir şey yok avuçta..Sonra kendime kızıyorum.Beceremedin mutlu,yine yapamadın mutlu,güçsüzsün mutlu vs..
Motivasyonum yok..Kimileri şımarıklık diyecek,kimileri depresyon...Ne olduğunu ben de bilmiyorum..Ama ciddi boşluktayım..Çok sıkılıyorum..
Plan yapmakta sıkıntı yok ...Uygulayamıyorum.Güçlü bir el üzerime yükleniyor ..Tonlarca ağırlığın altından kalkamıyorum...En kolay olanını yapıyorum..Hiç bir şey...
Yıllardan beri partnerm yok,flört etmek hoşuma giderdi ama..Duygusal ilişki ve evlilik gibi durumlar benden uzakPeki bir partneriniz oldugunda durum nasil oluyor?
Sorma ya kaç yaşındasınız acaba ? Ben 25 yaşından sonra bu hâle geldim.her geçen sene de daha kötüye gidiyorum.üstelik normalde saatlerce sırılsıklam olan bir kadındım.şimdi gram kıpırtı yok.bir anda böyle oldu.eski günlerimi o kadar özlüyorum ki.hergün birkaç kere ağlıyorum.neden bu kadar istekli bir kadınken bir anda kupkuru kaldım diye.dediğin gibi diğer konularda da bu şekildeyim.bir de burada 40'lı yaşlardaki kadınlara bile cinselli doya doya yaşanacak yaş, en istekli yaşlar falan yazıyorlar ben 29 yaşında ölü gibiyim.ne olacak bu hâlim nasıl kurtulacağım sanki karanlık bir kuyudayım.eski hayat neşemi o kadar özlüyorum ki.ne oldu bize yaaMerhabalar, uzun zamandır kendimi yorgun hissediyorum.Sabahları uyanmak istemiyorum.Uykum gelse de uyusam diyorum.Rutin işleri yapmak beni çok yoruyor.Günlük hayattaki bütün işler içinden çıkılamaz bir halde görünüyor..Bir şeyler yapmak istiyorum ,yaparsam iyi olacak biliyorum ama o an geldiğinde hep erteliyorum.Her şey birikiyor ve ben hiç bir şeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor..
Sabah yürüyüş yapmaya niyetleniyorum ama gözümü açamıyorum,isteğim de olmayınca boşver diyorum.Sıkılıyorum her şeyden..
Film izlesem diyorum,sonra kim seçecek de kim açacak da..Bunları düşünmekten yoruluyorum..
Terapist bir arkadaşım şöyle bir şey demişti..”Sen hep ilişkiler de varsın,Yalnız Mutlu ne yapar?”demişti..Sahi yalnızken hiç bir şey yapmıyorum.Arkadaş ortamı,işim vs gibi konularda sorunum yok.Ama yalnızken ben de yokum..Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum..Erken kalkılacak,sabah kahvesi içilecek,yürüyüşe çıkılacak,temizlik yapılacak vs..Sonra bir bakıyorun gün bitmiş.Hiç bir şey yok avuçta..Sonra kendime kızıyorum.Beceremedin mutlu,yine yapamadın mutlu,güçsüzsün mutlu vs..
Motivasyonum yok..Kimileri şımarıklık diyecek,kimileri depresyon...Ne olduğunu ben de bilmiyorum..Ama ciddi boşluktayım..Çok sıkılıyorum..
Plan yapmakta sıkıntı yok ...Uygulayamıyorum.Güçlü bir el üzerime yükleniyor ..Tonlarca ağırlığın altından kalkamıyorum...En kolay olanını yapıyorum..Hiç bir şey...
Sizde yürüyüş temizlik vs gibi aktivitelerinizi paylasın sosyal medyanızda belki paylastikca motive de olursunuz diger insanlarla bir birliktelik hissi verir.Aklıma geldi böyle bir şey niyeyseMerhabalar, uzun zamandır kendimi yorgun hissediyorum.Sabahları uyanmak istemiyorum.Uykum gelse de uyusam diyorum.Rutin işleri yapmak beni çok yoruyor.Günlük hayattaki bütün işler içinden çıkılamaz bir halde görünüyor..Bir şeyler yapmak istiyorum ,yaparsam iyi olacak biliyorum ama o an geldiğinde hep erteliyorum.Her şey birikiyor ve ben hiç bir şeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor..
ilişkiniz yeni mi bitti?Merhabalar, uzun zamandır kendimi yorgun hissediyorum.Sabahları uyanmak istemiyorum.Uykum gelse de uyusam diyorum.Rutin işleri yapmak beni çok yoruyor.Günlük hayattaki bütün işler içinden çıkılamaz bir halde görünüyor..Bir şeyler yapmak istiyorum ,yaparsam iyi olacak biliyorum ama o an geldiğinde hep erteliyorum.Her şey birikiyor ve ben hiç bir şeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor..
Üç yıldır terapi alıyorun,ilaç da kullanıyorum.Dönem dönem iyi oluyorum ama depresyon o kadar tanıdık ki..Nefret ettim artık.Çocukluğumdan beri böyleyim.Tek motivasyonum derslerimdi..Amacıma ulaştıktan sonra başka motivasyonum da kalmadı..Ya kronik depresyon - yani artık hayat tarzın haline gelmiş, çıkması zor- ya da demir eksikliğiniz var.
Kendinize her gün gerçekleştiremeyeceğiniz programlar yüklemek yerine, basit görevler verin.
Yani bir diziye başlayın, yeni bir kitaptan iki sayfa okuyun, 100-200 adım atın, bir saksı bitkisi edinin. Adım adım gidin, çok yüklenmeyin, çok beklentiye girmeyin. Her gününüz müthiş verimli, dünyada iz bırakacak bir gün olmasına gerek yok.
En basit görünen şeyin bile ne kadar zor geldiği dönemler olduğunu bilirim. Buna şımarıklık diyen hiç bunu yaşamamıştır ne şanslı...
Ciddi bir ilişkiden yıllar önce çıktım.Onun haricinde çiddi bir ilişkim olmadı..ilişkiniz yeni mi bitti?
Yaaa birşeyi de cinselliğe bağlama be,kadın basbaya depresyonda işteSorma ya kaç yaşındasınız acaba ? Ben 25 yaşından sonra bu hâle geldim.her geçen sene de daha kötüye gidiyorum.üstelik normalde saatlerce sırılsıklam olan bir kadındım.şimdi gram kıpırtı yok.bir anda böyle oldu.eski günlerimi o kadar özlüyorum ki.hergün birkaç kere ağlıyorum.neden bu kadar istekli bir kadınken bir anda kupkuru kaldım diye.dediğin gibi diğer konularda da bu şekildeyim.bir de burada 40'lı yaşlardaki kadınlara bile cinselli doya doya yaşanacak yaş, en istekli yaşlar falan yazıyorlar ben 29 yaşında ölü gibiyim.ne olacak bu hâlim nasıl kurtulacağım sanki karanlık bir kuyudayım.eski hayat neşemi o kadar özlüyorum ki.ne oldu bize yaakurulmak için neler vermezdim.o kadar uzak zamanlar da değil aslında.o kadar özlüyorum ki sırılsıklam bir şekilde seks yapmayı ama maalesef bırak daha kötüyü en ufak bir kıpırtı bile yok.ne yapacağımı şaşırdım
Ben 31 yaşındayım.Tabularım ve dini değerlerimden ötürü evli olmadığım hiç cinsellik yaşamadım..Beni depresifleştirenin bu durum olmadığını düşünüyorum.Benim kendimle ilgili sorunlarım var..Sorma ya kaç yaşındasınız acaba ? Ben 25 yaşından sonra bu hâle geldim.her geçen sene de daha kötüye gidiyorum.üstelik normalde saatlerce sırılsıklam olan bir kadındım.şimdi gram kıpırtı yok.bir anda böyle oldu.eski günlerimi o kadar özlüyorum ki.hergün birkaç kere ağlıyorum.neden bu kadar istekli bir kadınken bir anda kupkuru kaldım diye.dediğin gibi diğer konularda da bu şekildeyim.bir de burada 40'lı yaşlardaki kadınlara bile cinselli doya doya yaşanacak yaş, en istekli yaşlar falan yazıyorlar ben 29 yaşında ölü gibiyim.ne olacak bu hâlim nasıl kurtulacağım sanki karanlık bir kuyudayım.eski hayat neşemi o kadar özlüyorum ki.ne oldu bize yaakurulmak için neler vermezdim.o kadar uzak zamanlar da değil aslında.o kadar özlüyorum ki sırılsıklam bir şekilde seks yapmayı ama maalesef bırak daha kötüyü en ufak bir kıpırtı bile yok.ne yapacağımı şaşırdım
Bunun neresi komik ya da beğenmedimlik anlamadım.biraz vicdan ya.Sorma ya kaç yaşındasınız acaba ? Ben 25 yaşından sonra bu hâle geldim.her geçen sene de daha kötüye gidiyorum.üstelik normalde saatlerce sırılsıklam olan bir kadındım.şimdi gram kıpırtı yok.bir anda böyle oldu.eski günlerimi o kadar özlüyorum ki.hergün birkaç kere ağlıyorum.neden bu kadar istekli bir kadınken bir anda kupkuru kaldım diye.dediğin gibi diğer konularda da bu şekildeyim.bir de burada 40'lı yaşlardaki kadınlara bile cinselli doya doya yaşanacak yaş, en istekli yaşlar falan yazıyorlar ben 29 yaşında ölü gibiyim.ne olacak bu hâlim nasıl kurtulacağım sanki karanlık bir kuyudayım.eski hayat neşemi o kadar özlüyorum ki.ne oldu bize yaakurulmak için neler vermezdim.o kadar uzak zamanlar da değil aslında.o kadar özlüyorum ki sırılsıklam bir şekilde seks yapmayı ama maalesef bırak daha kötüyü en ufak bir kıpırtı bile yok.ne yapacağımı şaşırdım
Seni depresifleştimeyi cinsellik yapıyor demiyorum.kendi mutsuzluğumun yansımasını yazdım.Ben 31 yaşındayım.Tabularım ve dini değerlerimden ötürü evli olmadığım hiç cinsellik yaşamadım..Beni depresifleştirenin bu durum olmadığını düşünüyorum.Benim kendimle ilgili sorunlarım var..
Eee bu da depresyonun bir yansıması.Yaaa birşeyi de cinselliğe bağlama be,kadın basbaya depresyonda işte.
Islanmamak depresyon belirtisiyse, yürüyen slime olmak neyin belirtisiSorma ya kaç yaşındasınız acaba ? Ben 25 yaşından sonra bu hâle geldim.her geçen sene de daha kötüye gidiyorum.üstelik normalde saatlerce sırılsıklam olan bir kadındım.şimdi gram kıpırtı yok.bir anda böyle oldu.eski günlerimi o kadar özlüyorum ki.hergün birkaç kere ağlıyorum.neden bu kadar istekli bir kadınken bir anda kupkuru kaldım diye.dediğin gibi diğer konularda da bu şekildeyim.bir de burada 40'lı yaşlardaki kadınlara bile cinselli doya doya yaşanacak yaş, en istekli yaşlar falan yazıyorlar ben 29 yaşında ölü gibiyim.ne olacak bu hâlim nasıl kurtulacağım sanki karanlık bir kuyudayım.eski hayat neşemi o kadar özlüyorum ki.ne oldu bize yaakurulmak için neler vermezdim.o kadar uzak zamanlar da değil aslında.o kadar özlüyorum ki sırılsıklam bir şekilde seks yapmayı ama maalesef bırak daha kötüyü en ufak bir kıpırtı bile yok.ne yapacağımı şaşırdım