tükeniyorum sanırım ..bana bir çare gösterin :(

herşeyden kaçar oldum akışına bırakmak yerine sıkıntı yapıyorum herşeyi ..onuda üzüyorum işte böyle çok üstüne gidiyorum evliliğimize zarar vermeye başladım artık ..
dediğiniz gibi olmaya çalışacağım teşekkür ederim desteğiniz için

rica ederim canım benim onların çirkinliğine yoğunlaşacağına ailenin güzelliğine yoğunlaş :) seviliyorsun iyi bak kendine :) :)
sende seviliyosun canım..kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya öyle birisisin
Allah sanada hayırlı kapılar açsın inşallah hep mutlu ol

Rica ederim ben sizin yerinizde olsam aynen böyle yapardım kadınlara çok büyük görev düşüyor dediğim gibi olmaya çalışmayın olun umursamayın kapatın kulaklarınızı böyle insanlar hayat boyu toplumda hep var olcaktır amannn çokta tın diyin onlarla uğraşmaktansa evliliğinizin tadını çıkarın sevgiyle yaklaşın destek olun

Ben 22 erkek arkadaşım ise 30 yaşında. Onun çoğu yaşıtı 4-5 senelik evli 2 çocuğu olan bile var. Ancak buna kesinlikle takılmıyor, ben neden evlenmedim neden baba olmadım demiyor. Çünkü onlara bakıcak olursak 25-26 yaşında baba olan erkeklerin çoğu henüz hazır olmadıkları için çocuklarıyla pek kaliteli zaman geçirmiyor, büyüyolar öyle işte... Bence bir erkeğin baba olma yaşı 30+ olması çok daha iyidir her açıdan ayrıca 30 yaş hiç de geç bir yaş değil. Ne yap et çocuk fikrini şu maddi sıkıntıda at kafasından çünkü gerçekten kendine bişeylerden kısmak zor olmaz belki ama çocuğuna istediğin şeyleri alamamak seni daha çok üzücek emin ol.

benim yapımda var maalesef bu ama rahat olmaya çalışacağım bundan sonra ..bebeğimde stres yüzünden olmuyormuş zaten kendi kendime ediyorum resmen ..
Allah razı olsun sendende canım içimi rahatlattınız kafam kazan gibiydi şu an iyi hissediyorum biraz sizin sayenizde

haklısın canım olsun istiyor ama bakabilirmiyim diye düşünmüyor işte ben farkındayım bunların ama anlatamıyosun ona

Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana
üzülüyorum yuvanız var kocanız var
valla hiççççç stres etmeyin hemde hiççç
bi de bişi daha dicem sizi üzen kıran inciten gördüğünüz de bile rahatsız olan insanlardan uzak durun
ne kadar uzak o kadar iyi
aynı ortamda olmayın bulunmayın
Mesafe bi de bunu da yapın
O zaman sizi incştip üzemezler o duvarı aşamazlar o kadar da değil

oldun tabi :) şu an hiçbirini görmüyorum zaten ama arkamdan konuşmaya devam ediyorlar ben kaçmaya çalıştıkça daha çok üstüme geliyorlar ama değmez gerçekten onları takıp hayatımızı mahfetmeye
güzel yüreğinize sağlık çok iyi geldiniz gerçekten

canım bebekten önce ruh sağlığını ve maddiyatını düzeltmen gerek.eşin çalışmana izin vermiyor ama evin ihtiyaçlarınıda karşılayamıyor.3 aydır pazara çıkmadım diyorsun maddi yönden bebek için zaten hazır değilsiniz.yaşınız çok genç rabbim en hayırlı zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah ayrıca çalışmak için eşinin iznini beklemen hiç doğru değil

teşekkür ederim canım amin inşallah ..
şu an bulunduğum yerde işe girme imkanım yok çalışmam için başka yere taşınmamız lazım onada eşim kiraya çıkacağımız için cesaret edemiyor bulunduğum yerde işe girebilme imkanım olsayd 1 dk durmayacağım zaten ..

Arkanızdan konuşurlar ancak bırakın havlasınlar sende kemik atarsın olur biter ayol
Hem sizin daha önemli işleriniz var bebiş çalışmaları
hadi hayırlı işler

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim yüreğinizi huzurla doldursun inşallah

Arkanızdan konuşurlar ancak bırakın havlasınlar sende kemik atarsın olur biter ayol
Hem sizin daha önemli işleriniz var bebiş çalışmaları
hadi hayırlı işler
canım çok tatlısın sen yaa
o konudada tık yok her yönden durumumuz vahim bizim anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…