tükeniyorum sanırım ..bana bir çare gösterin :(

yaş konusunu eşim takıyo geç kaldım diyo benim okonuda bir takıntım yokki canım ..
ben daha beklemek istiyorm durumları düzeltelim önce diyorum ama dinlemiyo
imtihandayım sanırım biri bitse biri başlıyo neyi takacağımı şaşırdım artık .
neyse vardır bundada bir hayır

Hayatınızı yaşayın bu yaşta bu kadar sıkıntı, üzüntü biz burada yorum yapıyoruz tabi kolay geliyo bunları söylemek ma çeken bilir .. Eşiniz büyük mü sizden ?

Hayatınızı yaşayın bu yaşta bu kadar sıkıntı, üzüntü biz burada yorum yapıyoruz tabi kolay geliyo bunları söylemek ma çeken bilir .. Eşiniz büyük mü sizden ?
keşke yaşayabilsem ama artık hiçbirşeyden tat alamaz oldum yaşam sevincim kalmadı artık ..
eşim 30 yaşında canım çocukiçin geç kaldığını düşünüyo

Yanlış düşünüyor daha çok çok genç hele erkekler için baya geç bir yaşa kadar çocuk olma şansı var, bence anlatın bunu hele maddi problemleriniz var çocuk olursa daha da artar..

Yanlış düşünüyor daha çok çok genç hele erkekler için baya geç bir yaşa kadar çocuk olma şansı var, bence anlatın bunu hele maddi problemleriniz var çocuk olursa daha da artar..
arkadaşları hep baba oldu eşimede soruyorlarmış bir araya gelince daha yokmu falan diye çevre baskısıda çok üstümüzde bu yüzden ne desem dinlemez ki beni

Zaten bu çevreye uyma çabası bitirdi hepimizi. Aynı yaştalar diye şartlarının aynı olması beklenemez ki.. Başkalarına göre şekillendirmeyin hayatınızı ...

Elbet bebeğiniz olur bu kadar üzülüp dert etmeyin yazık etmeyin bu kadar harap etmeyin kendinizi
Bu şekilde davranarak hayatınızı düzeltemezsiniz
İnsanları sizin hakkınızdaki düşüncelerini bu kadar önemsemeyin çok kırılgan alıngan bi yapınız var sanırım birazda gamsız umursamaz olun eşinize destek olun hayat bu hepimiz bi sınavdan geçiyoruz sizinkide bu elbet bu durumlar düzelcek hep böyle drvam edecek hali yok fakat bu duygu durumuzu bir an evvel değiştirin

Zaten bu çevreye uyma çabası bitirdi hepimizi. Aynı yaştalar diye şartlarının aynı olması beklenemez ki.. Başkalarına göre şekillendirmeyin hayatınızı ...
çok haklısın
en güzeli hepsinden uzaklaşıp kendi hayatımıza bakmakta işte cesaret yok

çok haklısın
en güzeli hepsinden uzaklaşıp kendi hayatımıza bakmakta işte cesaret yok
bu yüzden eğer evlenirsem yurt dışına gitmek istiyorum biliyor musun, çünkü insan beynindekilerle yaşar ve beynin bunların söyledikleri ıvır zıvırlarla dolarsa yaşamdan da zevk almazsın evliliğinden de ...

ben 4 sene vajinismustum şimdide istiyoruz nasib olmadı üstüne birde maddi sıkıntılar bunaldım iyice ..
aynen dediğiz gibiyim
herşeyden etkileniyorum çok takıyorum
benmi abartıyorum size sormak istedim eşime haksızlık mı ettim acaba diye düşünüyorum

insanları kendimden daha çok düşünüyorum sanırım
yıpratıyorum kendimi işte böyle ne kadar takmıyayım desemde olmuyo yine üzülüp bitiriyorm kendimi

insanları kendimden daha çok düşünüyorum sanırım
yıpratıyorum kendimi işte böyle ne kadar takmıyayım desemde olmuyo yine üzülüp bitiriyorm kendimi
boşver ya onlar seni düşünseydi destek olacaklarına köstek olmazlardı böyle, bu devirde kimseden kimseye fayda yok anca dırdır ederler hiç umrunda olmasın...

Bakın cevabı kendiniz verdiniz
Biraz da sizin elinizde abartmayın herşeyi akışına bırakın sakin olun bakın vajinusmusu bile yendiniz demekki çok güçlüsünüz maşallah eşinize destek olun sevin öpün sarılın sevgiyle tüm engelleri aşarsınız bunu yaparsınız başarabilirsiniz

boşver ya onlar seni düşünseydi destek olacaklarına köstek olmazlardı böyle, bu devirde kimseden kimseye fayda yok anca dırdır ederler hiç umrunda olmasın...
doğru söylüyosun canım ..hepsi bana denk gelmiş heralde :)
takmaya değmezlerde işte ..
teşekkür ederim derdime ortak olduğun için söylediklerin iyi geldi

doğru söylüyosun canım ..hepsi bana denk gelmiş heralde :)
takmaya değmezlerde işte ..
teşekkür ederim derdime ortak olduğun için söylediklerin iyi geldi
rica ederim canım benim onların çirkinliğine yoğunlaşacağına ailenin güzelliğine yoğunlaş :) seviliyorsun iyi bak kendine :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…