Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tükendim vajinismus 😑
- Konu Sahibi maviis55
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tükendim bıktım vajinismus çözümü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2019
- 508
- 1.915
- 33
Ben cok ozur dileyerek ve yanlis anlasilmak istemiyorum lutfen sadece gercekten merak ettigim icin soruyorum ne hissediyorsunuz yani iliski gerceklesirse ne olcagini dusunuyorsunuz caninz yanacak diemi dusunuyrsnz yada baska bsymi o anda sizi ne durduruyor o anda akliniza neler geliyor cvp vermek zorunda degilsiniz tabiki amacimda sizi yargilamak degil sadece bu rahatsizligi yasayan insanlari daha iyi anlamak istyrum cok gecmis olsun ins cabuk iylesirsinzOf artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Ben vajınusmus muydum BIlmıyorum 1 yıl ilişkiye giremedim aslında hıc korkmuyordum sadece her gittiğim doktor vajinan dar ameliyat olman lazım diyordu yanı engelleyen bir sey vardı içeriye girmesini sonra farklı bir doktora gittim ve verdıgı jelle ilişki oldu 1 yıl sonunda bu vajınusmus mu BIlmıyorum ama
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende ayni durumu tam 10 ay yaşadım. Tabi bu süre içerisinde kadın doğum doktoruna da gittim, o kadar çok araştırma yaptim ki tam jinekoloji uzmanına gidecekken bir kadın doğum doktoru bana ilaç oldu. O kadar güzel anlattı ve o kadar güzel konuştu ki. 2 gün sonrasında kendiliğinden yendim bu durumu inanın. Bu muymus dedim ya.. Ben her sey guzel giderken bi anda korktuğum için kasiliyordum, afedersin idrarim geliyordu ve bu psikolojik değildi, gercekten geliyordu. Doktora bu sekilde anlattigimda dedi ki " evlilik, cinsellik demek ki güzel bir şey ki insanlar bosaniyor tekrar evleniyor. Birak cişin mi geliyo yap gitsin ne olacak alt tarafi yatak batar olur biter, guzel şeyler düşünün, guzel seyler hayal edin" burda eşinin anlayışı ve tavrı çok önemli. Kötü hiç bir şey olmayacak inanin, biraz sıkın disinizi, gerçekten hepsi kafada bitiyo, birazcık acisin caniniz en fazla ne olabilir ki. Bence basaracaksiniz .Of artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Kesinlikle katılıyorum burda eşin tavrı çok önemli onun desteği istemesi size güvenmesi çok önemli. Evliliğinin ilk zamanlarında normal ilişkiden korkmayan kadınlar bile sıkıntı yaşıyor acı da baskı da normalMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende ayni durumu tam 10 ay yaşadım. Tabi bu süre içerisinde kadın doğum doktoruna da gittim, o kadar çok araştırma yaptim ki tam jinekoloji uzmanına gidecekken bir kadın doğum doktoru bana ilaç oldu. O kadar güzel anlattı ve o kadar güzel konuştu ki. 2 gün sonrasında kendiliğinden yendim bu durumu inanın. Bu muymus dedim ya.. Ben her sey guzel giderken bi anda korktuğum için kasiliyordum, afedersin idrarim geliyordu ve bu psikolojik değildi, gercekten geliyordu. Doktora bu sekilde anlattigimda dedi ki " evlilik, cinsellik demek ki güzel bir şey ki insanlar bosaniyor tekrar evleniyor. Birak cişin mi geliyo yap gitsin ne olacak alt tarafi yatak batar olur biter, guzel şeyler düşünün, guzel seyler hayal edin" burda eşinin anlayışı ve tavrı çok önemli. Kötü hiç bir şey olmayacak inanin, biraz sıkın disinizi, gerçekten hepsi kafada bitiyo, birazcık acisin caniniz en fazla ne olabilir ki. Bence basaracaksiniz .
Cnm dilatör seti al ben o şekilde yendim parmak egzersizi yapamadımOf artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
Bende parmak yapıyorum bilmiyorum gerçekten bir şekilde yenmem lazım parmakta sıkıntı yok acımıyo bile 2 parmakta sokarım ama işte ilişki anı ciddi yaniCnm dilatör seti al ben o şekilde yendim parmak egzersizi yapamadım
Çok acıyor mu çok haklısın ama işte o an buz kesiliyorum umarım bir gün bende başardığını burda anlatırımMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende ayni durumu tam 10 ay yaşadım. Tabi bu süre içerisinde kadın doğum doktoruna da gittim, o kadar çok araştırma yaptim ki tam jinekoloji uzmanına gidecekken bir kadın doğum doktoru bana ilaç oldu. O kadar güzel anlattı ve o kadar güzel konuştu ki. 2 gün sonrasında kendiliğinden yendim bu durumu inanın. Bu muymus dedim ya.. Ben her sey guzel giderken bi anda korktuğum için kasiliyordum, afedersin idrarim geliyordu ve bu psikolojik değildi, gercekten geliyordu. Doktora bu sekilde anlattigimda dedi ki " evlilik, cinsellik demek ki güzel bir şey ki insanlar bosaniyor tekrar evleniyor. Birak cişin mi geliyo yap gitsin ne olacak alt tarafi yatak batar olur biter, guzel şeyler düşünün, guzel seyler hayal edin" burda eşinin anlayışı ve tavrı çok önemli. Kötü hiç bir şey olmayacak inanin, biraz sıkın disinizi, gerçekten hepsi kafada bitiyo, birazcık acisin caniniz en fazla ne olabilir ki. Bence basaracaksiniz .
- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
1. Evlilim de 20 yaşındaydm herkes dedi ki biliyordur çalışmış etmiş die kimse bana bişe anlatmadı eşle de öle muhabbet etmemiştim el ele tutmuşuzdır o kadar bi arkm dedi anlatm dedm ne anlatcan 5 dk bişe dir illaki ilk gece bayıldım 3 gece olmadı ağladım kendim eksik gördüm bn nasıl eşim dedim bişe oldu zorla işde sonra boşandk başka sebeple tabi şimdi eşle sorunum yok bnde net bakınca vajnmus sanmıştım Jinekolog lara msj atydım hep belkide öyleydi ama çok köttü ydüOf artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
Bu rahatsızlığı yaşamadığım için asla ama asla anlamayacaksın bende yada ben gibi olan olan kardeşlerimde asla böyle olsun istemezdi hatta hiç birimizin aklımdan dahi geçmezdi ama ummadığım şey başına gelir ya tam öyle bişey adını bile bilmediğim şeydi yaniii şimdi o kadar şey araştırdım o kadar şey okudum Doktora gittim psikolojim çöktü kitap bile yazarım o kadar şey yaşadım acıyacak diye korkuyorum ama bir gün geçicek er yada geç geçicek en azından az da olsa o umutla yaşıyorum.Ben cok ozur dileyerek ve yanlis anlasilmak istemiyorum lutfen sadece gercekten merak ettigim icin soruyorum ne hissediyorsunuz yani iliski gerceklesirse ne olcagini dusunuyorsunuz caninz yanacak diemi dusunuyrsnz yada baska bsymi o anda sizi ne durduruyor o anda akliniza neler geliyor cvp vermek zorunda degilsiniz tabiki amacimda sizi yargilamak degil sadece bu rahatsizligi yasayan insanlari daha iyi anlamak istyrum cok gecmis olsun ins cabuk iylesirsinz
Anlıyorum sonuçta bunu yenmişsin acı oldu mu yani düşündüğün gibi falan1. Evlilim de 20 yaşındaydm herkes dedi ki biliyordur çalışmış etmiş die kimse bana bişe anlatmadı eşle de öle muhabbet etmemiştim el ele tutmuşuzdır o kadar bi arkm dedi anlatm dedm ne anlatcan 5 dk bişe dir illaki ilk gece bayıldım 3 gece olmadı ağladım kendim eksik gördüm bn nasıl eşim dedim bişe oldu zorla işde sonra boşandk başka sebeple tabi şimdi eşle sorunum yok bnde net bakınca vajnmus sanmıştım Jinekolog lara msj atydım hep belkide öyleydi ama çok köttü ydü
Parmak çalışıyorum bende eğer sende çalışıyorsan gerçekten acımıyo parmak nefes al yeter sadece ilişkiden korkuyorum benBir vajinysmus hastası olarak o noktaya kadar tedavilerle geldim o noktada yani kuzlık zarına grlince sanki canım cok acıyacakmış igne nasıl bir şeyi delince acır ya aynen o şekilde hissettiğim icin basaramıyırm
- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
Valla elimi ağzıma sokmuştum tabiki çok kötüydü karşıdaki de artık illlalah diyip bıkmıştı bndeen eşlerin tavrı önemli çok zordu kötüydü şimdi eşimle oldum gbi değil tabi rahat ol diyordu herkes ama olcam diyip tüm gün o an kas katı olmak kimse anlamıyor vücut en kasılan yeri oraymışAnlıyorum sonuçta bunu yenmişsin acı oldu mu yani düşündüğün gibi falan
- 25 Haziran 2019
- 15
- 5
- 1
- 31
İmkanın varsa Ankara’da Reyyan Özcan Temizkan hocaya git canım beş yıl boyunca yaşadım bu sorunu benden o kadar çok şey götürdü ki yaşadığım stres hayal kırıklığı eksiklik duygusu hepsi vücudumda birer iz bıraktı.Bu hastalığı kendi başına yenen tüm arkadaşları kutluyorum fakat ben başaramadım profesyonel destek aldım.Of artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
Bende gidiyorum yaşadığım şehirdeki doktora siz nasıl bir tedavi uyguladı acabaİmkanın varsa Ankara’da Reyyan Özcan Temizkan hocaya git canım beş yıl boyunca yaşadım bu sorunu benden o kadar çok şey götürdü ki yaşadığım stres hayal kırıklığı eksiklik duygusu hepsi vücudumda birer iz bıraktı.Bu hastalığı kendi başına yenen tüm arkadaşları kutluyorum fakat ben başaramadım profesyonel destek aldım.
- 25 Haziran 2019
- 15
- 5
- 1
- 31
Hoca kişiye özel olarak tedavi planı uyguluyor önce organını anlatıp tanımanı sağlıyor sonrasında nefes egzersizleri kegel egzersizlerini öğretiyor gevşemeni sağlıyor bu aşamaya geldiğinde zaten vajinana birşeyin girebileceğini bilinçaltına yerleştiriyor ve aparatla çalışmalar yaptırıyor üç gün sonra herşey bitmiş oluyor mucize gibi ama gerçekBende gidiyorum yaşadığım şehirdeki doktora siz nasıl bir tedavi uyguladı acaba
Aynı tedavileri yaşıyorum şuan bende ama ilişki anından korkuyorum o aparatı soktu ama kan gelmedi zaten ben kandan korkuyorum bence kan gelse rahatlıycakmışım gibi hissediyorumHoca kişiye özel olarak tedavi planı uyguluyor önce organını anlatıp tanımanı sağlıyor sonrasında nefes egzersizleri kegel egzersizlerini öğretiyor gevşemeni sağlıyor bu aşamaya geldiğinde zaten vajinana birşeyin girebileceğini bilinçaltına yerleştiriyor ve aparatla çalışmalar yaptırıyor üç gün sonra herşey bitmiş oluyor mucize gibi ama gerçek
- 13 Ocak 2019
- 508
- 1.915
- 33
Ins cabuk iylesirsiniz Allah sifa versinBu rahatsızlığı yaşamadığım için asla ama asla anlamayacaksın bende yada ben gibi olan olan kardeşlerimde asla böyle olsun istemezdi hatta hiç birimizin aklımdan dahi geçmezdi ama ummadığım şey başına gelir ya tam öyle bişey adını bile bilmediğim şeydi yaniii şimdi o kadar şey araştırdım o kadar şey okudum Doktora gittim psikolojim çöktü kitap bile yazarım o kadar şey yaşadım acıyacak diye korkuyorum ama bir gün geçicek er yada geç geçicek en azından az da olsa o umutla yaşıyorum.
- 14 Mayıs 2019
- 15
- 6
- 1
eğer kendin yapamıyorsan bu kadar yıpratma kendini ilişki sırasındaki korkunu yenmek için lütfen bir destek al 3 günde 4 günde bu hastalıktan kurtulma imkanın var haklısın bu hastalıgı yasayan bilir tabiki ama istersen özelden yaz destek olmaya calısırım yada doktor öneririm nasıl istersen korktugun gibi hic birsey yok yani ben kan bile aldıramayan bir insanım ki bunu yaptım sonrasında bumuymus dedim inan hic birsey yok acı degil ilk baslarda baskı olur birde aparattan parmaktan daha kolay eşli ilişki yani aparatla olan baskı eşli olanda olmuyor nerdeyseOf artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok