- 11 Aralık 2018
- 41.096
- 255.359
- 598
İnsan şunu günlüğe yazmaya üşenir ne güzel aksiyonsuz hayatlar varCanınız sıkıldı ve günlük yerine buraya yazdınız sanırım. İlk defa mı sosyal iletişim kurdunuz ne var bu olanlarda?
Hayır ben şey bekledim, olay sigaradan başlayıp evde biten cinsel fantazi daveti veya organ kaçakçılığına bağlanacak ama yok. Dümdüz bir gün içerisinden kısa ve sıkıcı bir kesit.İnsan şunu günlüğe yazmaya üşenir ne güzel aksiyonsuz hayatlar var
Valla ben de kadın konu sahibini kötü yola düşürmeye çalışacak filan sandım hevesim kursağımda kaldı absnsHayır ben şey bekledim, olay sigaradan başlayıp evde biten cinsel fantazi daveti veya organ kaçakçılığına bağlanacak ama yok. Dümdüz bir gün içerisinden kısa ve sıkıcı bir kesit.
Konuyu okurken beni 2 hafta önce markette takip eden teyze geldi aklıma:) o da bana adımı, yaşımı,nerde oturduğumu sorup evinin yerini gösterip beni evine davet etmişti. Böbreğimi teslim etmemek için bir yere gitmedim sjdjdkfkghkseni cok sevdim ben dedi birseye ihtiyacın olursa ben hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi
Siz durumu biraz abartmışsınız. Teyzeler konuşmayı sever , meraklıdır genel olarak. Öylesine teklif etmiştir.hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi
Ya buna çok güldüm :) Anadolu irfanı teyze ve stream of consciousness konu sahibi :) yaşlı teyze işte, belki de yalnızlık çekiyor kendine muhabbet edecek konu komşu arıyor. O kuşak çoğunlukla öyle. Güvenlikli sitelerden önce uzun süreli komşuluklar, kamelyalarda çayla çekirdekle oturmalar, ayağa terlik geçirilip bir kapıdan öbür kapıya geçmeler, tığ motifleri vermeler vardı. İnsan bu devirde tabii ki kimseye güvenemiyor ama bir tane teyzenin muhabbetini de bu kadar sorgulamamak lazım :)Bilinç akışı nedir, nasıl olur. Oğuz atay mı açtı acaba konuyu. Okudum okudum konu yok
Hanfendi yanlış anlamayın ama siz nasıl yaşıyorsunuz bu şekilde? Her söylenileni kafanızda bu kadar düşünüp büyütüyorsanız işiniz zor. İyi valla orda kadını yakasından tutup sana nasıl güveneceğim diye bağırmamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?