Tuhafffff

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadn91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merak ettiğim şey aynı sitede mi oturuyorsunuz? Blok adı verdiğine göre öyle anladım. Bende ilk defa tanıdığım birini eve davet etmem ama komşum toplu bir davet verdi. Tanımadığım halde gittim tanıştım.ama tek değildim.

Yaşlılar öyledir,her yerde sosyalleşirler,yalnız yaşadıkları için sohbete muhtaç olurlar her şeyi anlatırlar ,görüşmek yakınlık kurmak isterler. Gayet normal. Numarayı alıp teşekkür etmeniz yeterliydi. Kadın sizi grup sekse çağırmış gibi davranmanıza gerek yoktu.

Tuhaf olan sizin tuhaf birşey var gibi konu açmanız.
Bir baktım sigarasını çıkardı dediğiniz noktada sizin için olay örgüsü sanırım 🤣🤣
Hiç güleceğim yoktu. Teyzeyle sohbet etmişsiniz bayada bir muhabbet ilerlemiş oda numarasını vermiş, torunu kapıda, aynı bloktasınız. Sonra sizin tepkinizdsn bozulmuş gitmiş bence.

Teyzeler birilerini hep evlerine davet ediyorlar, biz kimseye guvenmez olduk ama onlar guveniyorlar. O yas grubu oyle. Annem 65 yasinda, markette, gezide, hastanede tanisip, sonradan gorustugu evine davet edildigi cok insan var.

Canınız sıkıldı ve günlük yerine buraya yazdınız sanırım. İlk defa mı sosyal iletişim kurdunuz ne var bu olanlarda?

İnsan şunu günlüğe yazmaya üşenir ne güzel aksiyonsuz hayatlar var
Hayır ben şey bekledim, olay sigaradan başlayıp evde biten cinsel fantazi daveti veya organ kaçakçılığına bağlanacak ama yok. Dümdüz bir gün içerisinden kısa ve sıkıcı bir kesit.

Hayır ben şey bekledim, olay sigaradan başlayıp evde biten cinsel fantazi daveti veya organ kaçakçılığına bağlanacak ama yok. Dümdüz bir gün içerisinden kısa ve sıkıcı bir kesit.
Valla ben de kadın konu sahibini kötü yola düşürmeye çalışacak filan sandım hevesim kursağımda kaldı absns

Hayatinizda hickimseyle iletisim kurmadiniz mi? Nerede yasiyorsunuz siz. Herkesin hepimizin karsisina boyle teyzeler ama sokakta ama parkta otobuste cikiyor tuhaf olan kadin degil sizsiniz yani

ee sorun, dert tam olarak ne kibarlık olsun diye söylemiş. Evine davet etmemiş bence çocuğunu çıkarınca gelirsin söylersin ben de torunumu çıkarırım amaçlı demiş. Seni eve atmayacak merak etme. Kafada kurmak yerine keşke biraz kitap okusanız da dertsizliğinize vakit kalmasa.

seni cok sevdim ben dedi birseye ihtiyacın olursa ben hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi
Konuyu okurken beni 2 hafta önce markette takip eden teyze geldi aklıma:) o da bana adımı, yaşımı,nerde oturduğumu sorup evinin yerini gösterip beni evine davet etmişti. Böbreğimi teslim etmemek için bir yere gitmedim sjdjdkfkghk

Bu devirde kimseye güven olmaz. Ben olsam ben de gitmem. Çocuklar dışarda kapı önünde oynasın. Tanımadığınız insanı geçin , birkaç yıllık komşuya da bırakmam evli çocuklu olsaydım.

hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi
Siz durumu biraz abartmışsınız. Teyzeler konuşmayı sever , meraklıdır genel olarak. Öylesine teklif etmiştir.

"Çok teşekkür ederim tanıştığıma memnun oldum. İyi günler dilerim, hoşça kalın " derdim ben mesela

Teyze ve sitenin guvenlikle olmasi arasindaki seyi dusunuyorum.
Teyzeyle ayni sitede misiniz anlamadim ama teyze de guvenlikli sitede olunca psikopat cikamiyor mu 😄

Ha bana kalsa siradan bir yaşlidir muhtemelen çok konusurlar ve yabanci ayrimi yapmazlar pek.

Bilinç akışı nedir, nasıl olur. Oğuz atay mı açtı acaba konuyu. Okudum okudum konu yok
Hanfendi yanlış anlamayın ama siz nasıl yaşıyorsunuz bu şekilde? Her söylenileni kafanızda bu kadar düşünüp büyütüyorsanız işiniz zor. İyi valla orda kadını yakasından tutup sana nasıl güveneceğim diye bağırmamışsınız
Ya buna çok güldüm :) Anadolu irfanı teyze ve stream of consciousness konu sahibi :) yaşlı teyze işte, belki de yalnızlık çekiyor kendine muhabbet edecek konu komşu arıyor. O kuşak çoğunlukla öyle. Güvenlikli sitelerden önce uzun süreli komşuluklar, kamelyalarda çayla çekirdekle oturmalar, ayağa terlik geçirilip bir kapıdan öbür kapıya geçmeler, tığ motifleri vermeler vardı. İnsan bu devirde tabii ki kimseye güvenemiyor ama bir tane teyzenin muhabbetini de bu kadar sorgulamamak lazım :)

Ya siz boyle herseye kurulmaya yer mi ariyorsunuz Allah askina? Yaslilar boyledir, ilk defa mi bi yaşlıyla konusuyorsunuz?

Caps_46ac1bb50e5e30ab3710de42560c82a7-1.webp

Back
X