Tuhafffff

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadn91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadn91

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
73
-264
1
33
Çok garip bir şey oldu kızlar.. kızımla birlikte parka geldik ve parkta oynarken yaşlı bi teyze geldi bayagi da konuskan bi teyze oda benim gibi torunuyla parka inmisti neyse konuşmaya daldik uzun uzadiya laf lafi açtı tabii sonra bi baktim cantadan sigarasini cikarip içmeye başladı falan baya bi sohbet ettik ama gorunuste tatli hossohbetci bi teyzeye benziyordu tabi ama emin olamadim... sürekli kendi hayat hikayesîni anlatip durdu cok dertli gibiydi bende dinledim onu... sonrasinda bana kizim seni cok sevdim ben dedi birseye ihtiyacın olursa ben hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi bende öyle söyleyince sağol teyze Allah razı olsun ama eve giremem ama eger buralardaysan cocuklar yine oynar parkta gorusuruz dedim oyle deyince de pek tinlamadi gibi oldu...sonucta kimse kimseyi tanimiyor ne diye evine gelebilirim ki.. neyse sonrasinda dediki sizin gibi genclere cok üzülüyorum her yere yetisemiyorsunuz yaninizda yardimciniz yok kimse yok valla üzülüyorum dedi yaa aslında kötü bi teyzeye benzemiyordu ama guvenemem sonucta oturdugumuz yer guvenlikli bir site ama nasıl guvenebilirdimki ve çok ilginctir kii o kadar konuştuk ettik Giderken de pek pas vermedi niyeyse o kisminida pek anlayamadım ama bir ilginclik daha var ki teyze zor yürüyordu yasindan dolayi yani bana tuhaf gelen şey daha 2 dk önce konustugun bi insani nasıl evîne davet edebilirsin veya nasıl güvenebilirsin tuhaf degilmi hani cocuklar oynar dedi dee yinede eve alamam yanii? Bilmiyorum siz ne dusunurdunuz ki ?

kadinin cocuk parkinda sigara icmesi disinda her sey normal
siz iki kere konuştuğum insani evime alamam kafasindaisniz ama o eski kuşak. hic tanımadığı kişilere elinde yemegiyle gidip "hosgeldin komsum, biz de bu sokaktayiz" diye destursuz girenlerin kusagindan. onun icin uc günlük komsularin evine gelip gitmesi, cocuklarin komsuya birakilmasi falan dünyanın en dogal seyleri

He deyip geçerdim ne düşüneyim. Tanımadığım kimseyle o kadar sohbet etmem zaten en başta

Okurken o kadar yazdım ki o sigaranın içinde neler varmış neler falan bile bekledim.
Evine davet etmiş meğer.

Bilinç akışı nedir, nasıl olur. Oğuz atay mı açtı acaba konuyu. Okudum okudum konu yok
Hanfendi yanlış anlamayın ama siz nasıl yaşıyorsunuz bu şekilde? Her söylenileni kafanızda bu kadar düşünüp büyütüyorsanız işiniz zor. İyi valla orda kadını yakasından tutup sana nasıl güveneceğim diye bağırmamışsınız

Ay illa kolundan çekip getirmemiş ki, ihtiyacın olursa gel demiş. Bir komşuyla muhabbetli olunca ben de şuradaki dairede oturuyorum, beklerim.deriz yani. Tuhaflık sizde olmuş kadında uzak durayım demiş olabilir

aahahhha okudum okudum bişi olmadı. hiç garip bir şey olmamış ya hem de hiç. yaşlı ve sıkılmış biriyle ilk sohbetiniz mi o kuşak böyle herkesi eve davet eder. sizin sohbetinizi beğenmemiş ki pas vermeden eve gitmiş. sıkılan bi teyzoşu daha da sıkmışsınız

Aa hakikaten yaa. Cok abartmis gelmem de gelmem :)) tesekkurler musait bir zaman da olabilir de gec iste. Kadin da nezaketen demistir cok da umrunda parkta ayak ustu tanistigi kisinin evine misafirlige gelmesi

Sizde alakasız detayları bağlantı kurarak anlatmanizda tuhaf neyse eski insanlar öyle birbirlerinin evine giderlerdi .Şimdi zaman değişti ama onlar eskisi gibi saniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…